Mamici de noiembrie- decembrie (129)
Raspunsuri - Pagina 13
adinag spune:
Ah, pe mine asta noapte m-au apucat arsurile, nu stiu ce am mancat aiurea. Dar cred ca de la antibiotice, mi-au stricat stomacul (in general iau foarte rar medicamente, si cand le iau le simt imediat la stomac :-((
Acum nu stiu cum sa-mi refac flora intestinala. Iaurturi bag la greu, altceva nu stiu acum, ca parca n-as incepe cu alte pastile ca m-am saturat de ele...
Vreo idee ceva?
Stefi, Gaby, voi ieri ati avut DPN, nu? Aveti aum mai des monitorizare?
Adina 38+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Roxxy80 spune:
Gabitz, sa stii ca eu sunt o fericita de 3 zile de cand se trezeste la 3 ore. Inainte se trezea la o ora jumate-doua. Eu zic ca e f bine pt un bebe atat de mic sa se trezeasca la 3 ore. Ma rog la Dzeu sa-l tina asa (eventual sa mai adauge o ora la somnicul lui ).
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
anka.san spune:
Hello,
Salutari si de la noi !
Am fost ieri la control, iar situatia sta la modul urmator: bebe e intr-adevar foarte jos dar colul nu e sters inca. Mai exista ceva acolo....
Deci ori vine bebe inainte, ori ajungem la termen
Sper sa mai stea putin ca mai avem o gramada de treaba
Lala, ma bucur ca e bine bebe, dar imi pare rau ca mi-am pierdut colega de camera . Ce zici, mai sper? Iti amintesc, e vorba de 20 dec, poate faci putin antrenament inainte
Si noi intentionam sa facem bradutzul in week-end, dar mai intai trebuie sa-l cumparam. Si as vrea unul mai micut si cu radacini.
Ati vazut pe undeva?
Adina, imi pare tare rau ca ati racit toti. Insanatosire grabnica
Roxxy, bine ai revenit . Ce drag imi e de tine cand ne povestesti de Matei. Sper sa intrati cat mai curand in ritm si sa ne tii la curent !
Irina felicitari pt baieteii sanatosi. Iti urez numai bine
Stefi, mai sunt si eu pe aici
Oana, tot pe 20 vine bebica? Nastere usoara si bebe sanatos !!!
Anka AMR 6 zile !!! Andrei
poze burtik
Lala_D spune:
Anka speranta moare ultima ...dar colul era ieri inca lung si inchis asa incat m-a chemat vineri, pe 21 la control .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!
Roxxy80 spune:
Fetelor, am pus si eu poze noi cu grasunelul meu. Sunt pe email-ul comun. Stau si ma uit la el si ma gandesc ca acum 2 saptamani il aveam in burtica. Nu-mi vine sa cred ca am nascut un copil atat de scump, ma uit la el si nu-mi vine sa cred ca e al meu. Sunt topita dupa el.
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
oana8188 spune:
Da, Anka tot pe 20 ! Daca nu vrea ea mai devreme, sper sa nu vrea
Oana 39+ Alexandra
Victo spune:
irina, bine ca ati venit acasa!
tot la capitolul ragaieli..
am probat astazi metoda de ragait scrisa ieri d e una dintre mamici- sry nu mai stiu care-..dupa ce m-am plictisit de luat din patut, ridicat batut pe spate..l-am pus un pic e burtica, cu teama, ce-i drept, sa nu verse..l-am pus nu pe pat, ci pe picioarele mele, si nu am facut presiune mare pe burta..si apoi a ragait destul de repede. acu nu stiu dc asta l-a ajutat, dar asa s-a intamplat.
poate mai incearca careva...:)
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
ancadragoman spune:
Roxxy ,Ank sa vsa traiasca grasani .
Irinus ma bucur ca sunteti bine si sa stii ca baietii sunt buni de gineri
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Dany eu nici nu i-am dat debridad.Dar incearca lactoza, noi nu mai avem probleme
Ank Raul 17.10.2007
mersi ank83!
victo si mie mi-e tare frica sa il pun asa la ragait....dar poate o sa incerc o data...cand e si sotzul
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007