*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (83)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Eu stau fix vis-a vis de SIR-ul pe care il laudati..chiar sunt lucruri ok si preturi asemenea...?!...sincer..nu prea ma incanta magazinul asta pt ca...miroase a fum de tigara..si orice lucru cumparat imi vine sa il arunc din cauza ca duhneste a tutun...nu am cautat lucrusoare de bebe..dar cred ca voi da o tura la salariu..daca vad ca se vb de el ...

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 31 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici, pe cadita de la cam am dat 75 RON .. are si dispozitiv de scurgere si covoras antiderapant! se poate folosi atat la nou nascut cat si cand bebe se face mai mare .. partea dreapta e ptr nou nascut - aia cu suport, si cea stanga ptr cand bebe e mai mare si sta in fundulet!!

angi, multu de lamuriri cu cojitele!

carmilia serul il folosesti si la curatat ochisorii si urechiusele dar si la nasuc. eu il voi da pe bebe cu betadina la buric, am inteles ca e foarte buna! cat despre ulei .. eu ii voi face masaj cu el inainte de baita si apoi, daca pielea e uscata, dau si cu cremuta, daca nu, las pielea bebelului sa respire ..

gasiti aici POZUTE cu ce am targuit ieri, inclusiv cu cadita!! sunt ultimele 6 pozute!

36+ EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Proaspata mamica Eladea, Stoisor si Cynthia, aveti o zi mare astazi! O adevarata sagetatoare ureaza altor 3 adevarate sagetatoare un calduros si din inima "La Multi Ani!".

Mergi la inceput

Been there, done that!!!!!!!! Numai ca eu acum n-am burta, iar inelul l-am cumparat acum vreo 3 sau 4 luni. Deci nu se vedea mai nimic atunci. Asa ca reactia nu a fost la fel. Farmacista a facut doar ochii mari cand am intrebat daca are contraindicatii in sarcina.

quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Apropo de jucarele, am uitat sa va spun noroc ca ai adus tu vorba: sambata am fost la Carrefour si m-am dus la casa prioritara, deh, gravida cu burta la gura, nu poate sta in picioare. Si imediat langa casa are tot soiul de minuni de la Durex, prezervative, lubrifiant, etc si vad acolo si un inel vibrator la care ii tot face reclama. Il inhat si il pun pe banda. sa fi vazut ce fata a facut casierita, s-a uitat la inel, s-a uitat la mine si la burta din dotare si iar la inel bineinteles ca nu a spus nimic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Buna dimineata zuzici!

Ce mai faceti, cum va mai simtiti? Eu sunt happy ca azi imi reucuperez laptopul de la reparat!

Danybv, cum adica isi pierd locul de munca?

quote:
Originally posted by danybv

tocmai ne-am trezit si noi .

Am uitat aseara sa va spun ca am intrebat-o pe Dr Ginecolog daca ma v-a supravegea la nastere si mi-a zis ca regula spitalului este ca : dr nu au voie sa participe la nasteriile normale isi pierd locul de munca .Cele care nasc normal nasc cu moase.Deci voi naste cu o moasa.Asta se intampla la Tulcea .Numai la cezariene vin doctorii de acasa .

danybv36+Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv

Anca D.

33+ Luca Alexandru
AMR 7 saptamani!
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

Mergi la inceput

Anca Dragoman - fiolele nu sunt mari, nu stiu sigur cat au, ca le-am dus acasa. Dar sunt din alea mici, obisnuite, nu grasunele ca la algocalmin.

Shose Larisa - wow, Pipetica e super bine la 1,600 kg! Ai vazut ca totul decurge asa cum trebuie? Dar tot a trebuit tu sa te sperii, sa iti iasa ekg-ul ala prost. Ntz, ntz... Eu te-am vazut in poze si m-am gandit fix de la inceput ca nu cred ca te va lasa doctorul sa nasti natural. Nu pentru ca esti slaba, ci pentru ca ai bazinul ingust. Eu zic sa te obisnuiesti psihic cu orice varianta si sa nu te blochezi pe o singura idee.

Faptul ca te-a chemat peste 4-5 saptamani, mie nu mi se pare nimic anormal. Esti totusi doar in 31 saptamani. E normal sa te cheme la o luna. Eu am fost pe 29 octombrie (eram in 29 saptamani), apoi pe 26 noiembrie (eram in 33 saptamani) si acum ma duc pe 20 decembrie, inainte de sarbatori (voi fi pe finalul saptamanii 36). Deci e absolut ok cand te-a chemat, nu-ti face griji, te rog!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Buna zuzici. Tocmai m-am intors de la ultima consultatie cu dr. inainte de marele eveniment. Mi-a spus ca daca vreau sa stea bebe in burtica pana pe 19 ar trebui sa stau taaaaaaaaaaaare cumincioara, pt ca am toate sansele sa vrea sa vina mai repede.
Deci, voi naste pana la urma prin cezariana la un spital privat. Tot bagajul meu v-a consta din 2 camasi de noapte, papuci, halat lucruri de igiena personala si cateva hainute pt bebe. In rest nu am voie sa iau nuimic. Restul ce mai trebuie pt bebici si mamici asigura spitalul, inclusiv mancarea.
Totul ma v-a costa 2ooo lei in capat si nici un leu in plus.

GUGU 37+ Alex?

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

AMR 8 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Gina, sper ca faci nani bun si te odihnesti cum se cuvine, sa fii pregatita pentru marele moment.
Cum sa nu ne pui pe jar? Oricum mie mi se pare ca odseea zuzelor este fierbinte de ceva timp, nu ne mai poate opri nimeni din scris, odisee plina de emotii si asteptare. :)

Tinem pumnii ! iar tu tine-ne la curent :D

Anca D.

33+ Luca Alexandru
AMR 7 saptamani!
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

Mergi la inceput

Ceska, ai un sot frumusel foc! Dar pe tine nu am reusit sa te deslusesc, ca sa zic asa. Asteptam poze si cu burtica lui Benji!

Irinouka - citez din spusele tale "cat despre ingrijorarea ca nu o sa stii de ce plange copilul, o am si eu, desi mi-au explicat persoane mai destepte si experimentate ca o mama ajunge sa cunoasca si sa traduca plansetele copilului ei. am incredere in asta, sincer. adica in "decodorul" asta, dat de instinct. cata vreme altul nu exista.

Te contrazic!! Ai mei parinti au vazut alaltaieri, parca, la teveu, un reportaj de la Baby Expo. Si au vazut un aparat foarte micut, dar "distept" foc, care iti spune ce fel de planset are copilul tau. Nu stiu daca in romana sau engleza, dar zice ceva de genul "acest planset e de foame"... De cand stai acasa si nu mai esti activa la job, ai ramas in urma cu evenimentele, hehe! Nu cred ca e asta, dar uite ce am gasit eu http://www. onestop .ro/produs-why-cry-with-mommy--pid11309 fara spatii inainte si dupa onestop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ellenuta, e super cadita, asa ceva vreau si eu! Am gasit pe net la bebelusul tau . ro cu 55 ron, oricum cu taxele de transport cred ca tot acolo ajungi, daca nu gasesc in oras o sa comand de acolo.

Creata, ce soc pe farmacista!

Gugu, mi se pare super convenabil pretul pt cezariana, si nu cred ca se compara conditiile cu un spital de stat, plus ca la bani tot acolo ajungi, sunt sigura. Cum mai stai cu picioarele, tot asa umflate?

Alinatudor, e normal sa ai colostru, stai linistita.

LalaD, am notat si eu ce ai spus referitor la baita lui bebe si la serul fiziologic. Am bagat la cap! Pup fata!!!

Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 16 zile!

Mergi la inceput