Mamici de noiembrie- decembrie (129)
Raspunsuri - Pagina 6
Victo spune:
bebe meu a fost super somnoros ieri..a dormit de la 8 jumate seara pana dim la 7 jumate.s-a sculat doar de 2 ori sa-si faca plinul.
acum isi face somnul de semi=pranz..
sheri mami, nu te-am mai vazut pe aci..
pussicule, sper ca sunt bine fatucele! pupici de la voinicelul stefanut.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
gabitz78 spune:
neatza si de la noi.
m-a terminat nervos eliza. a mancat din 3 in 3 ore...la 12, la 3, la 6, la 9!e tare agitata si maraita...
in rest, nimik nou pe frontul de vest..
pupici.azi merg sa ma tund...sa ma fac frumoasa pentru botez.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Victo spune:
pai gabitz..de ce esti mami nervoasa? nu asa mananca un bebe mic din 3 in 3 ore?????????
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
calatoare spune:
Vreau sa dorm si eu 5 ore legateeeeee!!!!!!!!!!!!!!
Sunt extrem de obosita. Bebe George are colici si e mai tot timpul agitat. Mananca putin (60-80 ml la o masa) insa ia constant in greutate. Poate si pentru faptul ca e prematur.....nu stiu. Seara de la 9-10 si pana la 2 noaptea e teroare. Plange, se screme, trage parturi, face caca, mananca, iar se screme.....si tot asa pana cadem amandoi epuizati. La 5 se trezeste si o luam de la capat.
Nu stiu ce naiba am, dar simt nevoia sa mananc dulce si paine goala. Si apoi beau cola. Asa ceva nu mi s-a mai intamplat. Cu astea ma hranesc zilnic si nimic altceva.
Sab simplexul eu il pun in lapte la fiecare masa, dar nu-si face efectul la bebeul meu.
Il hranesc mixt si-mi pare rau ca n-am suficient lapte cum a fost la Andrei. Dar asta e, sanatosi sa fim!
Cand faceti botezul si unde?
gabitz78 spune:
victo - eliza se trezea sa manace o data/ noapte...si ziua manca la 4-5 ore. colicii astia ne omoara. plange, se inroseste, nu vrea sa manance. ii e prea somn sa manance si prea foame sa doarma...si tot asa...
gabitz78 spune:
calatoare - pai tu daca alaptezi bei cola? e normal sa fie bb george asa agitat!ai grija!!!
pupici.
anka.san spune:
Salutare mamici si burtici, care ati mai ramas...
ce mai faceti?
Noi asteptam sa vina Andrei din moment in moment .
Am incercat ieri sa facem o eco, dar puiutzul avea capsorul asa de jos ca nu a putut sa-l masoare . Dar in rest era bine, foarte energic.
Astazi dimineata am mai donat niste sange pentru ultimele analize inainte de cezariana. Sper sa mai apuc sa iau rezultatele, caci sunt gata in 3 zile....
Dupa amiaza mergem la dna dr sa ne mai zica cum stam....
O zi frumoasa va doresc !
Anka AMR 7 zile !!! Andrei
poze burtik
dany26 spune:
ANKA.SAN MULTA BAFTA ITI UREZ LA OPERATIE SI SA AI UN BB SANATOS SI MANCACIOS!!!!SUCCES!
fetelor uneori cand il pun pe umar sa ragaie dupa ce ragaie vomita....nici nu imi mai vine sa il pun la ragait din cauza astaati patit asa ceva???
cele care dati bonisan sau Sab il dati exact inainte de a-l pune pe bb la san sau la bibe???asa ar trebui???
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007