Mamici de noiembrie- decembrie (129)
Raspunsuri - Pagina 17
anka.san spune:
Pana acum 10 kg ![]()
quote:
Originally posted by Anne_Maquote:
Originally posted by anka.san
Dany, LA MULTI ANI !!!!! pentru puiutzul tau.
Nu-mi vine sa cred ca a facut o luna !!!
AnkaAMR 6 zile !!!
![]()
Andrei
poze burtik
Cate kg ai luat in timpul sarcinii?
MAMI DE IOANA
Anka
AMR 6 zile !!!
Andreipoze burtik
dany26 spune:
MIKUTZA FELICITRI!11SA ITI TRAIASCA BB-LUL SI SA TE REFACI REPEDE!!!!!!
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
[quote]Originally posted by anka.san
Pana acum 10 kg ![]()
UAUUU SUPER, BRAVO!!!!!!!
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Buna, Adina.
Eu ma simt excelent. Singura problema este ca o data cu nasterea mi-a disparut de tot pofta de mancare. Simt ca tot ce mananc are gust de hartie. Duc o lupta continua cu mine sa mananc macar o data pe zi. Roxxy siMatei, sufletelul meu drag
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
of ce as vrea si eu sa fiu in locul tau...mie mi-e poft de dulciuri...si ma roade stomacul mai des ca atunci cand eram gravida...

14 Noiembrie 2007
ggaby spune:
buna seara fetelor. La noi e totul normal ma simt "bine" adica fara urma de contractii si am mai si dormit azi pana la 10h00
(Doamne nu mai dormisem asa de 7 luni) Asa ca azi super odihmita ne-am luat masinuta si ne-am plimbat pana la centru comercial si am mai cheltuit ceva banuti...pt bebica!
ggaby 39+
ggaby spune:
...ah uitasem sa precizez...nu am fost singura la plimbare ci cu mama si soacra...
ggaby 39+
Roxxy80 spune:
Dani, sa stii ca nu e bine deloc. Analizele mi-au iesit f prost la iesire din spital. Cel putin o luna dupa nastere e indicat sa mananci sanatos. Mi-e tare teama sa nu ma imbolnavesc. Din ce in ce mai des am senzatii puternice de frig si ma simt cam slabita. oricum, cred ca pana la botez in februarie o sa arat la fel ca inainte de sarcina
.
fetelor, sunt tare suparata pt ca sanii mi s-au lasat ingrozitor si sunt atat de moi. Ce ma fac? Veniti cu solutii.
quote:
Originally posted by dany26quote:
Buna, Adina.
Eu ma simt excelent. Singura problema este ca o data cu nasterea mi-a disparut de tot pofta de mancare. Simt ca tot ce mananc are gust de hartie. Duc o lupta continua cu mine sa mananc macar o data pe zi. Roxxy siMatei, sufletelul meu drag
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
of ce as vrea si eu sa fiu in locul tau...mie mi-e poft de dulciuri...si ma roade stomacul mai des ca atunci cand eram gravida...COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Roxxy si
Matei, sufletelul meu dragSUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
dany26 spune:
quote:
Originally posted by oana8188
Iaca si eu la raport la 39 de saptamani si 1 zi! Alexandra are aprox. 3500 g, e situata f jos, dar se pare ca mai sta; asa ca am "programat-o"pe 20 decembrie; o sa fac cezariana cu anestezie generala. Pupici pt mamici, bebici si burtici!!
Oana39+
Alexandra
Editat ca am uitat sa modific semnatura
felicitari!!!!!NASTERE USOARA SI BB SANATOS SI MANCACIOS!!!!
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
quote:
Dani, sa stii ca nu e bine deloc. Analizele mi-au iesit f prost la iesire din spital. Cel putin o luna dupa nastere e indicat sa mananci sanatos. Mi-e tare teama sa nu ma imbolnavesc. Din ce in ce mai des am senzatii puternice de frig si ma simt cam slabita. oricum, cred ca pana la botez in februarie o sa arat la fel ca inainte de sarcina.
fetelor, sunt tare suparata pt ca sanii mi s-au lasat ingrozitor si sunt atat de moi. Ce ma fac? Veniti cu solutii.
[
Roxxy si
Matei, sufletelul meu dragSUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
[/quote]
PAI sper ca iei vitamine ca altfelllll
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!of si mie mi-e tare frica de tzatze dar si de coloana ca eu inca nu am gasit metoda de a alapta cu spatele drept ci cam cocosata

adica stau pe fotoliu cu picioarele ridicate pe pat deci genunchii indoiti iar pe bb il tin pe genunchi...voi ii tineti doar pe maini???in maini?..???eu nu pot imi amortesc repede...

14 Noiembrie 2007
adra_bell spune:
Buna seara!
Dany, eu stau pe un fotoliu, cu o perna sub bratul pe care sta capul bebelului, si cu alta pe genunchi. La multi ani pt bb maricel care a facut o lunisoara
.
La multi ani micutza Ilana!
V-ati gandit pentru ce vaccinuri optati?Pentru cele de la stat sau pentru Infanrix? Stie cineva schema de vaccinare penru infanrix? Adica incepi cu el si termini tot cu el? Ca asistnta de la pediatrie era in pom, iar doctorita in concediu asa ca nu m-a lamurit nimeni.
Scoateti bebeii afara zilele astea?
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)

Alexandra