*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (83)*
Raspunsuri - Pagina 3
micsunea spune:
ma alatur huhurezilor gravizi! Hi-hi, asa ne-a numit dar nu mai stiu cine!
Deci fetelor pe ce lume traiesc eu? Jucarii sexuale la Carrefour? Sedinte cu jucarele pentru barbati??? Eu va spun ca in partea asta a Belgiei in care stau eu nu am auzit de asa ceva!
Dar lasa ca am de unde sa recupezre, ma pune Miri la curent Si mai am si la birou o italianca draguta care e la curent cu multe!
Eu n-am indraznit sa intru in sexshop ca sa nu dau ochii cu vazatorul/vanzatoarea. Noroc cu Pabo pe internet. Si sotul e si mai rusinos decat mine ca imi zice ca daca faci comanda, iti deschide pachetul la posta si afla toata lumea ce ai acolo!!!
Acu stau cuminte, dar dupa nastere mi-am promis sa fiu mai nebuna si mai sexy!
Micsunea
33+
micsunea spune:
Si eu trebuie sa ma duc la culcare dar n-am chef fara sot. E la teatru ca avem abonament si eu nu m-am dus ca nu rezistam 3 ore acolo in fund (visul unei nopti de vara de trei ore!!!! ce regie!). Si s-a dus cu o amica de-a lui. Si probabil ca acum stau ca babele la usa ei si macanesc...
Ca asa facem de fiecare data cand ne vedem cu cineva, la sfarsit stam si la poarta vreo ora...
Iar el e asa de tantalau ca de cate ori iese fara mine in oras de fiecare data intarzie, ca nu e capabil sa fie strict si sa plece la timp ca sa ajunga acasa la o ora rezonabila...
Na ca l-am sunat si e clar ca era la taclale (ma gandeam ca poate a patit ceva si eu il barfesc aici degeaba).
Of, ce barbat, asa-i de fraier uneori, nu e capabil sa vina acasa cand trebuie! Ca ieri ne-am culcat la 2 dimineata si el s-a trezit la 7 (eu am dormit pana la 11) azi iar ne culcam pe la 1, dar eu trebuie sa ma trezesc maine devreme ca as incerca sa merg la gimnastica (sper sa nu imi dea prea multe contractii)... Sunt chiar trista, ca acum m-am enervat si n-o sa mai dorm (ca daca ma enervez seara nu mai dorm) si sunt in risc de nastere prematura si n-am voie sa ma obosesc!
Hai ca va las, imi rumeg eu nervii pe-aici asteptandu-l,
Micsunea
33+
cati_magureanu spune:
Pup zuzicile!
darene, multam fain pentru aprecieri...si mie mi-e draga lenjeria aia..este haioasa...
miri, cum mai stai cu pacatoasele de arsuri? Sper ca te-au mai lasat...
monica(docdecap), super ideea cu albumul bebelusilor...ar fi dragut, zic eu, sa apara si pe prima pagina la "clopotei", cand ne-om muta cu toate acolo...album de clopotei...
creata, merci ca ai lasat deschis...firma serioasa domn'e!..merci de aprecieri...
danonique, felicitari draguta pentru cele 37 de saptamani Bravo! Ai vazut ce repede a trecut timpul si ce bine ai trecut peste problema? De-acuma..gata...de-o fi sa vina...sa vina cu incredere, nu?
Louiza, merci mult pentru aprecierile la adresa patutului...Nu este dintre cele mai fumoase..dar e dragut..si a fost un optim intre pret si ceea ce vroiam noi....
Miutza, bine ai revenit...nu mai stiam de tine nimic...
Chiar, fetelor..ce-o fi, mai, cu Iulia?Sper sa fie totul bine cu ea...
Gina, am vazut ca fetele vorbeau de ser fiziologic..noi aici avem asa ceva? se gaseste? tu ai folosit la bebelusele tale?
Ceska, sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos! frumoase pozele, dar vorba lui Ange, tu nu prea apari...si noi vrem sa te vedem si pe tine...
Irinouka, ce haioasa esti...ma amuza mult postarile tale...ai un super-simt al umorului! Ca si Miri, de altfel...
Desi le urasem anticipat, sarbatoritelor de maine, ca sa nu mai pic si io la spartul targului, o mai fac o data si acum: "La Multi Ani cu sanatate" fetelor, nasteri usoare, stoisor si cyntia, si bebelusi sanatosi, iar eladea, sa te bucuri de minunea mica ce tocmai ti-a venit in dar!
Va pup fetele si sa aveti o zi excelenta maine!
