Mamici de noiembrie- decembrie (129)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

Buna

Eu acum intru pentru prima data. In 24 noiembrie a venit pe lume un frumos baietel numit Cezar Rares. Suntem o frumusete de copilas si foarte cumintel.

Din pacate nu am lapte suficient asa ca primeste si completare din Milumil 1. Ieri a fost pediatra la mine si mi-a spus ca trebuie sa-i reduc masa de la ora 3 noaptea. Al meu doarme in jur la 3ore. Nu stiu cum sa-i scot masa aia si nu inteleg de ce trebuie sa-i scot masa asa de repede la doar 3 saptamani. Ma poate ajuta cineva?? Mai e in situatia asta cineva???

bogdan sanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by Vasari

Stefania, foarte bine. Stai linistita, relaxeaza-te, incearca sa profiti cat poti de ultimele zile de sarcina. Si eu am facut acelasi lucru. Cand am vazut ca bb se lasa asteptat am incercat sa ies cat mai mult prin oras, aveam niste muzee de vazut, anumite mancaruri de gustat... Stiu ca am vrut neaparat sa revad niste filme (serii). Aproape terminasem lista cu ce mi-am propus, asa ca m-am simtit bine si vesela cand am plecat spre spital. :):)

Adina, maine merge o prietena la magazinul acela. Am optat pentru slingul de la hoppediz. Ti se pare bine? Nu ma pricep deloc. Ce stiu e ca sunt extrem de nerabdatoare. :) Va doresc tie si Jasminei multa santate si sa reusiti sa va odihniti.
Jasmin nu a mai intrat de mult timp... cred ca 3 luni?

Maria - 3 NOV 2007

Da, cred ca e bun. Sa stii ca la inceput poate va fi un pic mai greu, pana te obisnuiesti cum sa legi sa fie numai bine si bb va sta putin la inceput inauntru. ar intr-o saptamana te-ai obisnuit si e asa de fain!!! Eu sunt maaare fan, dupa cum se vede.

Si eu cred ca ai facut bine ca te-ai relaxat la sfarsit si ti-ai "terminat treburile", dupa cum vezi, acum nu prea mai este timp de relaxare sau facut altceva.
Eu nu ma prea pot relaxa, avand-o si pe Jasmina, sunt deja tare "legata". Si sunt suparata, dupa ce era bine, Jasmina a facut in seara asta febra, guturai - nu stiu, nu mai am nici o putere in mine. Si la pediatra nu ma pot duce acum, ca e week-end, iar la spital parca n-as cara-o. Toata ziua a fost asa de bine, vesela si bine dispusa, ultimele doua nopti n-a avut febra, iar acum... de la inceput :-((

Gaby, in mod normal se si zice ca doar mai este timp, vreo 65%din bb vin in cele doua saptamani dupa DPN (este vorba de nasteri naturale, ne-induse). Dar nici eu nu mai am rabdare, cazau ca e tare greu deja, m-am saturat si de sarcina, si de burtoiul asta greu, sunt asa de epuizata...

Adina 38+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

vine, vine....vrei sa vei ca mi-o iei inainte si tu...

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ggaby

quote:
Originally posted by slimatei

quote:
Originally posted by adinag
...
Mai, toate va programati la cezariene, mai asteptati-ma si pe mine!

Adina 38+

nu mai eu nu.....eu o astept sa vina..natural pe cat se poate..[:

nici eu nici eu! si eu astept natural dar vad ca nu vine...

ggaby 39+

vine, vine....vrei sa vei ca mi-o iei inainte si tu...

Mergi la inceput

cum mai esti adina..?printesa..?

noi cred ca o sa mergem in patuz..la un "film" am auzit ca stimuleaza mult.. asa ca poate cade ceva...

somnic usor mamici si pitici

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

si bineinteles nu vroiam sa omit burticilesomnic usor..care sunt din ce in ce mai putine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

stefi ce facem sagetatori sau capricorni?!
eu stau cu pc-ul pe brate si fii-miu imi da cate un picior
Oare ii fac rau cu radiadiatii sau alte chestii dintr-astea???

ggaby 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

stefi eu zic ca tu vei fi inaintea mea...se zice ca fetele se grabesc
somnic usor! mie pe la ora asta imi vine pofta de dulce nu de dormit

ggaby 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by sanduta

Buna

Eu acum intru pentru prima data. In 24 noiembrie a venit pe lume un frumos baietel numit Cezar Rares. Suntem o frumusete de copilas si foarte cumintel.

Din pacate nu am lapte suficient asa ca primeste si completare din Milumil 1. Ieri a fost pediatra la mine si mi-a spus ca trebuie sa-i reduc masa de la ora 3 noaptea. Al meu doarme in jur la 3ore. Nu stiu cum sa-i scot masa aia si nu inteleg de ce trebuie sa-i scot masa asa de repede la doar 3 saptamani. Ma poate ajuta cineva?? Mai e in situatia asta cineva???

bogdan sanda

Sanduta, bine ai venit! Eu nu ma pricep la alimentatie cu biberonul ca n-am dat biberon la viata mea, dar sincer spus mi se pare tare ciudat sfatul pediatrei tale sa-i scoti masa de noapte la 3 saptamani... Consulta si alt pediatru sau fa pur si simplu ce-ti spune tie inima de mama.

Adina 38+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ggaby

stefi ce facem sagetatori sau capricorni?!
eu stau cu pc-ul pe brate si fii-miu imi da cate un picior
Oare ii fac rau cu radiadiatii sau alte chestii dintr-astea???

ggaby 39+

nustiu si eu m-am intrebat de multe ori..dar din cate am auzit..cam da..eu am incetat de mult sa stau cu el pe brate ..plus ca de mult nu ma mai lasa d-soara sa stau in fund..decat pe scaun..si nici atunci nu-i prea place..dar n-am ce-i face...

acum chiar ca ma bag in patutz...

Mergi la inceput