Mamici de noiembrie- decembrie (129)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ei dany..pai il sucesti asa usor...
eu stateam asa in fund si l-am basculat incet, la mine pe picioare..eventual pune o pernita daca nu ai carnita pe picioare..;)

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Victo acum ii dau sa manance si dupa incer eu metoda de ragait.
am pus poze noi cu fata.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Dany, si mie mi-au tremurat mainile prima data, dar dupa ce am vazut ca ragaie aproape tot timpul in pozitia asta si ca nu mai varsa, am capatat un super curaj. mai nou il spal la fundulet in chiuveta (il tin cu o mana sub piept si sa vezi ce-l manevrez). La fel il spal seara pe spate si pe cap (cu mana sub pieptul lui, el are capul aplecat si merge super).

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Si al meu ragaia cel mai bine pus pe burta . Sau tinut in brate pe burtica , adica in loc de " cu fata in sus" il tineam cu fata in jos in palma mea , cu burtica pe brat si picioarele atarnande ca o maimutica. Daca il bateam usor pe spate ragaia urgent.Pozitia asta a fost minunata si pentru colici

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

mersi lala, roxxy si victo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Dany v-ati facut baieti mari ...la multe lunite!!!!!!!

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by oana8188

Iaca si eu la raport la 39 de saptamani si 1 zi! Alexandra are aprox. 3500 g, e situata f jos, dar se pare ca mai sta; asa ca am "programat-o" pe 20 decembrie; o sa fac cezariana cu anestezie generala. Pupici pt mamici, bebici si burtici!!

Oana 39+ Alexandra

Editat ca am uitat sa modific semnatura

felicitari oana...noi avem 40 si col lung...dar dr. a zis ca asta nu inseamna nimic..caci daca e sa vina se scurteaza imediat... asa ca...

salutam toate fetele..noi am facut un pic de piata... am papat o salata de fasolica..si acum bineinteles mi-a venit somn..ca de obicei.. o sa-mi odihnesc oleaca mancarea..si apoi tb sa merg sa ard caloriile...

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by dany26

bb victo si gabitz mersi de sfaturi!!!!!!!!!of de ce oare DD ii chinuie asa mici cu colici si constipatie??

din pacate cateodata il tin si 15 min pe umar si tot nu ragaie...dar asta e...nu stiu ce sa ii fac....

gabitz sa stii ca noi inca nu am iesit afara...nici pana acum....altfel iti ziceam eu....

14 Noiembrie 2007

dany, nu e neaparat sa ragaie...daca face parturi e ok si asa ..numai sa iasa aerul pe o parte sau pe alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by anca_a

Dragi mamici,
eu voi naste maine dimineata prin cezariana la clinica Dr. Nanu din Cluj.
Am niste emotii...mama mama...abia astept sa imi vad copilul

Va doresc din suflet sanatate, bebici sanatosi si la cele care inca nu ati nascut, nasteri usoare.

anca 38+ Alex

Anca,
recuperare rapida iti doresc si sa iti dea Dumnezeu un baietel sanatos si frumos!
Salutari dr nanu din partea Laviniei de la Oradea. Asistentele sunt niste scumpe, mai ales Florina si Ani..o sa aiba mare grija de tine, ai sa vezi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Dany v-ati facut baieti mari ...la multe lunite!!!!!!!

poze

povestea nasterii

multumiiiiiiiiiiimmmmm anca! multa sanatate si voua!Doamne ajuta!!!!!!!!

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput