Mamici de noiembrie- decembrie (129)
Raspunsuri - Pagina 8
ggaby spune:
salutare la toate!am si eu intrebare dupa ce nastem toate...cum se va numi acest capitol?
stefi mami ce faci? s-a intamplat ceva la tine?la mine nik nik m-am cam saturat sa astept...mai ales ca dorm tare rau...si visez ca mi se rup apele si... dorm tare rau! offfff Doamne Ajuta!
ggaby 39+
gabitz78 spune:
dany - nici noi n-am iesit saptaman asta..fornaie nitel si mi-a fost frica sa nu raceasca inainte de botez.avem timp sa ne vedem.
eu folosesc pampers.
putulica sta in jos, normal...nu trebuie sa o fortezi s-o ridici.
pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
calatoare spune:
Eu sab simplexul il pun in biberonul cu lapte.
Pentru iritatie de la fundulet foloseam la Andrei ca George nu a facut pana acum, bepanthen si unguent de galbenele. Si ii faceam baie in combinatie de ceaiuri-galbenele, musetel, coada calului, sunatoare- in care puneam si 2 oua. Dupa 3 zile Andrei n-a mai avut probleme cu iritatia.
Am mai pus intrebarea asta dar vad ca nimeni n-a raspuns inca. Undefaceti botezul?
M-ar interesa un restaurant unde se mananca bine si preturile nu-s exagerate.
slimatei spune:
cui ii spui de dormit rau...?
nimic deosebit..colul lung,lung..chiar prea lung...pt. perioada asta...fara nici un fel de contractii...cu toate ca eu merg pe jos vreo f. mult....dar nimic.. a zis ca tb stimulat...cred ca stiu la ce se referea..nu-i ca-mi displace.. si daca totusi nu se intampla nimic pana sambata...tb sa ma internez...asa ca mai am de asteptat...
mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
anca_a spune:
Dragi mamici,
eu voi naste maine dimineata prin cezariana la clinica Dr. Nanu din Cluj.
Am niste emotii...mama mama...abia astept sa imi vad copilul
Va doresc din suflet sanatate, bebici sanatosi si la cele care inca nu ati nascut, nasteri usoare.
anca 38+ Alex
dany26 spune:
calatoare mersi mult de raspuns!!!![
gabitz pe cand botezul?cate pers aveti?
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
ggaby spune:
quote:
Originally posted by slimatei
cui ii spui de dormit rau...?
nimic deosebit..colul lung,lung..chiar prea lung...pt. perioada asta...fara nici un fel de contractii...cu toate ca eu merg pe jos vreo f. mult....dar nimic.. a zis ca tb stimulat...cred ca stiu la ce se referea..nu-i ca-mi displace.. si daca totusi nu se intampla nimic pana sambata...tb sa ma internez...asa ca mai am de asteptat...
mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
si eu merg pe jos de mi se fac picioarele cat painea(aia de la belvedere din iasi) si tot nimic si eu trebuie sa astept pana duminica si luni o sa vada ei...dar aici nu cred ca interneaza am inteles ca imi vor da o pastiluta ca sa imi vina contractiile...
ggaby 39+
Lala_D spune:
Am venit si eu de la control .
Colul inca e in buna stare , bebe e ok daca nu se schimba nimic neasteptat ramane pe 27 dec.
Mi-a recoltat secretii, am primit de facut ultimile analize de sange si un control preanesteziologic.
Vinerea viitoare ne vedem din nou .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Am venit si eu de la control .
Colul inca e in buna stare , bebe e ok daca nu se schimba nimic neasteptat ramane pe 27 dec.
Mi-a recoltat secretii, am primit de facut ultimile analize de sange si un control preanesteziologic.
Vinerea viitoare ne vedem din nou .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!
14 Noiembrie 2007
felicitari ca bb e ok!!!!!!!!!!
dany26 spune:
uraaaaaaaaaaa ningeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
14 Noiembrie 2007