*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (83)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

saluuuut!

vanzoleala mare azi pe la zuze, bag de sama. ma grabesc si io tare-tare, mi-am inventat cateva drumuri, da' inainte am muuulte de zis.

intai si-ntai, vesti de la ginette, cu care m-am vazut azi la giulesti, era vesela, glumeata si se tinea f bine pe picioare. bine, urma sa se externeze intr-o ora, cred ca era incantata de perspectiva.

asaaaaaaaaa...
adela s-a nascut la 36 de saptamani incheiate. se pare ca nasterea ar fi fost grabita de activitatea destul de intensa depusa de ginette, care si asistase sotul la mutarea multor obiecte prin casa si din casa pana afar din bloc. mi-a spus ca ea n-a carat nimic, doar ca s-a fatait pe aoclo si a facut multe drumuri pe scari de la etajul 4 la parter si retur. prin urmare, pac! s-a rupt apa si s-au dus repede la spital, speriati (amandoi) si plansa (ea).

a nascut natural in toata puterea cuvantului (daca scoatem din calcul epiziotomia, desigur) pt ca doctorul ion ionut s-a cam temut sa ii puna epidurala, in conditiile in care se stia ca e vb de copilas prematur, micut, si era nevoie ca mama sa fie 100% prezenta la toate etapele travaliului si expulziei. i-a fost greu, recunoaste, dar contractiile cele mai lungi si dureroase, cele din ultima parte a travaliului, au durat o ora si ceva, deci se considera ca a scapat destul de ieftin.

totul a decurs fara complicatii, adela a inceput sa tipe de la prima atingere si a luat nota 10. ieri a facut icter si asta e moticul pt care le externeaza abia azi.

sper ca am reprodus cat mai multe dintre detaliile povestite de ginette. oricum, ne va spune ea pe larg povestea nasterii, sa nu se intoarca fata pe odisee si sa nu mai aiba ce povesti, hahaha, ce mare si tare ma dau!

revin!

irina 35 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

angi am intrat si eu acum pe bebelusul tau .. si e 55 ron .. off, si eu am dat 75 .. n-are nimic!

creato, mortala faza cu canarii! am ras de m-am prapadit! mama ta o sa fie de 2 x bunica! urarra

am pus lucrusoare ptr bebe la spalat si miroase atat de bine detergentul incat imi vine sa-l pap ..

aha .. si mi-am facut comanda la chic bebe la forfecuta unghii, termometru, chilotei de unica folosinta si un ulei de la chicco ptr bebelusha .. ca nah .. nu puteam sa ies de acolo fara nimic ptr printesa!

36+ EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Alaturi de clubul Biancutelor si de clubul Mariutelor, eu cred ca trebuie sa faceti clubul fetelor care nasc pe 27 decembrie!

Si da, ssa fie intr-un ceas bun!

Eu propun sa fie trecute pe prima pagina si fetele care au deja programari, ca sa stim sa le incurajam inainte de ziua Z.

quote:
Originally posted by cornilia
S-a programat cezariana pe 27 Decembrie (internarea pe 26). Nu prea pot descrie ce simt...ca parca nu mai simt nimic. Nici teama, nici prea mare bucurie, nici suparare ca nu e bebe de 2008. Parca sunt batuta-n cap... De fapt simt ceva - ca nu mai sunt multumita cu numele de Alma si m-am apucat iar de cautari.

Mergi la inceput

acum, sectiunea intrebari si raspunsuri. :-)

la multi ani zuzelor sarbatorite, eladea, cynthia si stoisor! sa fiti fericite si sa va bucurati de bebeii vostri care nu pot fi decat sanatori si frumosi!

cati, multumesc si pup!

laura ioana, am incurcat eu putin actiunea...moare, da' nu acum. asta e, m-am grabit cu aprecieriel. da' io, daca eram scenarist, acum o omoram. acum-acum!

gina, it's happening, ca sa zic asa! m-au luat emotiile, tin pumnii si asteptam vesti!

mi-e ciuda ca am ratat puiul de odisee sexy de aseara dar ma bucur ca m-am lamurit cat de cat despre ce stie sa faca acel inel de la durex, la care m-am uitat mereu cam cu neincredere, recunosc...

elena, misto cumparaturi, abia astept ziua de maine, sa usurez si eu niste rafturi de magazin! a! si...c u later. ;-)

grati, daca medicul tau pleaca in perioada mentionata de tine si chiar se intampla sa nasti atunci, sigur te lasa in grija unui coleg. musai-musai. poti chiar sa il intrebi de la obraz cui te lasa, ca sa stii o treaba. ce zici? poate nastem cu acelasi doc, pana la urma!

