Mamici de noiembrie- decembrie (129)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitz78 spune:
anca a - nastere usoara si bb alex sanatos, cuminte si mancacios.tinem pumnii maine!
NINGE!!!!!URAAA!!!!
calatoare - noi facem botezul la un restaurant de "fitze", deh...asa a vrut nasa. avand in vedere ca ea plateste tot...nu am comentat. o sa fie 65 adulti si 20 copii.
pupici tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
catus76_ro spune:
Salutare la toate mamicile si burticile!!!!
eu azi am fix 39 de sapt.....si nimik
...bebe vrea tot la caldurica
azi am fost la control si la eco, bebe are 3600+-500, prezentatie cranian, placenta imbatranita, lichid putintel...eu ma simt bine, burtica se face pietroi din cand in cand si bebe misca de zor...ma mai duc si luni...si...cand o mai vrea si bebe sa vina pe lume![]()

![]()
![]()
multa sanatate la mamici si bebici si nesteri usoare celor care au mai ramas.....cred ca pana la urma si pe mine ma prinde Craciunul!![]()

Ps azi mi-am luat brad....cu radacini, sa-l pun in gradina dupa!
Pupici de la Catus76
39 fix, mami de
Petru Cristian!
ggaby spune:
quote:
Originally posted by catus76_ro
Am uitat sa spun ca , colul s-a scurtat...deci totusi un semn bun!
multa bafta si nastere usoara! Doamne ajuta!
ggaby 39+
bb_yasmi spune:
hy
noi am fost azi la cantarit si avem 5500 grame!!! e super bine avand in vedere ca papa mai putin si la intervale mai mari (uneori nu papa deloc noaptea!!).
si bb a mea fornaie dar tot o scot afara!!
lala felicitari pt vestile bune!!
anca a - nastere usoara si bb sanatos si mancacios!!
aa azi am fost la controlul de 6 sapt totul e ok!!!
pupici multi!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Ank83 spune:
BB dizolva lactoza mai intai in apa mai fierbinte si dupa potrivesteo cu rece.Eu sunt f multumita de lactoza , ieri a facut caca de 3 ori
, alaltaieri de doua .... e din ce in ce mai bine 
Ank
Raul
17.10.2007
bb_yasmi spune:
anka, pai asa procedez, intai o dizolv in apa calda si apoi pun laptele. a mea vad ca nu mai face singurica decat ajutata putin cu termometru. in schimb nu se mai chinuie sa faca si nici cu partzurile!! de maine o dizolv in apa fiarta si apoi pun rece sa vad poate asa merge mai bine....![]()
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
Victo spune:
dany si eu cateodata ma chinui de numa si nu ragaie.mai ales noaptea si mai ales dupa biberon.
putulica o las cum sta ea, in jos. dar eu nu dau sfaturi in materie d epampers, ca al meu tot la 2-3 zile se uda cu pipi, deci nu-l pun bine.
va pup ma duc la nani
anca a , bafta maine. te asteptam si al topicul mamici d e cluj.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
gabitz78 spune:
bb - wow..ce mare e printesa! sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!felicitari! eliza are 3950.
noi se pare ca ne-am revenit cu kk. face o data/zi si mult.parca nici nu mai trage parturi asa des si asa greu.
daca nu vrea sa ragaie, eu o pun nitel pe burta si apoi o ridic si daca are aer, sigur il da afara.
pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
bb_yasmi spune:
gabi, multumim frumos!! si voua va dorim la fel!!
eu sunt tare curioasa dc mai doarmne bubu a mea la noapte ca azi a dormit toata ziua!!!
mami si bubulina