*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (83)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

Neata!!!!Sunt fooooarte matinala azi ,am fost la analize ,am facut piata si acum sunt gata sa ma apuc de facut mancare!

alinaatudor,cum sa fac sa intru pe mailul comun?

Va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Cynthia ce nasol sa fii bolnavioara chiar de ziua ta,sper sa-ti treaca repede!
Si mie mi-e teama sa nu se intoarca bebe cu capul in sus,desi am citit ca e putin probabil.Mereu sunt atenta cand sughita sa vad unde simt miscare puternica;al meu misca si din fundulet cand sughita,dar mai usurel.

Mitsu si Miri bafta!Abia astept Mitsu sa vad daca iti va arata bebe ce are intre picioruse.

Poze
Elena
37+

AMR 18 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

Am uitat!Se vede ca m-am trezit devreme.La multi ani sarbatoritelor de azi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Eladea, Stoisor si Cynthia sa aveti o aniversare minunata , plina de fericire si bucurii ! La multi ani !

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Cati - Uite www.walgreens.com/store/product.jsp?CATID=100082&navAction=jump& navCount=0&id=prod599921" target="_blank">AICI ce folosesc eu. Iti recomand produsul cu caldura.

37+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornilia spune:

Alina, Eladea2005, Ginette - felicitari mamicilor!!! Sa va traiasca minunile, sa fie sanatosi si mancaciosi!

La multi ani Eladea, Stoisor, Cyntia!!!

Revin cu detalii de la doctor.

S-a programat cezariana pe 27 Decembrie (internarea pe 26). Nu prea pot descrie ce simt...ca parca nu mai simt nimic. Nici teama, nici prea mare bucurie, nici suparare ca nu e bebe de 2008. Parca sunt batuta-n cap... De fapt simt ceva - ca nu mai sunt multumita cu numele de Alma si m-am apucat iar de cautari.

Acum, pe ultima suta de metrii, mi se comunica faptul ca lichid am destul (de unde de vreo 2 luni m-au crizat ca e redus si am dat in depresie), placenta nu sta rau (unde, la fel, la 29 sapt erau panicati ca e grad 3), bebe nu mai e mic. Dar, la fel ca voi, m-am intimidat si n-am apucat sa le zic sa-si pastreze lichidul si placenta de acum incolo, ca dupa 2 luni de crize si frica cu care am trait, nu ma mai incalzeste cu nimic.

Darene, parca tu intrebai de paturicile absorbante. Nu e cazul sa-ti cumperi. Aici, iti dau de la spital absolut tot - in baia de la camera, ai un bax de paturici absorbante, un bax de tampoane (lungi si late, pampersi pt bebe, chilotei de unica folosinta (ma refer la Wasl, nu la particular). Eu asa am avut cand am nascut-o pe Maya si, cat am stat in spital acum 2 saptamani, am avut la fel.

Scuze, ca intotdeauna, nu am citit din urma. Ma apuc acum si sper sa revin.

Pupici si o zi buna tuturor!

Cornelia si Maya (06.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Eladea Stoisor Cynthia
Sa fiti fericite, iubite si sa aveti un an minunat!

Fetelor, iar ati scris de m-ati rupt! Nici nu pot citi asa mult, ca mai am trebusoara in casa!
Azi am 37 de saptamani (Angi felicitari pt 38 de saptamani)! Trece timpul, tace si trece si pe mine ma apuca emotiile tot mai tare
Ieri au terminat zugravii de varuit Nu-mi venea sa cred ce spor au avut! Si iese asa de frumos! Sper sa-mi vina dupa amiaza femeia la curatenie, ca sa le ordoneze, ca eu nu ma bag Mai avem de pus parchetul in camera lui bebe si gataaaa Atat ca nu sunt prea multumita de nuanta de fistic pe care am ales-o in camera lui bebe, adica e mai mult verzui spre galben, dar iese frumos.
LauraD daaa acusica e gata telegondola, au ridicat deja stalpii prin oras! Cred ca va fi frumos. Ne-a facut si tele-ski, vom avea partie cu zapada naturala + artificiala (apropos de Y&R, cum adica moare Cassie, mey?).
La noi ninge de aseara, ca in poveste, ce-mi placeee

37+ AMR 3 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Laura_Ioana - Felicitari pentru cele 37 saptamani de sarcina implinite!

37+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

LA MULTI ANI SARBATORITELOR!!!!

Mah... eu sper ca daca ma duc si eu la nani si deschid forumul cand la voi este vreo 5PM... nu gasesc iara 2 capitole scrise... nu de alta, dar mi-e teama sa nu pierd stiri importante.
Cumva a scris Alina si partea a doua?

Am vazut ca se discuta despre un album al bebeilor... ar fi super faina ideea. Poate deschidem un cont comun pe webshots si postam poze acolo, toate...

Va pupez si ma duc la nani... pofta mare la cafea. speram sa dea sarbatoritele o feliuta de tort

Monica-Matz 33 si Andreea Bianca

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Gina mami... la tine cat e ceasul?

Sa stii ca mi-am sunat compania de wireless si mi-au spus ca trebuie sa-mi activez mesajele text. Asa ca o sa iti mai trimit un sms. Dar nu acu' ca-i noapte... maine de la serviciu.

Monica-Matz 33 si Andreea Bianca

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput