*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (83)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Mitsu felicitari pt putzulica!!! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!

Poze
A venit Bebica!!!

33+

AMR maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Gugu, si eu tot pt. canale am -crezut ca e Garmastanul. Pt. ca si la rima sarcina tot cu asta am avut pb. Si stiu ce durere e aia sa-ti desfunde cineva canalele ( o asistenta). Acuma, rau n-are ce sa faca, asa ca o sa incep sa ma dau si eu.
Ms

Venera , mama lui Markus
AMR 14 zile
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

mitsu,felicitari!!!imi pare bine ca a iesti ce iti doreai!sa fie sanatos!!!si eu am fost la inceputul sarcinii la calomfirescu si mi s-a parut ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

andreea29, nu mi se pare deloc "columbenism" sa ai masa de infasat. noi avem una din pal, ca si restul mobilei din camera copiilor. Cand vor creste amandoi mari si nu mai e nevoie de ea, placa aia de deasupra care e mai lata se ia jos si se pune una normala, astfel incat devine o comoda normala, cu sertarele si rafturi, pt. hainele copiilor.
Parerea mea! Hac!
Fac o poza si o pun sa vedeti cam ce zic.

Venera , mama lui Markus
AMR 14 zile
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

ei,am zis si eu sa mai radem
probabil ca o sa iau si eu ,nu stiu ce sa zic ,nu sunt hotarata.

quote:
Originally posted by Ven

andreea29, nu mi se pare deloc "columbenism" sa ai masa de infasat. noi avem una din pal, ca si restul mobilei din camera copiilor. Cand vor creste amandoi mari si nu mai e nevoie de ea, placa aia de deasupra care e mai lata se ia jos si se pune una normala, astfel incat devine o comoda normala, cu sertarele si rafturi, pt. hainele copiilor.
Parerea mea! Hac!

Venera , mama lui Markus
AMR 14 zile
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Mitsu-bishu felicitari pentru baietel

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Multumim, multumim!

34+ -> bananutsa clar!!!

AMR MAXIM 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salut zuzicile mele dragi!

Eladea, Cyntia si Stoisor sa fiti sanatoase, fericite si iubite alaturi de bebicii vostri si de tatici

Mitzu - felicitari pentru bananutza!!!

Gina - oare ce faci tu mama? surprize pentru populatia de zuze?

Gugu - daca sectia de neonatologie nu e pusa la punct cum trebuie la spitalul privat...eu m-as gandi de doua ori...nu vreau sa te speriu, dar pe aci pe la noi prin Cluj s-au intamplat lucruri tragice datorita acestui lucru, iar 15 minute sunt mai mult decat vitale pentru un bb...

Miri - cum esti? Ca eu sunt varza...am luat se pare de la Ana
Dau si eu raportul dupa o noapte si o zi de cosmar...am racit infiorator, sunt toata infundata, ma doare gatul, imi curge nasul, ma ustura ochii...m-am trezit de vreo doua ori azi noapte cu contractii - mi-era burta pietroi, usor dureroase, dar cu o greataaaaaaaaaaaa de am crezut ca si dau la rate...o fi de la raceala asta nenorocita...deci de dormit, n-am dormit si mi-e groaza ca poate ma apuca nascutul iar eu sunt slabita ca o carpa...

Mai dau raportul mai tarziu...acum cu un ceai de tei cu miere si lamaie...

Natalia Stefania 38+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

AMR MAXIM 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Stati asa intai sa respir si pe urma va citesc pe toate!
Am fost la echo la Medicover la Marius-Vicea Calomfirescu, super de treaba, m-a expediat cam rapid, ce-i drept, da' mi-a spus ce ma interesa! Fetelor, sunt foarte fericita! Bebe s-a intors cu capsorul in jos, deci e in prezentatie craniana hihi! Si mai mult decat atat, s-a vazut clar ce e - avem bananutsa!!!, asa cum voia mami! Mi-au dat o poza... foarte explicita! Tra la la la la, sar intr-un picior de bucurie! Aaaa, dar fericirea mi-e umbrita de poza 3D care... e... aiurea... Nu mai stiu cine zicea, parca Grati.ela cand ne-am vazut la Daimon "asta nu e, dom'le, copilu' meu!"; cam asa privesc si eu lucrurile... Stiu sigur cu cine l-am facut si ... nu iese la socoteala... Ca nu seamana nici cu mine nici cu "vinovatul"... Sper sa nu fie prea precisa echo 3D ca ma supar!
Anyway, treceti-mi si mie, va rog, carutzul albastru
Cat despre halate (na, ca am facut o manie) e super-oferta si in Cora, set de baie pentru FEMEI, super-dragute, in culori pastelate cremoase de-ti vine sa le papi (roz poudre, piersica, crem cu floricele lila/roz pe guler, etc.), mai subtirele (Anca.Diana, parca tu intrebai de textura), cu papuci cadou (niste chestii usoare, numai bune de trocait prin spital si abandonat acolo dupa) si shosetzele fluffy la pachet, totul la 57.99 ron! Ehhh.. Io mi-am luat deja unu', am zis ca nu mai are rost...
Cat despre prosopele cu capishon!!!, pe cine intereseaza, se gasesc tot in Cora la raionul de bebei, nu la hainute, ci acolo unde se gasesc suzete, olitze, caditze, etc. etc., din nefericire au numai bleu sau roz, dar sunt numai 19.99 ron!!!, asa ca cine e interesat sa fuga repejor!
Am vazut la hainute de bebelusi in capat de tot, spre carucioare, si sutiene de alaptat de la o marca d'asta ieftioara, gen Winny, erau 16.99 ron, dar 100% din bumbac, mi-as fi luat vreo 2 sa le "trag prin fund" in maternitate, dar din nefericire nu aveau decat o marime ffff. mica si sunt sigura ca iar nu m-ar fi cuprins la torace, ca la cupa erau bune... Ehh... O sa mai urmaresc!
Cat despre detergenti, am gasit si eu Sano, tot in Cora; am luat o punga mare, sa fie, desi am si Dermalin, da' am zis sa spal tot tot tot ce i-am luat lui bebe, sa le calc bine si pe urma o sa le ambalez individual in pungi de sandwitch (am luat o rola de-o suta, d'alea de 2 kg de la Winny) si o sa le presez ca sa le videz dupa care le lipesc cu scotch! Ca mai e pana in ianuarie... Cam atat imi vine acum in minte, o sa ma bag sa ma uit la CD-ul pe care mi l-au dat , apoi citesc ce am ratat si o sa imi mai dau si eu cu parerea! Va pupa un Bishu fericit! Hihihihi!

34+ -> bananutsa clar!!!

AMR MAXIM 6 SAPTAMANI

Mitsule...vino sa te ..bravo..si sa iti traiasca sufletelui...acu ai alta grija..sa ii pui nume:D

Ma bucur tare ca a iesit cum ai vrut...si ca bebe e bine...acum poti sa te apuci din nou de cumparaturi..tintite...glumeam..eu cred ca trebuie sa le mai lasi si prietenilor si rudelor sa mai cumpere o hainuta doua...

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 31 si Stefania

AMR 9 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Creata, m-am calmat si eu intr-un final. am vorbit si cu doctorita de familie si a zis ca e ok ca m-a chemat la 37 de saptamani. a zis ca majoritatea femeilor nasc intre 38 si 40. deci m-am linistit, multumesc mult! am inceput sa fiu mai atenta la ce pap. am facut o supica si nu am pus mai deloc sare in ea. si cu toata atentia mea tot nu m-am putut abtine aseara si am papat MULTA miere.

mi-a placut tare povestea cu canarii. :))) mai mai sa-l lase pe mr. canar in funduletul gol. orice pentru puiutii canaritei, ca si in cazul nostru. tati vrea sa-si ia anvelope pentru masina, eu categoric zic NU. :)

uite acum ma aranjez un pic si o sa-mi fac niste poze. mai ales ca tocmai m-am tuns.

Anca D.

33+ Luca Alexandru
AMR 7 saptamani!
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

Mergi la inceput