gugu, bine ca ti-ai facut planul complet pt nastere, e misto sa stii ca ti-ai aranjat ploile. de rahat faza cu streptococul...ai avut parte de ceva aventuri sarcina asta, cat sa-ti ia o viata sa i le povestesti lu' gugu mic. tin pumnii sa iasa totul bine!

cretule...vai de capul meu! nici n-am intrat bine in concediu si-am si ramas in urma cu the latest discoveries. :-) nu c-ar fi fost ele vreodata punctul meu forte...daca am asa ceva. :-) da' daca aparatul sa erori? de fapt, cum e sa ai un d'asta in casa? daca cedezi nervos si-i spargi gura aia? si as innebuni de frustrare sa vad ca un aparat imi cunoaste copilul mai bine decat il cunosc eu. m-as declansa teribil contra lui. grrrrrrrrrr!!!
chestia cu canarii...ce vrei, e ca-n viata!

miri, hai cu vestile!!!

tre' sa vina mama "sa facem" supa de pui si mancarica de mazare.
cineva sigur o sa faca mai mult decat cealalta persoana...

pup zuzele!

irina 35 Rares

Mergi la inceput

Nu zice "hop" pana n-ai sarit! Acum glumesc, important e sa fie cand o sa fie! A ramas Daria Maria?

quote:
Originally posted by nemary
Creata, nu sunt eu cu siguranta urmatoarea, burtica mea este coborata de mai mult de 1 luna. martea viitoare mergem la control si vedem atunci. la ultima eco, din 30 nov, colul era inchis si lung de vreo 35mm.

Mergi la inceput

cornilia, felicitari! suna bine 27 decembrie. "27 decembrie. ziua mea este pe 27 decembrie. m-am nascut la 27 decembrie".
da! ne place! unde nasti?
pupam

a! de azi a inceput saptamana 36. sper sa n-o inchei precum ginette, desi, na, nu e cel mai rau lucru care se poate intampla. :-)

irina 36 Rares

Mergi la inceput

Oare, oare, Gina?! Ceva, vreun sms? Vreo contractie?

quote:
Originally posted by Gina M
Sa nu va pun pe jar nu v-am spus pana acum insa de ceva timp, am inceput sa pierd din dop.Astazi s-a dus din el chiar mult si probabil momentul cel mare este dupa colt!
Suntem insa pregatiti din toate punctele de vedere si sunt super fericita ca am ajuns aproape la finele saptamanii 38 de sarcina!
Acum chiar fug la nani caci nu se stie ce poate aduce ziua de maine/astazi si trebuie sa fiu odihnita.[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

irinuka .. aha .. c u l8er! sper sa ajung la timp caci tre' sa-mi astept barbatul sa-i asiste pe baietii cu mobila care au dat-o rau in bara ieri cu niste chestii!

36+ EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Pai cum s-o inchei ca Ginette? Ce, vrei sa ma plimb prin oras spre tine, cand de-abia intru si eu in concediu si vreau sa dorm pana la 12??? Mai lasa-ma macar cateva zile, sa simt relaxarea...

quote:
Originally posted by irinouka
a! de azi a inceput saptamana 36. sper sa n-o inchei precum ginette, desi, na, nu e cel mai rau lucru care se poate intampla. :-)

Mergi la inceput

Ellenuta, m-ai spart cu cadita pentru Eva Maria!! Arata foarte... high tech! Sa se balaceasca la greu in ea! Am vazut si celelalte lucrusoare, mi-au placut. Am rezolvat si eu cu prosoapele, multumesc tuturor fetelor pentru sugestii. Am luat din Cora (ca ai zis ca gasesc acolo) cu 200 mii bucata si mai mari, 90x95 cm. 2 roz si unul bleu. Ce nu-mi place mie culoarea roz si nu vreau sa fie o asociere cu sexul Mariutei, dar astea chiar arata foarte frumos. E un roz placut, iar ala bleu completeaza frumos pachetul.

In uikend acum trebuie sa imi vina si mie Mercedes-ul si Porsche-ul. Adica carutul mare, masiv si ala sport. Plus 2 cadite. Nu ma intrebati de ce doua. Si inca niste saci cu jucarii, ca tot mi se parea camera goala.

Iupiiii, AMR 1 zi si stau acasa si ma ocup si eu de "cuibul" meu. Pai ce, numai canarii sa o faca????

Mergi la inceput