Mamici de noiembrie- decembrie (129)
Raspunsuri - Pagina 12
oana8188 spune:
Iaca si eu la raport la 39 de saptamani si 1 zi! Alexandra are aprox. 3500 g, e situata f jos, dar se pare ca mai sta; asa ca am "programat-o" pe 20 decembrie; o sa fac cezariana cu anestezie generala. Pupici pt mamici, bebici si burtici!!
Oana 39+ Alexandra
Editat ca am uitat sa modific semnatura
irina_stef spune:
buna si de la noi!nu am apucat inca sa mai citesc din urma dar sper ca sunteti bine si mamicile si bebeii si gravidutele care ne-au mai ramas si le doresc nasteri usoare si bebei perfect sanatosi.
fetelor ieri l-am adus pe ROBERTO acasa de la spital.este bine mititelul acum papam normal nu mai vomitam si sper sa nu mai fie nevoie sa mergem la doctor decat ptr vaccin si controalele de rutina,ca a fost groaznic cat a stat el in spital astea 2 saptamani.si RAUL este bine se pare ca am scapat de colici,numai ca ne-am cam alintat si vrem mai mult in brate.papam mai putin decat inainte dar si mai desla 3 ore iar,inainte era la 4 ore si noaptea doar o data pe noapte,acum nu mai conteaza,dupa ceas la 3 ore avem desteptarea.avem pozici noi la semnatura daca vreti sa ne vedeti.
va pupam si speram ca de acum sa intram mai des daca tot au mai trecut din probleme.
ps:LAVI ptr mesajul de incurajare de pe mess,si noi pupam fetele frumoase.
Lala_D spune:
Irina ma bucur mult pentru voi
ADINA CE FACI , CUM TE SIMTI , AI NASCUT ????
Pussi ce fac fetele ???
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Victo
dany si eu cateodata ma chinui de numa si nu ragaie.mai ales noaptea si mai ales dupa biberon.
putulica o las cum sta ea, in jos. dar eu nu dau sfaturi in materie d epampers, ca al meu tot la 2-3 zile se uda cu pipi, deci nu-l pun bine.
va pup ma duc la nani
anca a , bafta maine. te asteptam si al topicul mamici d e cluj.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
mersi victo!!!!
fetelor sa inteleg de la voi ca nu a functionat debridatul?de aceea le dati lactoza nu??
eu de ieri ii dau debridat si nimic...tot cu termometrul am facut azi kk dupa vreo 36 ore lipsa...
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Roxxy80 spune:
salutare, dragele mele burtici si mamici.
Recunosc ca am stat cam in umbra in ultima vreme. Puiutul meu a facut 2 saptamani ieri. Am inceput sa ne obisnuim unul cu celalalt. Mami stie acum de ce plange. Noi suntem fericiti ca am inceput sa ne trezim o data la 3 ore. Pana acum totul era un haos. Inclin s acred ca am un bebe cuminte (ptiu sa nu-l deochi). La noi functioneaza de minune Debridatul. face de 2-3 ori pe zi, fara nici un pic de ajutor (ceea ce e o minune desi e hranit exclusiv cu lapte praf). cred ca tine de fiecare copil in parte. O alte problema care credeam ca o sa-mi provoace stres e cea cu mucusorii. Nu credeam ca ma voi descurca, insa cu 2 picaturi de ser in fiecare nara si cu o para normala, reusesc sa-l curat f bine. parca nu-mi venea sa mai iau batista bebelusului.
fetelor, al meu a facut niste falcute de nu-l mai recunosc . Mananca cate 90 de ml de lapte praf la 3 ore si sunt momente in care manaca si 100. O fi normal la doar 15 zile? Dr meu pediatru mi-a spus sa-i dau baiatului pana la 110 ml. E tare rau de foame: da cu manutele, impinge, urla, isi roade manusile . Imi vine sa-l mananc.
Sa stiti ca mi-e dor de voi. Incep sa-mi intru intr-un ritm normal si sper sa intru mai des.
Burticilor, va tin pumnii sa nasteti usor si cat mai repede.
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
Ank83 spune:
Dany eu nici nu i-am dat debridad.Dar incearca lactoza, noi nu mai avem probleme
Ank Raul 17.10.2007
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
salutare, dragele mele burtici si mamici.
Recunosc ca am stat cam in umbra in ultima vreme. Puiutul meu a facut 2 saptamani ieri. Am inceput sa ne obisnuim unul cu celalalt. Mami stie acum de ce plange. Noi suntem fericiti ca am inceput sa ne trezim o data la 3 ore. Pana acum totul era un haos. Inclin s acred ca am un bebe cuminte (ptiu sa nu-l deochi). La noi functioneaza de minune Debridatul. face de 2-3 ori pe zi, fara nici un pic de ajutor (ceea ce e o minune desi e hranit exclusiv cu lapte praf). cred ca tine de fiecare copil in parte. O alte problema care credeam ca o sa-mi provoace stres e cea cu mucusorii. Nu credeam ca ma voi descurca, insa cu 2 picaturi de ser in fiecare nara si cu o para normala, reusesc sa-l curat f bine. parca nu-mi venea sa mai iau batista bebelusului.
fetelor, al meu a facut niste falcute de nu-l mai recunosc . Mananca cate 90 de ml de lapte praf la 3 ore si sunt momente in care manaca si 100. O fi normal la doar 15 zile? Dr meu pediatru mi-a spus sa-i dau baiatului pana la 110 ml. E tare rau de foame: da cu manutele, impinge, urla, isi roade manusile . Imi vine sa-l mananc.
Sa stiti ca mi-e dor de voi. Incep sa-mi intru intr-un ritm normal si sper sa intru mai des.
Burticilor, va tin pumnii sa nasteti usor si cat mai repede.
Roxxy ...felicitari pentru mancacios ..si eu il curat bine in nasuc tot prin aceeasi metoda.
Ank Raul 17.10.2007
adinag spune:
Neata!
Stefi, si eu sunt pe aiici, dar acum e racita si tuseste mult Jasmina. Deci e acasa si trebuie sa-i ofer ocupatie tot timpul, nu prea pot sta la calculator. Macar nu a facut gripa in toata regula ca noi doi batranii...
Gabitz, imi pare rau ca nu gasesti somn, dar mie mi se pare ok trezitul la 3 ore.
Irina, ma bucur ca sunteti mai bine. V-am vazut si pozele, sunteti niste scumperi, mari si frumosi! Multa sanatate!
Lala,sunt mai bine, inca tusesc si chestii din astea, dar a trecut febra. Insa Jasmina e racita, si ieri m-am ocupat toate ziua de ea si am observat imediat cum mi-a mers si mie mai rau, as trebui sa stau inca mai mult la pat, dar asta e, s-a terminat cu odihna. Sper sa ma refac.
Iar de nascut... no way! Mi-a confirmat si doctorul ca foarte rar se intampla ca o femeie bolnava sa nasca, cica bb asteapta pana corpul si-a recapatat puterile. Deci mai e muuult de astepat :-))
Tu cum te simti? Esti bine?
Roxxy, bine ai revenit! Si tu cum te simti?
Ieri am facut bradul. Cam devreme, mie nu-mi place sa-l fac asa repede, de obicei il facem pe 23 sau 24 dimineata, dar anul asta nu stim cum vor evalua evenimentele si sa fie facut, sa aiba si fata senzatia de Craciun...
Adina 38+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Lala_D spune:
Si eu cred ca voi face bradul in weekend din aceleasi motive
In rest sunt bine, nici-un semn de nastere inca nici la mine.
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!
Roxxy80 spune:
Buna, Adina.
Eu ma simt excelent. Singura problema este ca o data cu nasterea mi-a disparut de tot pofta de mancare. Simt ca tot ce mananc are gust de hartie. Duc o lupta continua cu mine sa mananc macar o data pe zi. In rest, parca am nascut natural asa ma simt. Nici o durere sau discomfort fizic. Am inceput sa-mi revin si psihic. primele zile am fost la un pas de o mica depresie.
Tu cum te simti? Mai ai putintel. Cred ca e tare greu acum pe ultima suta de metri.
quote:
Originally posted by adinag
Neata!
Stefi, si eu sunt pe aiici, dar acum e racita si tuseste mult Jasmina. Deci e acasa si trebuie sa-i ofer ocupatie tot timpul, nu prea pot sta la calculator. Macar nu a facut gripa in toata regula ca noi doi batranii...
Gabitz, imi pare rau ca nu gasesti somn, dar mie mi se pare ok trezitul la 3 ore.
Irina, ma bucur ca sunteti mai bine. V-am vazut si pozele, sunteti niste scumperi, mari si frumosi! Multa sanatate!
Lala,sunt mai bine, inca tusesc si chestii din astea, dar a trecut febra. Insa Jasmina e racita, si ieri m-am ocupat toate ziua de ea si am observat imediat cum mi-a mers si mie mai rau, as trebui sa stau inca mai mult la pat, dar asta e, s-a terminat cu odihna. Sper sa ma refac.
Iar de nascut... no way! Mi-a confirmat si doctorul ca foarte rar se intampla ca o femeie bolnava sa nasca, cica bb asteapta pana corpul si-a recapatat puterile. Deci mai e muuult de astepat :-))
Tu cum te simti? Esti bine?
Roxxy, bine ai revenit! Si tu cum te simti?
Ieri am facut bradul. Cam devreme, mie nu-mi place sa-l fac asa repede, de obicei il facem pe 23 sau 24 dimineata, dar anul asta nu stim cum vor evalua evenimentele si sa fie facut, sa aiba si fata senzatia de Craciun...
Adina 38+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)