Mamici de noiembrie- decembrie (129)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitz78 spune:
anca a - nastere usoara si bb alex sanatos, cuminte si mancacios.tinem pumnii maine!
NINGE!!!!!URAAA!!!!
calatoare - noi facem botezul la un restaurant de "fitze", deh...asa a vrut nasa. avand in vedere ca ea plateste tot...nu am comentat. o sa fie 65 adulti si 20 copii.
pupici tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
catus76_ro spune:
Salutare la toate mamicile si burticile!!!!
eu azi am fix 39 de sapt.....si nimik...bebe vrea tot la caldurica
azi am fost la control si la eco, bebe are 3600+-500, prezentatie cranian, placenta imbatranita, lichid putintel...eu ma simt bine, burtica se face pietroi din cand in cand si bebe misca de zor...ma mai duc si luni...si...cand o mai vrea si bebe sa vina pe lume
multa sanatate la mamici si bebici si nesteri usoare celor care au mai ramas.....cred ca pana la urma si pe mine ma prinde Craciunul!
Ps azi mi-am luat brad....cu radacini, sa-l pun in gradina dupa!
Pupici de la Catus76 39 fix, mami de Petru Cristian!
ggaby spune:
quote:
Originally posted by catus76_ro
Am uitat sa spun ca , colul s-a scurtat...deci totusi un semn bun!
multa bafta si nastere usoara! Doamne ajuta!
ggaby 39+
bb_yasmi spune:
hy
noi am fost azi la cantarit si avem 5500 grame!!! e super bine avand in vedere ca papa mai putin si la intervale mai mari (uneori nu papa deloc noaptea!!).
si bb a mea fornaie dar tot o scot afara!!
lala felicitari pt vestile bune!!
anca a - nastere usoara si bb sanatos si mancacios!!
aa azi am fost la controlul de 6 sapt totul e ok!!!
pupici multi!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Ank83 spune:
BB dizolva lactoza mai intai in apa mai fierbinte si dupa potrivesteo cu rece.Eu sunt f multumita de lactoza , ieri a facut caca de 3 ori , alaltaieri de doua .... e din ce in ce mai bine
Ank Raul 17.10.2007
bb_yasmi spune:
anka, pai asa procedez, intai o dizolv in apa calda si apoi pun laptele. a mea vad ca nu mai face singurica decat ajutata putin cu termometru. in schimb nu se mai chinuie sa faca si nici cu partzurile!! de maine o dizolv in apa fiarta si apoi pun rece sa vad poate asa merge mai bine....
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
Victo spune:
dany si eu cateodata ma chinui de numa si nu ragaie.mai ales noaptea si mai ales dupa biberon.
putulica o las cum sta ea, in jos. dar eu nu dau sfaturi in materie d epampers, ca al meu tot la 2-3 zile se uda cu pipi, deci nu-l pun bine.
va pup ma duc la nani
anca a , bafta maine. te asteptam si al topicul mamici d e cluj.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
gabitz78 spune:
bb - wow..ce mare e printesa! sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!felicitari! eliza are 3950.
noi se pare ca ne-am revenit cu kk. face o data/zi si mult.parca nici nu mai trage parturi asa des si asa greu.
daca nu vrea sa ragaie, eu o pun nitel pe burta si apoi o ridic si daca are aer, sigur il da afara.
pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
bb_yasmi spune:
gabi, multumim frumos!! si voua va dorim la fel!!
eu sunt tare curioasa dc mai doarmne bubu a mea la noapte ca azi a dormit toata ziua!!!