*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (83)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Adinush, am citit povestea nasterii tale, intr-adevar ingrozitor. Bine ca totul s-a terminat cu bine, fata e sanatoasa si fara probleme. pt.sfaturi.
La ce spital ai nascut?

Mari 33+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

shose, felicitari pt.vestile bune de la eco, esti mai linistita acum.

gugu, AMR 7 zile. sa vedem cine va naste prima, tu sau Gina?

Mari 33+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Laura Ioana este trist dar adevarat se intampla la Tulcea.Pai si eu am ramas muta aseara cand mi-a confirmat Dr .Stiam de la cateva mame care au nascut in spital si mi-au zis ele dar parca nu mi-a venit sa cred.Sunt doi dr care sunt sefi peste ceilalti dr ginecologi si ei fac legea in acest spital.
La prima nastere, am nascut la Brasov si mi-am sunat dr si a venit de acasa si m-a asistat la nastere deci nu a fost nici o problema .Dar aici la Tl cine crezi ca le cere lor socoteala : NIMENI.Ca sa nu mai vorbesc de conditiile din spital .Dar asta este trebuie sa mergem inainte .

danybv36+Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

bebita mea a fost prima care mi-a zis La Multi Ani cu loviturile ei preamatinale astazi ,dar o stiut ea de ce nu??
La Multi Ani fericiti Eladea si Cyntia,alaturi de cei dragi si tot ce va doriti voi
Angi ma simt mult mai bine ,cum am spus, doar o tusa ma mai chinuie dar nu am intrat in criza deloc ....asta chiar e lucru mare
Tinna S la mine e cu caputul in dreapta si piciorusele in stanga ....nu dispera mamico ..va fi foarte bine indiferent cum va veni pe lume ...doar sa o vad sanatoasa si sa o tin in brate imi mai doresc acum
Va multumesc din suflet pentru urarii,mi frica sa nu scap pe cineva deaceea nu o sa nominalizez ,dar va multumesc mult
Azi avem 30 saptamani .....suntem maricele nu????

30 sapt+ cu Sara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Natza Zuzici !
Eladea ,Stoisor , Cyntia , La multi ani mamicilor ! Sa fiti sanatoase , sa aveti nasteri usoare si niste puiuti exemplari !

Eu am avut o noapte nashpa , cu arsuri criminale ...pe la 5 dimineata am adormit stand in fund ...acum ma dor toate , capul , gatul , mi-e greata , ma arde pe gat ...si colac peste pupaza , cred ca ma ia si raceala , ca stranut , imi curge nasul si transpir la greu !
Pitika face gimnastica , sta cu fundul bombat in buricul meu , am o burta tuguiata de zici ca-s Oblio. Sper sa-mi revin un pic , sa ma simt mai bine , ca azi am iar de alergat.
Acum ma duc s-o iau pe mama sa mergem sa luam patutz , sper ca azi sa se incheie cautarile mele pe acest articol...m-am cam hotarat la unul din modelele de la Babyconfort ...de-acolo iau si salteluta de-aia standard , cu 2 staturi de cocos , mai vreau sa iau protectie pt saltea , cateva cearsafuri de-alea cu elastic , din material ca prosopul , un carusel de patut. Apoi merg sa dau comanda de lenjerie , apoi in Mall sa iau un cadou , ca diseara ma duc la o aniversare...deci am o zi plina si trebuie sa fac fata.

Va pupez si revin mai tarziu !

36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Stoisor si Laura Ioana felicitari pt.inca o sapt.bifata.
Miri, sa vii cu vesti bune de la analize.
Cornilia, ce putin mai ai si tu, 2 saptamani, nastere fara probleme iti dorim
Anca.Diana, am fost si eu la o doc in Giulesti pe cand faceam tratament pt.bb si la fel mi se intampla, stateam mult, lua cunostintele inainte(chiar daca veneau dupa mine). pe mine doctora ma cheama la control din 2 in 2 saptamani, iar urmatoarea eco va fi la 37 sapt.si o fac unde vreau eu, asa mi-a spus. imi pare tare rau ca nu ti-a trecut inca raceala.

Mari 33+ bebe

odiseea

Mergi la inceput

Gatta, shopping placut si sa te intorci acasa cu tot ce ti-ai propus. referitor la arsuri, chiar ieri am citit pe babyfit.com, ca papaya este f.buna pt.asa ceva.
am luat si nr.de tel al doc.pediatre, ti-l trimit pe PM.

Mari 33+ bebe

odiseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata

eladea2005, stoisor, cyntia-12 LA MULTI ANI SA FITI SANATOASE SI SA AVETI NASTERI USOARE SI BEBEI CUMINTI

Angelique, mai vin la serviciu maine, pe 18 si 19 si apoi pe 27 si 28 si gata , asta daca mai pot daca nu sa se descurce. Si apropo de inel e misto si noi la-m incercat, si sa stii ca si la mine se uita astea ciudat cand iau prezervative zici ca cine stie ce fac

Shose felicitari pentru pipetica, si daca zice doctoru ca e mai bine cu cezariana nu ezita

adinush, prin ce ai trecut si tu mama, bine ca pana la urma totul a fost ok si ati scapat cu bine

Fetelor incep sa cred ca sunt o mama denaturata, la 4 luni ma plimbam cu atv-ul iar de nu m-am lasat de loc din contra zici ca sunt mai disperata ca inainte, chiar de e mai batraneste nu prea sau schimbat multe ca si eu am noroc de un vagin lung si un col ok

Laura, Angelique felicitari pentru saptamana in plus, 37 si 37

gatta cand mai ai arsuri asa mari i-a un reni, de fapt o jumate ca iti trece, cica poti lua dar maxim una pe zi, si eu ca sa evit iau cam jumatate cand am arsuri insuoportabile, sau un pahar de laptic caldut

Louiza 34s + Yasmin
mai avem putin

AMR 07 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

sarbatoritelor din aceasta zi! Sa fiti sanatoase si tare tare fericite!

32+
AMR 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

...si am si un cadou pntru voi (sper sa va placa!):
http://www.youtube.com/watch?v=LrOOIUKMV24&feature=related

32+
AMR 7

Mergi la inceput