Mamici de noiembrie- decembrie (129)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

hello si de la noi

bb a mea doarme de le rupe!! ink o noapte fara treziri!! de seara de la 12 pana dimi la 6!! e asa de bine!!!!

fetelor care nu mai alaptati v-a venit menstruatia????

ank, ai observat ca lactoza nu se dizolva????

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Noi daca ne plimbam 2 ore pe zi pe-afara doarme aproape toata ziua (si noaptea). Sper sa nu fie asa si cand o sa fie mare! :(
bb, chiar ca e mare yasmi. Tineti-o tot asa! Noi am ajuns la 4,5 kg si mi se pare mult. Mi se pare greuta deja, desi nu e prea grasuta.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

wow..nici nu e ora 10 si deja ambii copii dorm...ce realizare pe capul meu. dar hai, ca vorbesc si eu asa...parca mi-ar fi murit laudatorii!
maine cred ca ma incumet s-o scot nitel la plimbare, ca a stat toata saptamana asta in casa.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

gabi eu am intrebat azi pediatra ink o data dc o pot scoate pe frigul asta afara si a zis : DA!! chiar daca bb a mea cam are mucuti in nasuc!!
vasari sa stii ca nu e grasana bubulina dar se vede ca a pus k lumea !! de saptamana trecuta pana sapt asta a pus 300 de grame! si nici nu a mai prea mancat ca inainte!!

Mergi la inceput

bb - nu de frig mi-e mie teama...de ceata asta pacatoasa si de mine...ca merg cu ea 8 etaje pe scari!
pai inseamna ca asimileaza bine...si atat are nevoie sa manance.pupici si la mai mare!

Mergi la inceput

gabi las ca asa dai jos kg..... da probabil ca asimileaza bine, ac eram ingrijorata, azi i-am zis la dr ca manaca mult mai rar si mult mai putin dar mi-a zis ca atata timp cat ia in greutata (si ea a luat ff bine!!) nu e nici o pb sa o lasam sa pape doar cat vrea ea!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitz78

quote:
Originally posted by bb_yasmi

gabi las ca asa dai jos kg..... da probabil ca asimileaza bine, ac eram ingrijorata, azi i-am zis la dr ca manaca mult mai rar si mult mai putin dar mi-a zis ca atata timp cat ia in greutata (si ea a luat ff bine!!) nu e nici o pb sa o lasam sa pape doar cat vrea ea!!!

mda, dar la operatia mea care inca nu e refacuta complet, nu prea ajuta!

Mergi la inceput

eu va spun noapte buna!!!
merg pe langa pitica poate se trezeste, ca ora ei de nani seara e la 00-1:00 si numai bine sa stea un pic treaza sa poata adormi din nou....

roxana cuscra nu mai dai nici un semn??????
pussi, cum sunt fetele???
irinutz, sunteti bine????

pupici multiiiiii

Mergi la inceput

bb - noapte buna si linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata ....cafea, laptic si ceiutz ..toate calde..astept sa vina sa serveasca si gravidutzele...oare pe unde or' umbla...?

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput