LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (125)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Dia, mersi de info

mai, eu zic ca e cantarul de vina..si ar mai fi o explicatie...oi fi cantarit-o tu in acelasi moment al zilei dar ai fost atenta cat timp a trecut de la ultima masa? ca daca o data era ,mancata si odata nu...asta e diferenta..sau poate apa, ceaiul, din burtica, pipi..imi dau si eu cu parerea..mi se pare brusca scaderea, totusi!

ktrinel, nu-s mai cu conta, da pe aproape..io-s cu relatiile..internationale..adik tot economist, dar nu contabil..relatii cu clientii, vanzari, negocieri, chestii d-ashtia!

deci cred ca cineva tre sa dea de baut azi..sa ude achizitia...nu?

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Saryta, felicitari pentru noul capitol! Te-ai descurcat perfect. Ce mai fac printesele tale?

Mamaana, foarte frumoasa povestea fetitelor si foarte emotionanta!

Madaluta, felicitari! O sa aveti o pereche de copilasi minunati!

Eri_ka, si Mariei i s-a reomandat Aerius de catre o doctorita (pentru ca a facut otite repetate; mi s-a parut cam ciudat si nu i-am dat). Stiu ca se da impotriva alergiilor (e un antihistaminic) si pe timp indelungat (cateva luni) ca sa aiba efect. Multa sanatate!

Donia, superbe pozele de la impodobirea bradului! Sunteti frumosi cu totii! De-abia astept sa-l aranjam si noi (dar o vom face pe 24, caci asa e traditia in casa noastra :) ).
Noi vom lua un brad natural, ca in fiecare an. Sper sa nu-l manance Victorila pe tot :).
Vreau si eu la balet! De fapt, parca mai mult la teatru, ca n-am mai fost de anul trecut :(. Au primit fetele de la Mos Nicolae cate un DVD cu desene animate. Al Ioanei este "Spargatorul de nuci" :).
Si totusi, cel mai mult si cel mai mult imi doresc sa fie copiii sanatosi. Si sa primesc ultimul volum din Harry Potter (deja i-am cerut mosului) :). Mai am si alte dorinte, dar nu-s pe podium. Aaaa, uitasem: si sa-mi vina o idee stralucita pentru cadoul pe care vreau sa i-l iau sotului. Chiar asa fetelor: Ce cadouri luati sotilor de sarbatori?

Laura, felicitari pentru noul serviciu!

Am vazut multe poze, cu fulguleti superbi si mamici fericite, dar nu mai stiu care si cum. Asa ca nu va suparati ca nu va raspund tuturor, dar fiti sigure ca am fost incantata de toate pozele!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

acs eu ma gandesc sa-i iau sotului o lanterna, ca pe actuala a scapat-o pe jos si s-a cam crapat.
de mos nicolae i-am luat o cravata mov, ca tot se poarta movul. voi afla in curand daca cravata i-a purtat noroc, ca ieri a fost cu ea sa discute de o afacere.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

deci : azi mergem sa semnam. eram f stresata, ce sa fac cu d?
sa il luam cu noi sau nu, ca aud ca o sa fie omor in bucuresti azi. l as lasa cu mama acasa dar daca stam pe acolo 3-4-5h...e prea mult...si asa o sa fie nasol dar macar mai stam afara, mai bagam un tzi in masina...in fine..azi s0a trezit la 6 de muci. si evident..pana am facut toate operatiunile...s a trezit de tot...si s0a culcat acum..deci tot programul e dat peste cap...nu stiu cum sa fac,,

partea a 2a: evident ca dupa achizitie ramanem oarecum faliti . acum 2 zile s a stricat ambreiajul la masina, in dimineata asta s-a spart toba. ma duc oficial sa-mi dau cu ceva in cap.

a, si d mi-a facut iar febra dimineata. acum ma bucur ca n a facut seara dar..ceva e...nu grav..dar e...parca vad ca plec cu farmacia dupa mine. plus batista bebelusului

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Pup fetele!!!

vazut poze multe de asiza, de dyanara de donia, super frumoase.
Multumesc fetelor care mi-ati trimis un gand bun.
Nu a venit Cara acasa inca . Am pus ieri afise peste tot in sat, la magazine, am scris ca dam recompensa,sper sa vina cineva cu ea ca innebunesc. mi-e dor de ea, de giumbuslucurile ei, era (este de fapt ca sper ca traieste :(() o catea deosebita: cuminte, saritoare si prietenoasa. asta e pb era prea prietenoasa. Si nimic pana acum, nici un semn.
Ce m-a scarbit de numa e ca dupa nici doua ore de cand am pus afisele multe erau rupte si puse pe jos: de ce nu incape lumea de ele? plus ca am auzit comentarii ca cine e tampit sa caute o catea vagaboanda? v-am zis ca nu e de rasa, dar noi o iubim tare mult.
Sper sa nu fi nimerit pe mana vreunui cretin, zau ca ma rog sa vina inapoi. de ce sa nu vina unde ii era bine?

cam atat deocamdata ca iar ma apuca plansul. ieri plangeam in magazin cand am vazut mancarea ei preferata de caini. si nu i-am cumparat-o inca...offf, tare greu imi e. imi cer scuze ca va innebunesc cu asta dar nu am cui sa spun.

va pup

P.S. Dandusa felicitari pentru fericirea ta! Bine ca a venit Claudiu odata. Pupici la toi trei fericitii

Mergi la inceput

katrinelo inca ma gandesc la tema ta

acs cred ca anul asta..primeste un tichet cadou . in cel mai bun caz...

desiree da' de ce sa il intarci? ce program o sa ai? eu zic ca il poti alapta linistita dimineata si seara.

dia trebuie sa existe o explicatie rezonabila. nu te panica.

luly :((( of..mititica de ea...lasa ca va descurcati voi cumva.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Roana, tin pumnii sa se intoarca acasa Cara!

Dianocica, pai sotul tau primeste garsoniera, nu? :)

M_monique, sa fie cu noroc cravata si sa iasa afacerea! Multumesc de idee, dar la noi nu se potriveste, ca are lanterna.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by acs

M_monique, sa fie cu noroc cravata si sa iasa afacerea! Multumesc de idee, dar la noi nu se potriveste, ca are lanterna.
incearc-o pe aia cu garsoniera

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Desiree nu tebuie sa il intarci.
eu deja din mai vin la servici si inca alaptez.legea e ca mamicile care se intorc mai repede de doi an sa aiba program redus la sase ore pe salar intreg. io alaptam cand era mai mic si dimineata si la pranz si seara si noaptea. acum doar dimineata si seara si cateodata nipatea cand se trezeste. deci se poate alapta fara prolbleme si de la servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Hello la toata lumea!

Despre noi: am fost ieri la vaccin...a fost totul bine, pana azi/noapte, cand a plans saracuta in somn, imi era asa de mila de ea...nu stiu daca de vina e vaccinul, dar altceva nu prea avea ce...In rest suntem bine, papam bine...si am uitat sa va zic...Mos Nicolae ne/a adus dintele NO 5 .
Tin neaparat sa va pove ceva: luni seara vorbeam cu Nicu despre ziua Alessiei, despre sarbatori...: ca trebuie sa luam rochita, ca trebuie sa luam cadouri la nasi, fini, familie, simbolice, dar tot pe bani se dau si alea, si alte cheltuieli...si ne socoteam intr/un fel sau altu banii pe luna asta...la final foarte dezamagiti, dar am zis las' ca nu/i bai...noi sa fim sanatosi...Ei, fetelor SE INTAMPLA MINUNI DE CRACIUN : ieri, mergem la vaccin, si cand ma urc in masina, zice Nicu "uite ce am primit din SUA, de la niste prieteni: 2 rochite pentru Alessia, absolut superbe PRIVITI...si o pereche de pantofiori de lac, roz...deci cum arata in rochite, am plans cand am vazut/o cat e de frumoasa...cealalta rochita e rosie,de catifea, cu sfetarel cu blanita, gen Craciunita...absolut superbe...
Bun, a doua chestie...am depus si noi actele sa primit cele 2 milioane prima de nastere, dar nu mai stiam unde am pus hartia cu programarea...dar...ieri, in drum spre doctorita, i/am dat alessiei sa se joace cu portofelul meu si mi/a scos toate hartiile din el...si surpriza...si hartia cu programarea, asa ca ieri am scos si banii...care evident s/au dus la selgros pe cornete, coifuri...chestii pt chef...
KTRINEL ce/mi doresc: in primul rand sanatate Alessiei, lui Nicu si mie, sa pot avea grija de ei...si in al doilea rand sa reusim sa facem mansarda...
Va las...dar nu de tot...revinnnnn

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput