*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (83)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

quote:
Originally posted by gugushtiuc

quote:
Originally posted by gugushtiuc

quote:
Originally posted by Lala_D

Eu una nu as pune cadita pe masa de calcat si nici nu as incerca sa schimb copilul pe ea .
Sincer .
Bebelusii sunt extrem de rapizi si de imprevizibili chiar la varste mici, mici .

Mai bine pusa pe o masa normala sau pe pat .
La fel si infasatul ...intr-un spatiu larg , larg .Nici macar pe mesele de infasat nu trebuie sa intorci capul de la bb sau sa iti iei o mana de pe el.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

LALA m-ai pus pe ganduri cu masa de calcat. Eu m-am gandit la varianata asta vazand comode din alea cu sertare care servesc si ca mese de infasat bebeii. Cred ca o sa apelez si eu la pat ca e mai sigur, chiar daca o sa-mi fie greu sa ma aplec dupa cezariana.

GUGU 37+ Alex?

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

AMR 7 ZILE!!!

In ideea ca si masa de calcat e la fel de lata ca o comoda din aia.

GUGU 37+ Alex?

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

AMR 7 ZILE!!!

Mamaaa..ce masa de calcat ai tu..eu am avut una..super aiurea...super ieftina..era ingusta si usoara..ca sa ma descurc cu ea...si..la o tura de calcat mai vanjos..s-a rupt fix pe jumatate...si de atunci..pt ca m-am dus gramada cu ea ..am zis..gata..calc pe masa mea..lata si cu patru picioare zdarvene...daca tu ai o masa asa de solida..nu vad de ce nu ar merge sa tii caditza pe ea...

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 31 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Gugu nu ai vrea sa stii cati bebei cad de pe comodele alea de infasat sunt printre cele mai periculoase chestii de bebelusi.
Se presupune ca il pui pe ea si nu iti ridici deloc cel putin o mana de pe bebelus si nu il scapi din ochi .
Pe la 4 luni un bebe se rostogoleste de pe ea intr-o fractiune de secunda, cat ai scos un servetel din punga .

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Alina scrii asa :

[ red ] .......ce ai tu de scris .... [ / red ]

daca vrei si ingrosat pui si [b ] [ /b] unul in fata primului red si unul in spatele celui de al doilea ( cel cu / )

PS : eu am scris cu spatii ca sa se poata vizualiza, tu scoti spatiile goale dintre paranteze.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput

test

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 31 si Stefania

AMR 9 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Gugu mamaaa ce putin mai ai!!! Si mai zici si ca s-ar putea sa vina mai devreme...Ai grija, stai linistita si lasa treburile in grija altora ca nu e de gluma. Referitor la spital nici mie nu mi se pare chiar mult sa dai 2000 Ron pe o cezariana in conditiile in care stii ca o sa fii tratata asa cum se cuvine si nu asteapta fiecare asistena/moasa/dr/infirmiera sa-si primeasca partea de fiecare data cand te intraeba de sanatate. In primul rand cred ca ai scapat de stresul cu spagile alegand un spital particular, ca sa nu mai zic ca din cate am auzit eu alternativa (spit judetean) nu e tocmai ok.

Cu salteluta de infasat m-atio speriat si pe mine ca si eu am cumparat un apt bb pe care o s-o pun pe o comoda.

32+ Razvan Gabriel

AMR 8 SAPTAMANI

Vine Barza!

Mergi la inceput

Senchiu veri maci, LaLa

Alina 31 si Stefania

AMR 9 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by raca

Gugu mamaaa ce putin mai ai!!! Si mai zici si ca s-ar putea sa vina mai devreme...Ai grija, stai linistita si lasa treburile in grija altora ca nu e de gluma. Referitor la spital nici mie nu mi se pare chiar mult sa dai 2000 Ron pe o cezariana in conditiile in care stii ca o sa fii tratata asa cum se cuvine si nu asteapta fiecare asistena/moasa/dr/infirmiera sa-si primeasca partea de fiecare data cand te intraeba de sanatate. In primul rand cred ca ai scapat de stresul cu spagile alegand un spital particular, ca sa nu mai zic ca din cate am auzit eu alternativa (spit judetean) nu e tocmai ok.

Cu salteluta de infasat m-atio speriat si pe mine ca si eu am cumparat un apt bb pe care o s-o pun pe o comoda.

32+ Razvan Gabriel

AMR 8 SAPTAMANI

Vine Barza!

Spaga nici nu intra in discutie. Am mai vb cu fete care au nascut acolo si mi-au spus ca personalul e foarte atent, asistentele sunt sufletiste, te invata cum sa alaptezi si multe alte chestii pe care o mamai la prima nastere nu le stie. Nu accepta nici macar o ciocolata de la paciente, absolut nimic.

GUGU 37+ Alex?

AMR 7 ZILE!!!

Mergi la inceput

ALIna, adevarul e ca am o masa sa-mi traiasca, a tinut ea multe in carca. Dar oricat ar fi de rezistenta, nu cred ca am sa o folosesc dupa atentionarea LALEi. Raman la pat.

GUGU 37+ Alex?

AMR 7 ZILE!!!

Mergi la inceput

ZUzici ce nervi am!!! Desteapta de soacra-mea s-a gandit sa "dea goarna" pe la tara ca e mai mult ca sigur ca fac cezariana. Prin urmare s-au pus toate matracucile pe dat telefoane in incercarea de a ma convinge sa nasc natural si sa nu-mi fie frica, ca pe vremea lor... bla-bla-bla. Cand ma linistisem si eu si ma resemnasem cu ideea. Ce stare naspa aaaaaaaam!!!

GUGU 37+ Alex?

AMR 7 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Gugu, pupa mama fata si lasa matracucile de la tara cu parerile lor de pe vremea lui pazvante.
Despre cadita de baie, cum zice si Lala, pune-o pe pat ca e cel mai sigur. N-ai vrea sa risti ceva nasol pt. bebe cu improvizatii.
Si la Bistrita, la clinica privata cezariana costa 2400 lei. Dar cum e singura clinica, a unui SINGUR dr., pe care nu-l pot suferi, si cum aspectul de neo-nato nu e deloc pus la punct (adica, la cea mai mica pb. transfera bebe la Sp. Jud. Bistrita), am zis pas. Mai bine o rezerva cat de cat decenta la spital, sau la salonul "mama si copilul" si am scapat de griji.

Fetele ce au mai adaugat o sapt., felicitari!
Presimt ca vom primi o veste mare de la Gina , poate chiar in capitolul asta.

Eu m-am panicat dupa aventura de luni seara, si mi-am definitivat aproape bagajelul de spital. mai lipsesc Pampers, servetele umede pt. fundic, fesi sterile si comprese sterile, vata , ser fiziologic. Dar de toate astea raspunde dl. farmacist, adica tati Are dead-line pana maine sa le aduca.

Si uraaaaaaa! Am gasit (cu mari interventii la un depozut de medicam. di Buc.) un tub de Garmastan. Din Cluj se pare ca a disparut cu desavarsire de la toate depozitele farmaceutice.
Intreb acuma: putem sa ne dam de pe acuma cu el? Ce fect are acuma? Si cat de des? O data pe zi e bine? Sau cel mai bine dupa ce nastem??

Ah, si legat de cezariene programate, eu nu-s pe 27, ci pe 26. Vor fi niste zile foarte....efervescente :))

Venera , mama lui Markus
AMR 14 zile
Markus e mare!

Mergi la inceput