Cati
(36+)&Matei
AMR 25 zile
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM
Mitsu-bishu spune:
Na ca trisez; m-am trezit de la 5:30, nu stiu de ce, iar acum citesc ce s-a mai scris, ca sa nu pierd prea mult cand plec in oras... Am fost sa pap portocale si am vazut o chestie miica si neagra in bucatarie, sub frigider... Arata ca un cap de sarpe dar miic, nici soricel nu putea fi.. Sa fi fost doar imaginatia mea? Anyway, cert e ca am nevoie de sticla cu apa si mi-e frica sa ma mai duc acolo!
34+ bananutsa sau capsunica?!
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI
darene spune:
La multi ani Eladea,Stoisor si Cyntia!Sa va dea D-zeu tot ce va doriti!
Lala_20 iti raspund si eu cu intarziere,poti bea orice fel de lichide "naturale" .
Gatta despre parfum tot aici pe forum am citit prima oara si apoi am intrebat si alte mamici (prietene) si mi-au zis ca ele nu au folosit parfum,dar deo stick (antiperspirant) se poate folosi.Eu chiar ma gandeam sa-mi iau un antiperspirant fara miros. Cand il pune pe bebe pe burtica la nastere banuiesc ca parfumul "e dus de mult" si bebe simte doar mirosul natural al mamicii.Parerile sunt impartite dupa cum vad.
Poze
Elena
37+
AMR 18 zile
miri_mik spune:
neatsa!
huhurezu de servici la apel!
pumpizez zuzele zuzici si merg la analize. incepe marsul fortat...
muuuuuuuah!
ps, faceti-mi placerea si mai domol cu scrisu':))
miri_mik 34+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
cynthia_ spune:
AngeliquedeS, Anca.Diana, Alinaatudor,cati magureanu, darene, va multumesc mult pentru urari, sa dea Domnul sa fim cu toatele bine sanatoase si cu bebei Sanatosi.
Le spun si eu celorlalte doua sarbatoriteStoisor si eladeea La Multi Ani! sa vi se implineasca toate dorintele! si o zi cat mai buna.
Eu sunt un pic racita si sper sa scap cu leacuri babesti adica o frectie ceai la greu , in rest sper sa am o zi buna , probabil o sa o am pana apare soacra mea la mine care bineinteles de fiecare data de ziua mea (adica tot postul) ea posteste, data trecuta aveam prin casa niste chipsuri cu sare si am servit-o anul asta nu prea am nimic de post.
http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603394154136/
36+Octi
Tinna S. spune:
Neata fetelor! Maaamaa cat ati mai scris ieri!!! Am ceva de citit din urma, nu gluma!!!
LA MULTI ANI eladea, cyntia si stoisor Sa fiti iubite si sa va bucuratii de bebelushii vostri!!!
Eu am fost ieri plecata toata ziua si nu am avut acces la net, iar aseara nu stiu ce am avut, cred ca era sa fac o indigestie urata, ca imi venea sa vomit si mi-era un rau, ca m-am dus direct in pat sa stau linistita. Si colac peste pupaza, era sa fac iar o criza de astm azi noapte, dar pana la urma am scapat de ea...
Inca ma streseaza chestia cu bb care e cu capul in sus, dar am mai citit pe internet ca majoritatea bebicilor se intorc prin sapt 34, deci mai e timp. Sper sa aiba loc sa se intoarca, ca mi-a zis dr. ca am si lichid cam putin plus ca bb e mare (la 30 de sapt media greutatii e de 1320 de grame si bebele meu avea deja 1550 grame, si am vazut ca creste cam cu 200 de grame pe sapt., deci in ritmul asta...)
Pupici,
Tina 30+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 10 saptamani !!!
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
neatsa!
huhurezu de servici la apel!
pumpizez zuzele zuzici si merg la analize. incepe marsul fortat...
muuuuuuuah!
ps, faceti-mi placerea si mai domol cu scrisu':))
miri_mik 34+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
Bafta Miri la analize si te asteptam cu vesti bune!!
fata,
Tina 30+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 10 saptamani !!!
cynthia_ spune:
TinaS multumesc pentru urari si stai linistita ca bebe se intoarce la mine la 32 de saptamani dupa ce statuse cu capul in jos pana atunci s-a gandit el sa se intoarca putin , si gata dr cezariana am fost foarte suparata, la controlul de 34 de saptamani se intorsese. Azi merg la control si sincer imi e cam frica pentru ca am simtit niste lovituri mai puternice si mii sa nu se fi intors iarasi.
http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603394154136/
36+Octi