Mamici de noiembrie- decembrie (129)
Raspunsuri - Pagina 11
nemary spune:
Stefi, tot pe acasa, mama? tu chiar astepti Craciunul?
Mari 33+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ank83 spune:
Neata fetele.A nins si la noi azi noapte!!!!!
nu mult ... dar la cat de rar ninge la Tm , sunt suficienti si 2-3 fulgi sa te bucuri...
Slimatei .. multumesc de , bine ca ai facut tu ca mie imi e o lene
Ank Raul 17.10.2007
Ank83 spune:
BB eu nu mai am treaba de cand ii dau lactoza.O singura data nu a facut 48 de ore dar l-am lasat in pace ca nici nu dadea semne ca il doare burtica sau cand se scremea si a facut dupa singur.Uite de exemplu ieri nu a facut deloc, asta dupa ce in celelalte zile a facut de 2-3 ori, dar azi dimneata KK a fost la raport
Ank Raul 17.10.2007
Ank83 spune:
Stefi la tine o sa vina Mosul cu bebe nu barza ... adevarul e ca pentru barza e cam frig... brrrrrrrrrr
Ank Raul 17.10.2007
gabitz78 spune:
neatza si de la noi.
raportam inca o noapte cu treziri la 3 ore...off, si eu care credeam ca am scapat!
cred ca stie ca o asteapta ceva...poate dupa botez se mai linisteste..asa se zice, desi eu nu prea cred.dar speranta moare ultima, nu?
astept acum sa se trezeasca, sa manance si iesim si noi sa mirosim zapada, ca de admirat, nu prea avem ce din pacate.
pupici tuturor.sa aveti o zi buna!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
ancadragoman spune:
Va pupam si noi.
Felicitari pentru cele care au nascut ,nu stiu cine ca nu am citit din urma.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
crisstiana spune:
Neata!
Am venit si noi la ceai, ca laptele si cafeaua nu ne prea plac.
Stefi, stai linistita mama, ca mai sunt si eu pe-aici, printre putinele gravidute ramase. Asa ma bucur cand vad ca nu sunt singura.
Noi maine implinim 40 de saptamani, dar nu sunt semne de nascare.Ieri am fost la spital si colul meu e lung si inchis. Asa ca stam si asteptam cuminti.
Aici, la noi, te lasa sa duci sarcina pana exact la 42 de saptamani si abia apoi iti provoaca...contractiile. Asa ca mai pot sa stau mult si bine pana in 29 dec, cand facem 42 de saptamani.Dar sincera sa fiu,nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva.
Pupici multi la gravidutele ramase si nopti linistite la proaspetele mamici!
Crisstiana 39+
slimatei spune:
quote:
Originally posted by crisstiana
Neata!
Am venit si noi la ceai, ca laptele si cafeaua nu ne prea plac.
Stefi, stai linistita mama, ca mai sunt si eu pe-aici, printre putinele gravidute ramase. Asa ma bucur cand vad ca nu sunt singura.
bine ai venit..la ceiutz... si eu ma bucur...
quote:
Originally posted by crisstiana
Noi maine implinim 40 de saptamani, dar nu sunt semne de nascare.Ieri am fost la spital si colul meu e lung si inchis. Asa ca stam si asteptam cuminti.
Aici, la noi, te lasa sa duci sarcina pana exact la 42 de saptamani si abia apoi iti provoaca...contractiile. Asa ca mai pot sa stau mult si bine pana in 29 dec, cand facem 42 de saptamani.Dar sincera sa fiu,nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva.
Pupici multi la gravidutele ramase si nopti linistite la proaspetele mamici!
Crisstiana 39+
si la noi la fel...
mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
slimatei spune:
victo ce ne mai spui..?
mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2