Mamici de noiembrie- decembrie (129)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello si de la noi

bb a mea doarme de le rupe!! ink o noapte fara treziri!! de seara de la 12 pana dimi la 6!! e asa de bine!!!!

fetelor care nu mai alaptati v-a venit menstruatia????

ank, ai observat ca lactoza nu se dizolva????

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

hello si de la noi

bb a mea doarme de le rupe!! ink o noapte fara treziri!! de seara de la 12 pana dimi la 6!! e asa de bine!!!!

fetelor care nu mai alaptati v-a venit menstruatia???? mie mni s-au terminat lohiile de 3 saptamani si de ieri am iarasi o scurgere asemanatoare cu cea dinaintea menstrei dar si cu lohiile, oare ce or fi?? la 16 merg la dr si nu mai am rabdare!!!

ank, ai observat ca lactoza nu se dizolva????

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

buna!tu cand ii dai debridatul...sau i-l dadeai?exact inainte de masa???

mersi!!!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

dany eu il puneam in biberonul cu laptic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

dany eu i-am pus bonisan in biberon. azi dim i-am dat cu lingurita, dupa ce a mancat si dupa ce a ragait.
trebuie tinut copilul la ragait, ca altfel il doare burtica...
saracutii de ei..
si al meu plange..noroc ca nu plange noaptea, numa maraie.
acuma tot ma chinui cu iritatia de la fundulet, care s-a mai restrans, dar nu a trecut. si asta care a ramas s-a adancit asa...uff..saracu de el..de-abia il ating cu crema, asa prin tamponare..mai pun si pe scutec..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Victo. pt rani la fundulet fa-i si bai de aer, la fiecare schimbat lasa-l cu fundu gol cateva minute, cu ceva dedesubt ca mai face cand da de aer rece, si trece intr-o zi doua.
Noi suntem bine, avem o luna jumate si un kil jumate in plus, 8 cm in inaltime si 6 la cincumferinta capului.
A mea nu mananca asa mult ca bbii vostrii, ca dau numai titi si nu le goleste ca am mult, dar daca ia constant in greutate nu ma sperii. Cred ca mananca cam 80 ml la o masa (in medie, noaptyea mai putin, ziua mai mult).
In rest ne jucam, tragem parturi, inotam in cada...

Shery si inimioara Alesia (+4 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

sheri il mai tin si eu cu fundu gol..cu protectie pe putulica, ca face arteziana, nu altceva..:):)

f bine a crescut pitica ta la cat zici ca mananca..

al meu mai nou a dat de gustul somnului cel dulce..bine ca-l lasa burtica sa doarma, micu de el..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

shery - pupam printesa.
dany - debridatul se da inainte de masa.lasa-l sa ragaie, chiar daca mai da afara un pic de laptic.nu-ti face probleme decat daca varsa cantitate mare, in jet si de mai multe ori/zi.
m-am tuns!!!!ma simt asa bine...cred ca din cand in cand ne mai trebuie si noua cate o iesire din casa fara copil, fara griji....face minuni!ma simt asa revigorata.
pupici tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

bb victo si gabitz mersi de sfaturi!!!!!!!!!of de ce oare DD ii chinuie asa mici cu colici si constipatie??

din pacate cateodata il tin si 15 min pe umar si tot nu ragaie...dar asta e...nu stiu ce sa ii fac....

gabitz sa stii ca noi inca nu am iesit afara...nici pana acum....altfel iti ziceam eu....

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

victo cum ii asezi putza in pampers???

voi fetelor ce pampersi fol???ce firma??

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

saluam mamicile si comorile lor..dar am mai ramas vreo gravidutza pe aici...

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput