*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (83)*
Raspunsuri - Pagina 11
Anca.Diana spune:
Nemary, asta-i situatia... lasa ca mai e un pic. na, ca m-am resemnat, mi-a trecut toata inversunarea.
quote:
Original
ly posted by nemary
Stoisor si Laura Ioana felicitari pt.inca o sapt.bifata.
Miri, sa vii cu vesti bune de la analize.
Cornilia, ce putin mai ai si tu, 2 saptamani, nastere fara probleme iti dorim
Anca.Diana, am fost si eu la o doc in Giulesti pe cand faceam tratament pt.bb si la fel mi se intampla, stateam mult, lua cunostintele inainte(chiar daca veneau dupa mine). pe mine doctora ma cheama la control din 2 in 2 saptamani, iar urmatoarea eco va fi la 37 sapt.si o fac unde vreau eu, asa mi-a spus. imi pare tare rau ca nu ti-a trecut inca raceala.
Mari 33+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Anca D.
33+ Luca Alexandru
AMR 7 saptamani!
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/
Anca.Diana spune:
Nemary, asta-i situatia... lasa ca mai e un pic. na, ca m-am resemnat, mi-a trecut toata inversunarea.
quote:
Original
ly posted by nemary
Stoisor si Laura Ioana felicitari pt.inca o sapt.bifata.
Miri, sa vii cu vesti bune de la analize.
Cornilia, ce putin mai ai si tu, 2 saptamani, nastere fara probleme iti dorim
Anca.Diana, am fost si eu la o doc in Giulesti pe cand faceam tratament pt.bb si la fel mi se intampla, stateam mult, lua cunostintele inainte(chiar daca veneau dupa mine). pe mine doctora ma cheama la control din 2 in 2 saptamani, iar urmatoarea eco va fi la 37 sapt.si o fac unde vreau eu, asa mi-a spus. imi pare tare rau ca nu ti-a trecut inca raceala.
Mari 33+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Anca D.
33+ Luca Alexandru
AMR 7 saptamani!
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/
creata2008 spune:
Fetelor, ultima veste! Pentru ca ai mei nu au despartit canarii, in 2 custi, avem o maaaare problema! Aseara am fost la ai mei, ca au facut cinste cu o pizza. Ca tot intreba Miri pe unde am umblat. Si, la un moment dat, o vad pe EA, canarita sefa, Marina, cum ii smulge pene din coada lui Costica. El nu mai avea pene deloc. Era chel complet. Eu m-am speriat rau! El arata asa de jalnic, saracu'! Dar era prea tarziu sa il sun pe tipul de unde i-am cumparat. Asa ca am sunat azi de dimineata, extrem de ingrijorata. De fapt ei isi fac cuib!!! Si trebuie sa ii cumpar ei material de cuib si un cuib. Ca altfel ii smulge toate penele! Cica bine ca a inceput cu coada!! Ca aia creste destul de repede, cam intr-o luna!
Cam cum le smulgem noi parul din cap sotilor nostri!!!!!
Ca atare, am instiintat-o pe mami ca va deveni bunica si de canari!
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Ellenuta, e super cadita, asa ceva vreau si eu! Am gasit pe net la bebelusul tau . ro cu 55 ron, oricum cu taxele de transport cred ca tot acolo ajungi, daca nu gasesc in oras o sa comand de acolo.
Creata, ce soc pe farmacista!
Gugu, mi se pare super convenabil pretul pt cezariana, si nu cred ca se compara conditiile cu un spital de stat, plus ca la bani tot acolo ajungi, sunt sigura. Cum mai stai cu picioarele, tot asa umflate?
Alinatudor, e normal sa ai colostru, stai linistita.
LalaD, am notat si eu ce ai spus referitor la baita lui bebe si la serul fiziologic. Am bagat la cap! Pup fata!!!
Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 16 zile!
S-au mai dezumflat si m-am mai linistit si eu ca aseara aratau ca doua franzele.
In legatura cu mocasinii, daca ajung pe la magazinul cu pricina si mai sunt iti iau o pereche(au costat doar 300 de mii), problema e sa ajung, pt ca acum mi-a spus dr ca ar fi bine sa stau mai mult la orizontala ca sa mai stea bebele in burtica.
GUGU 37+ Alex?
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
AMR 8 ZILE!!!
creata2008 spune:
Pai si, ramai cumintica pana pe 19 sau Alex vine mai repede???
20 milioane e cam scump pentru Suceava. Zic eu! Dar important e ca stii o suma, pe care te bazezi. Ai grija de tine si stai linistita!
quote:
Originally posted by gugushtiuc
Buna zuzici. Tocmai m-am intors de la ultima consultatie cu dr. inainte de marele eveniment. Mi-a spus ca daca vreau sa stea bebe in burtica pana pe 19 ar trebui sa stau taaaaaaaaaaaare cumincioara, pt ca am toate sansele sa vrea sa vina mai repede.
Deci, voi naste pana la urma prin cezariana la un spital privat. Tot bagajul meu v-a consta din 2 camasi de noapte, papuci, halat lucruri de igiena personala si cateva hainute pt bebe. In rest nu am voie sa iau nuimic. Restul ce mai trebuie pt bebici si mamici asigura spitalul, inclusiv mancarea.
Totul ma v-a costa 2ooo lei in capat si nici un leu in plus.
GUGU 37+ Alex?
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
AMR 8 ZILE!!!
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Fetelor, ultima veste! Pentru ca ai mei nu au despartit canarii, in 2 custi, avem o maaaare problema! Aseara am fost la ai mei, ca au facut cinste cu o pizza. Ca tot intreba Miri pe unde am umblat. Si, la un moment dat, o vad pe EA, canarita sefa, Marina, cum ii smulge pene din coada lui Costica. El nu mai avea pene deloc. Era chel complet. Eu m-am speriat rau! El arata asa de jalnic, saracu'! Dar era prea tarziu sa il sun pe tipul de unde i-am cumparat. Asa ca am sunat azi de dimineata, extrem de ingrijorata. De fapt ei isi fac cuib!!! Si trebuie sa ii cumpar ei material de cuib si un cuib. Ca altfel ii smulge toate penele! Cica bine ca a inceput cu coada!! Ca aia creste destul de repede, cam intr-o luna!
Cam cum le smulgem noi parul din cap sotilor nostri!!!!!
Ca atare, am instiintat-o pe mami ca va deveni bunica si de canari!
Creatooooo.... am lesinat de ras... pe bune, ma doare burtica de cat am ras. Il vad in fata ochilor pe Costica fara pene in coada si pe Marina satisfacuta de fapta ei!!!! Mor, nu mai pot! Noroc ca ai dat pe-acolo ca ramanea Costica in fundul gol... dar deh, ce nu face un tata pt odraslele lui! la mai mare, pui frumosi si sanatosi sa aveti. dar cumpara-i mai repede material de cuib pana nu ramane bietul barbatel fara haine pe el...
Gugu daca mai iesi din casuta bine, daca nu, nici nu iti bate capul ca bebe e cel mai important!!! Ia sa vedem, cine va urma, tu sau Gina?
Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor
Mare, Munte, Flori
Lala_D spune:
Gugu si bagajul meu de spital este identic cu al tau exceptand ca eu voi lua haine pt bebe doar la externare.
Pretul este insa cu 1.000 de lei mai mare
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!
gugushtiuc spune:
Zuzici, medicii vostri v-au recomandat sa faceti analiza pt depistarea streptococului B? Dr care imi v-a face ceza m-a lasat azi masca. I-am aratat rezultatele de la analizele pe care m-a trimis sa le fac si i-am spus ca urmeaza sa primesc rezultatul de la streptococ, la care el ma intreaba mirat: "DA CE AVETI PROBLEME CU GATUL?"
GUGU 37+ Alex?
AMR 7 ZILE!!!
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Pai si, ramai cumintica pana pe 19 sau Alex vine mai repede???
20 milioane e cam scump pentru Suceava. Zic eu! Dar important e ca stii o suma, pe care te bazezi. Ai grija de tine si stai linistita!quote:
Buna zuzici. Tocmai m-am intors de la ultima consultatie cu dr. inainte de marele eveniment. Mi-a spus ca daca vreau sa stea bebe in burtica pana pe 19 ar trebui sa stau taaaaaaaaaaaare cumincioara, pt ca am toate sansele sa vrea sa vina mai repede.
Deci, voi naste pana la urma prin cezariana la un spital privat. Tot bagajul meu v-a consta din 2 camasi de noapte, papuci, halat lucruri de igiena personala si cateva hainute pt bebe. In rest nu am voie sa iau nuimic. Restul ce mai trebuie pt bebici si mamici asigura spitalul, inclusiv mancarea.
Totul ma v-a costa 2ooo lei in capat si nici un leu in plus.
GUGU 37+ Alex?
AMR 8 ZILE!!!
CREATZA, la ce conditii impecabile, personal exemplar si dotari ultramoderne sunt in spital eu zic ca nu e chiar mult.
GUGU 37+ Alex?
AMR 7 ZILE!!!
AngeliquedeS spune:
quote:
Zuzici, medicii vostri v-au recomandat sa faceti analiza pt depistarea streptococului B? Dr care imi v-a face ceza m-a lasat azi masca. I-am aratat rezultatele de la analizele pe care m-a trimis sa le fac si i-am spus ca urmeaza sa primesc rezultatul de la streptococ, la care el ma intreaba mirat: "DA CE AVETI PROBLEME CU GATUL?"
GUGU 37+ Alex?
AMR 7 ZILE!!!
Nu pot sa cred!!!!! Cu gatul???????
Fata, ajunge sa iti fie frica de medicii astia. Mie ginecologul mi-ar fi facut analiza asta si daca nu i-as fi spus eu. gatul???? Nu-mi revin!!!
Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor
Mare, Munte, Flori