Mamici de noiembrie- decembrie (129)
Raspunsuri - Pagina 18
adinag spune:
quote:
Originally posted by dany26
PAI sper ca iei vitamine ca altfelllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
of si mie mi-e tare frica de tzatze dar si de coloana ca eu inca nu am gasit metoda de a alapta cu spatele drept ci cam cocosataadica stau pe fotoliu cu picioarele ridicate pe pat deci genunchii indoiti iar pe bb il tin pe genunchi...
voi ii tineti doar pe maini???in maini?..???eu nu pot imi amortesc repede...COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Dany, ai o pozitie tare proasta. Cum sa nu te doara spatele daca tii si picioarele ridicate?
Adra Bell a sugerat o pozitie tare buna. Stai de ex. pe canapea cu perna sub brat, sau foloseste perna speciala pentru alaptat. Mai cauta/gaseste pozitii, ca nu-i bine asa! Sau incearca in pozitie culcata. oricum, dar numai asa nu!!!

Mai, toate va programati la cezariene, mai asteptati-ma si pe mine!
Adina 38+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
g24hit spune:
salutare.
nu am mai scris de ceva timp desi va citesc zilnic. nu mi-am facut timp de scris.
Dany si noi avem probleme cu ragaitul si varsatul si acum si cu colici tot mai mari.
Roxy felicitari pt bb cuminte.
Gravidutelor ,zile cat mai placute si usoare pana la sosirea BBilor.
fetelor care alaptati voi ce mai mancati?
si mai intrebase cineva, voi scoateti bb afara daca e sub 0 grade?
adinag spune:
Eni,sigur ca poti iesi cu bb afara si la sub 0 grade. E chiarfoarte sanatos pentru bb sa iasa in fiecare zi la aer curat!
Adina 38+
adra_bell spune:
G24, nu mai stiu nici eu ce sa mananc. Pe pitica o doare burtica in fiecare seara, asa ca m-am hotarat sa tai o groaza de alimente din menu. Au mai ramas ouale, carne de pui, lactate, ciuperci, cartofi si banane. Totusi n-am observat sa aiba mare efect regimul asta.
Am incercat si eu sa alaptez in pozitia culcat dar nu-mi dau seama cum de poate fi gasita comoda, capul bebelului este prea jos si dupa fiecare incercare de asta ma aleg cu dureri de mamelon. Ar trebui sa o pun pe o perna, ceva?
Cine se vaita ca doarme beblushul 3ore si apoi se trezeste sa manance? Da Doamne si la mine ca a mea mananca la 2 ore noaptea si nu doarme nici ziua mai mult de o ora...
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
gabitz78 spune:
adra - eu ii fac infanrix. si am schema asa:
2 luni - infanrix hexa
4 luni - infanrix
6 luni - infanrix hexa
1 an - priorix
13 luni - infanrix
2 ani - varilix
2 ani jumate - dtp
4 ani - havrix (2 doze la interval de 6 luni).
pupici si la multe luni!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
slimatei spune:
quote:
Originally posted by adinag
...
Adina 38+
nu mai eu nu.....
mai avem putin...putin...
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
Vasari spune:
Dany, felicitari pentru prima lunita!! 
Felicitari Mikuta! Iti doresc refacere rapida si bb cuminte si fara colici! Sa te bucuri de el. 
Mi-a dat si mie pediatra ieri lista de vaccinuri:
luna 2: infanrix hexa (sau pentaxim + euvax)
luna 4: infanrix ipv (sau pentaxim)
luna 6 la fel ca luna 2.
Fetitei mele i-a aparut o iritatie pe obrajori (multe bubite mici de tot). Pediatra mi-a zis sa-i dau cu crema. Deocamdata nu vad nicio schimbare. A mai patit cineva asa?
Maria - 3 NOV 2007
Vasari spune:
Stefania, foarte bine.
Stai linistita, relaxeaza-te, incearca sa profiti cat poti de ultimele zile de sarcina. Si eu am facut acelasi lucru. Cand am vazut ca bb se lasa asteptat am incercat sa ies cat mai mult prin oras, aveam niste muzee de vazut, anumite mancaruri de gustat... Stiu ca am vrut neaparat sa revad niste filme (serii). Aproape terminasem lista cu ce mi-am propus, asa ca m-am simtit bine si vesela cand am plecat spre spital. :):)
Adina, maine merge o prietena la magazinul acela.
Am optat pentru slingul de la hoppediz. Ti se pare bine? Nu ma pricep deloc. Ce stiu e ca sunt extrem de nerabdatoare. :) Va doresc tie si Jasminei multa santate si sa reusiti sa va odihniti. 
Jasmin nu a mai intrat de mult timp... cred ca 3 luni?
Maria - 3 NOV 2007
ggaby spune:
quote:
Originally posted by slimateiquote:
Originally posted by adinag
...
Adina 38+
nu mai eu nu.....eu o astept sa vina..natural pe cat se poate..[:
mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
nici eu nici eu!
dar vad ca nu vine...ggaby 39+

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!