Mamici de noiembrie- decembrie (129)
Raspunsuri - Pagina 5
darleena spune:
Mihuta si a mea mananca foarte variat: cateodata mananca 80-90 ml, alteori si 160. Depinde de cat are ea nevoie, asa ca nu este o regula.
Si la noi ziua se doarme in reprize scurte, de maxim o ora si dupa aia se trezeste si vrea sa fie "intretinuta".
Noaptea doarme bine, cate 3-4 ore legate, insa cum da lumina se scoala si vrea activitate pentru cateva ore, dupa care mai adoarme, dar nu intotdeauna.
Am ajuns deja la concluzia ca fiecare copil este altfel, si are propriul ritm de crestere. De exemplu, prietena mea cea mai buna are o fetita care este cu 6 zile mai mica decat Kara si a ei doarme de rupe, si cate 6 ore, iar a mea e viezuroaica....asta e
Eu sunt de o oboseala extrema azi, am dormit doar 4 ore si alea in reprize de cate 2, dar mi-e frica sa ma culc acum, ca sigur se trezeste terorista cand mi-e lumea mai draga.
M-am gandit ce sa-i cer sotului cadou de Craciun: o noapte in care sa dorm fara intrerupere
cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
Lala_D spune:
darleena nu stiu daca te incurajeaza dar Bogdan nu a dormit mai mult de o ora in timpul zilei niciodata in primul an . Si in primele 6 luni avea doar 3 reprize de somn diurn de cate o ora .
Dupa 6 luni pana la un an doar doua reprize, iar dupa un an pana la trei doar una .
De la trei ani nu a mai dormit ziua deloc.
In schimb a dormit noaptea intreaga de la 2 luni
asa ca stiu ce inseamna sa ai in dotare una bucata viezure
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by dany26
mersi bb!tu cum preparai Debridatul?asa cum scrie pe reteta?
pt raceala ia oscilococc...e bun si dupa ce iti trece ia cate una pe sapt preventiv, scrie si in prospect !cred ca o sa incep sa iau si eu....nu cred ca are ceva daca alaptam!
dar eu stiu ca nu e nevoie de nimic de la job pt indemnizatie!asa scrie si la noi pe prima pag...nu??!!!
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
[/quote]
debridatul il prepar cum a zis lala. dar am renuntat la el, nu a dat nici un rezultat!!
de la lucru vei avea nevoie de o adeverinta completata de ei. e un formular tip luat de la primarie. tot de la lucru iti va trebui si decizia de suspendare a contractului de munca precum si cererea facuta de tine pt suspendarea contractului de munca si aprobata si stampilata de ei!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Vasari spune:
Buna fetelor.
Si a mea doarme de rupe, nu prea mai plange, decat de foame, colici mai putintel. Pare cam ciudat comparativ cu "viezureii" vostri. Doctora mi-a zis azi ca-i foarte bine ca doarme noaptea, sa nu o trezesc sa-i dau sa pape si sa-i dau totusi sab simplex in ceiut. Pe instructiuni scria sa-i dam cu lingurita picaturile, dar a mea vomita de la ele. Poate mai intereseaza pe cineva, ca stiu ca s-a mai intamplat sa nu le convina la bbi picaturile anticolici. Se pare ca din cauza gustului trebuie diluat in ceva.
O zi buna tuturor!
Maria - 3 NOV 2007
bb_yasmi spune:
vasari si bubu mea doarme pe rupte!! aseara a stat 8 ore fara sa pape!! dar nici nu am trezit-o!
fetele voi urmati vreo dieta?? eu am ramas cu 5 kg in plus, care toate sunt pe burtik si nu stiu cum sa le dau jos! sport nu imi place sa fac, de mancat mananc doar seara/noaptea (exact cum nu trebuie...)...stiti vreo retea minune??? mai avem doua saptamani pana la botez si mami ar arata si ea beeetoonnnn....
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
dany26 spune:
mersi bb din nou!!!felicitari ca mai ai doar 5 kg!te-ai abtinut de la ceva???
fetelor cat ceiutz anticolici pe zi sa ii dau avand o luna fix si inainte sau dupa masa?!
14 Noiembrie 2007
adinag spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
darleena nu stiu daca te incurajeaza dar Bogdan nu a dormit mai mult de o ora in timpul zilei niciodata in primul an . Si in primele 6 luni avea doar 3 reprize de somn diurn de cate o ora .
Dupa 6 luni pana la un an doar doua reprize, iar dupa un an pana la trei doar una .
De la trei ani nu a mai dormit ziua deloc.
In schimb a dormit noaptea intreaga de la 2 luni
asa ca stiu ce inseamna sa ai in dotare una bucata viezure
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!
Si Jasmina a dormit de la inceput foarte putin ziua, si eu care credeam ca nounascutii numai papa, fac kk si pp si dorm ;-))
Iar de la un an jumate nu mai doarme deloc ziua. Diferenta este ca inca se intampla sa doarma foarte rar noaptea fara sa se trezeasca, deci fara sa MA trezeasca...
Copiii sunt diferiti.
Adina 38+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by dany26
mersi bb din nou!!!felicitari ca mai ai doar 5 kg!te-ai abtinut de la ceva???
fetelor cat ceiutz anticolici pe zi sa ii dau avand o luna fix si inainte sau dupa masa?!
14 Noiembrie 2007
mersi. nu ma abtin de la nimi, dimpotricva, cola, cioco si piza sunt pe primul loc!!! mananc cam nesanatos!!
Ceaiul eu stiu ca se da intre mese!!
dany26 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
mersi. nu ma abtin de la nimi, dimpotricva, cola, cioco si piza sunt pe primul loc!!! mananc cam nesanatos!!
Ceaiul eu stiu ca se da intre mese!!
[/quote]
ce noroc pe tine!
tu mai alaptezi sau ai renuntat pana l urma??
14 Noiembrie 2007
bb_yasmi spune:
dany nu am alaptat decat 2 saptamani! apoi am renuntat!