*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (83)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

AngeliquedeS, creata, anca.diana,
pozele fiind facute de mine sunt deci mai putin cu mine. ?. La linkul pus la semnatura ati vazut doar albumul cu pricina sau tot ce am incarcat pe webshots? Presupun ca numai acel album. Bun, deseara mai pun linkuri. Dar poze cu mine nu sunt multe, poate de la cununie sa ma laud cu ceva. Cu poze, nu cu mine in poze. Aproape ca ma uit la ele cu ochii inchisi.
Si poze cu mine gravida pana azi in sapt 36 NU am. Ma someaza multi mai ales din prietenele de acasa si sora mai mica ce nu m-a vazut gravida dar nu se indurca sotul sa facem o sedinta foto.
Irinouka, aseara dupa felul intai si 45 min de conversatie la restaurant sotul a inceput sa se clatine aproape. A facut asa in 15 min febra, ne-am scuzat frumos, i-am lasat sa petreaca si fuguta acasa in pat. Nasol moment. Azi e mai bine dar tot in pat sta.
Asa ca azi la 6 dimineata am iesit cu Luky am dat o tura sa vad planul la bus si am plecat cu busul la dr pt programarea de la 8:00. Drumul a fost 45 min cu busul. Acolo am asteptat iar 2h. Eco!!!!!
Rezultat: IR-urile mele tot in codru sunt. Adica iar aiurea si stg si dr. Care sunt oare direct si efectiv consecintele???
In rest: bebe Benji are in sapt 36 la sf 3224g si 50 cm. E bine si tot orientat cu capul in jos. Poza nu ne-a mai dat! Cica nu vine de Craciun dar poate dupa. Placenta: grad 2. E un dolofan asa s-a exprimat dr. Era azi in toane bune dr, a aflat ca merg la socrii la granita cu Elvetia si a zis ca daca ma apuca pe acolo sa fug la Basel sa nasc cu un coleg de-al lui prof dr nu stiu cum... Eu sper sa vin acasa pe 27 si pe 29 dec sa nasc. Sotul mai pragmatic cica lasa sa vina la anu Benji sa beneficiez de prima de la asigurarea de pensie privata care e mai mare de la 1 ian 2008. Uf! eu vroiam an de inmatriculare 2007. Mai vedem insa ce pune la cale Benji. Numai el poate sa ne mai dea planurile peste cap. Daca nu nasc pana atunci ma mai vede la eco pe 2 ian 2008.
In rest am citit din urma si tre sa zic ca ma tot uit la masa de infasat si nu mi se pare periculoasa. Sigur ca bebe nu tre scapat din ochi nici un moment! La noi cadita are un suport si astfel imi vine la nivelul abdomenului si pare f comoda. Nu ma aplec, nu ma intind sa ii fac baie lui bebe. In plus o pot plimba prin casa. Tata in Ro vrea sa vada cum ii fac baie la bebe si o sa o pun in fata camerei web de la comp sa vada ca ma descurc.
Acuma dupa ce l-am mai doftoricit pe sot fug in pat ca pic de somn. O sa adorm cu picioarele pe pereti ca sunt f umflate.....

Ceska, 35 sapt+ cu Benji
AMR 5 Saptamani

[ url="http://good-times.webshots.com/album/561697157hgLgwB" ] Astia suntem noi! [ /url ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by Ven

Gugu, pupa mama fata si lasa matracucile de la tara cu parerile lor de pe vremea lui pazvante.
Despre cadita de baie, cum zice si Lala, pune-o pe pat ca e cel mai sigur. N-ai vrea sa risti ceva nasol pt. bebe cu improvizatii.
Si la Bistrita, la clinica privata cezariana costa 2400 lei. Dar cum e singura clinica, a unui SINGUR dr., pe care nu-l pot suferi, si cum aspectul de neo-nato nu e deloc pus la punct (adica, la cea mai mica pb. transfera bebe la Sp. Jud. Bistrita), am zis pas. Mai bine o rezerva cat de cat decenta la spital, sau la salonul "mama si copilul" si am scapat de griji.

Fetele ce au mai adaugat o sapt., felicitari!
Presimt ca vom primi o veste mare de la Gina , poate chiar in capitolul asta.

Eu m-am panicat dupa aventura de luni seara, si mi-am definitivat aproape bagajelul de spital. mai lipsesc Pampers, servetele umede pt. fundic, fesi sterile si comprese sterile, vata , ser fiziologic. Dar de toate astea raspunde dl. farmacist, adica tati Are dead-line pana maine sa le aduca.

Si uraaaaaaa! Am gasit (cu mari interventii la un depozut de medicam. di Buc.) un tub de Garmastan. Din Cluj se pare ca a disparut cu desavarsire de la toate depozitele farmaceutice.
Intreb acuma: putem sa ne dam de pe acuma cu el? Ce fect are acuma? Si cat de des? O data pe zi e bine? Sau cel mai bine dupa ce nastem??

Ah, si legat de cezariene programate, eu nu-s pe 27, ci pe 26. Vor fi niste zile foarte....efervescente :))

Venera , mama lui Markus
AMR 14 zile
Markus e mare!

Eu mi-am cumparat saptamana trecuta. Ma dau cu el dupa ce fac dus. L-am cumparat pt ca citisem pe forum ca pregateste sfarcurile pt alaptare si ca desfunda canalele sanului ca sa vina lapticul.
Pe prospect am gasit referiri doar la faptul ca previne formarea crapaturilor in urma alaptarii, insa nu scrie nimic de desfundarea canalelor. Eu mai mult pt asta as fi vrut, ca am inteles ca e doare rau cand trebuie sa le desfunzi singura, sau mai rau, asistenta.

GUGU 37+ Alex?

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

AMR 7 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

ceska777 la greutatea estimata a bebelusului tau si dezvoltarea lui poti uita ca ai valori mari pe artere uterine
Consecinta valorilor mari este tocmai retardul in dezvoltare al bb care nu se alimenteaza corespunzator.
Asa ca nu e cazul la voi
Probabil faci parte din procentul de femei care au in mod normal si natural indicii mai mari de rezistenta si carora sarcina nu le este afectata de ei .

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Fetelor, dupa atata timp, am reusit sa pun si eu cateva poze cu mine si cu bebika mea. De acum, sper sa pun mai multe: vreau sa fac poze si la camera fetei...

http://community.webshots.com/user/kalosalina

A venit Bebica!!!

33+

AMR maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

eladea2005--
stoisor--
cyntia-
Fetelor, da' zuze mai sunteti....
Scrieti cu o viteza ametitoare...de la o zi la alta , un nou capitol...Bravo!!!
Va anunt ca si eu am intrat in saptamana 37!!!!!!!!!!!!In curand voi avea o bebita draguta ...
Va pup pe toate!

Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mariaana, mami de scumpete Alex(5ani jumatate) si 37+ cu Ioana-Cristiana

mariaanna
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

Salutare!

Acum am scapat de soacra.Am facut mancare impreuna, a fost ok pana la urma.Nu va zic ce am gatit ca poate poftiti

In legatura cu streptococul B,intr-adevar se recolteaza secretie din vagin doar ,nu si din anus.Am facut eu si urmeaza sa iau rezultatul

Iar cu masa de infasat....eu nu am de gand sa investesc in asa ceva.Mi se pare cam "columbenism" asaPot sa il infas si in pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by andreea29

Salutare!

Acum am scapat de soacra.Am facut mancare impreuna, a fost ok pana la urma.Nu va zic ce am gatit ca poate poftiti

In legatura cu streptococul B,intr-adevar se recolteaza secretie din vagin doar ,nu si din anus.Am facut eu si urmeaza sa iau rezultatul

Iar cu masa de infasat....eu nu am de gand sa investesc in asa ceva.Mi se pare cam "columbenism" asaPot sa il infas si in pat

ce tare!!! COLUMBENISM, mishto cuvantul asta nou Andreea. Nici eu nu vreau sa dau bani pe masa de infasat, oricum nu as avea unde s-o mai indes si p'asta.

GUGU 37+ Alex?

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

AMR 7 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Eu sincer am vrut sa cumpar de la Ikea o etajera cu masa de infasat foarte frumoasa si utila, dar acum, dupa ce am aranjat camera fetei am descoperit ca nu mai avem loc de nimic...

Poze
A venit Bebica!!!

33+

AMR maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

noi inca nu ne-am hotarat unde va sta bebe,adika in ce camera!!!!va sta si el pe langa noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Stati asa intai sa respir si pe urma va citesc pe toate!
Am fost la echo la Medicover la Marius-Vicea Calomfirescu, super de treaba, m-a expediat cam rapid, ce-i drept, da' mi-a spus ce ma interesa! Fetelor, sunt foarte fericita! Bebe s-a intors cu capsorul in jos, deci e in prezentatie craniana hihi! Si mai mult decat atat, s-a vazut clar ce e - avem bananutsa!!!, asa cum voia mami! Mi-au dat o poza... foarte explicita! Tra la la la la, sar intr-un picior de bucurie! Aaaa, dar fericirea mi-e umbrita de poza 3D care... e... aiurea... Nu mai stiu cine zicea, parca Grati.ela cand ne-am vazut la Daimon "asta nu e, dom'le, copilu' meu!"; cam asa privesc si eu lucrurile... Stiu sigur cu cine l-am facut si ... nu iese la socoteala... Ca nu seamana nici cu mine nici cu "vinovatul"... Sper sa nu fie prea precisa echo 3D ca ma supar!
Anyway, treceti-mi si mie, va rog, carutzul albastru
Cat despre halate (na, ca am facut o manie) e super-oferta si in Cora, set de baie pentru FEMEI, super-dragute, in culori pastelate cremoase de-ti vine sa le papi (roz poudre, piersica, crem cu floricele lila/roz pe guler, etc.), mai subtirele (Anca.Diana, parca tu intrebai de textura), cu papuci cadou (niste chestii usoare, numai bune de trocait prin spital si abandonat acolo dupa) si shosetzele fluffy la pachet, totul la 57.99 ron! Ehhh.. Io mi-am luat deja unu', am zis ca nu mai are rost...
Cat despre prosopele cu capishon!!!, pe cine intereseaza, se gasesc tot in Cora la raionul de bebei, nu la hainute, ci acolo unde se gasesc suzete, olitze, caditze, etc. etc., din nefericire au numai bleu sau roz, dar sunt numai 19.99 ron!!!, asa ca cine e interesat sa fuga repejor!
Am vazut la hainute de bebelusi in capat de tot, spre carucioare, si sutiene de alaptat de la o marca d'asta ieftioara, gen Winny, erau 16.99 ron, dar 100% din bumbac, mi-as fi luat vreo 2 sa le "trag prin fund" in maternitate, dar din nefericire nu aveau decat o marime ffff. mica si sunt sigura ca iar nu m-ar fi cuprins la torace, ca la cupa erau bune... Ehh... O sa mai urmaresc!
Cat despre detergenti, am gasit si eu Sano, tot in Cora; am luat o punga mare, sa fie, desi am si Dermalin, da' am zis sa spal tot tot tot ce i-am luat lui bebe, sa le calc bine si pe urma o sa le ambalez individual in pungi de sandwitch (am luat o rola de-o suta, d'alea de 2 kg de la Winny) si o sa le presez ca sa le videz dupa care le lipesc cu scotch! Ca mai e pana in ianuarie... Cam atat imi vine acum in minte, o sa ma bag sa ma uit la CD-ul pe care mi l-au dat , apoi citesc ce am ratat si o sa imi mai dau si eu cu parerea! Va pupa un Bishu fericit! Hihihihi!

34+ -> bananutsa clar!!!

AMR MAXIM 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput