LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (125)
Raspunsuri - Pagina 8
Dbunny spune:
Multumim mumos de aprecieri... culoarea okilor o obtinem amestecand numarul 4 de la loreal cu numarul 8 de la shvartzcof..
Dani al meu cam urla noaptea.... or fii dintii? stiti cu ce se linisteste?(ca la 2 noaptea nu aprind calculatorul sa-i pun vaca lola) Cu un bibe de lapte caldut...si uite asa cu 12 luni jumate noi mai bagam cate 1 sau chiar 2 bibe pe noapte....[omuletz cu cearcane pan la genunchi]
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
shoshika spune:
Dianocica, multa sanatate lui D! Imi pare rau ca e bolnavior...
Felicitari si pentru semnarea actelor! Parerea mea e ca ar fi bine sa-l luati cu voi... Zic si eu... Mult succes!
roana spune:
fetelor, zicea careva ca a pus pe mail undeva vaca lola si ceva melodii?
unde pls ca vreau sa fac un cd.
Pusi si multumesc
lizzy spune:
dia, poate a slabit de activa ce este! mai, daca e sanatoasa si vesela, fii fericita si pt asta. stiu ca e greu sa te consolezi, offf, macar nu va avea nevoie de cure de slabire... ever :-)
luly, saracutza di, chiar e naspa ca de la gradi face alergia, neaparat cauta altceva. sanatate multa la puiutz. la un alergolog bun ai fost cu ea? pt teste de alergie? degeaba tratezi numai bubitzele, cauza trebuie inlaturata!
desiree, super oportunitate, bravo! cauta de pe acum o bona, daca e cea potrivita se va obisnui repede. nu l-as intarca, dimineata si seara nu s-ar putea?
ktrinel nu am inceput serviciul, spuneam doar ce program as avea daca m-as intoarce... master-ul e in applied economics.
desiree, chestii de-alea internationale am facut io in facultate si mama-mama ce mi-ar place sa le mai si profesez...
vai de mine, flore... e delicioasa! wow... ce printesa!
dbunny, daca se linisteste dupa 1 bibe de lapte as zice ca mai degraba e... foamea :-) nu dintii :-))
o zi faina sa aveti!
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by flore26
2 rochite pentru Alessia, absolut superbe PRIVITI...si o pereche de pantofiori de lac, roz...deci cum arata in rochite
Oh-la-la Vreau si eu o printesucaaaaa
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
auras_v spune:
mi-a fugit mesajul ...am niste nervi ...nu mai am cind sa-l scriu
inspiram profund si scriem cit binevoieste maria-sa anca sa mai doarma :
vroiam sa va multumesc pt arecierile voastre de ieri ...sunteti minunate ...si cuvintele voastre au venit la fix dupa ziua de ieri care a fost cumplita ...aseara imi venea sa pling si sa plec de acasa ...nu credeam ca se mai face ora de culcare sa fie putina liniste la mine in casa ,de ordine nu zic ca arata de parca trece cite un taifun zilnic ...noroc ca butoiul e in revizie ...anca e o terorista , e denis pericol public ...pe unde trece toate i se lipesc de miini ...jucarii , hainute , castroanele si oalele din dulapuri , cartile si caietele sora-si, mai nou si cosul de gunoi o facineaza pt ca de cite ori ridica capacul gaseste ceva nou acolo...tot din gunoi am recuperat zilele trecute o pilnie , un castronas si niste jucarii...
si acum pt
madaluta pt bb 2 fetita
laura pt postul secial creat pt o persoana speciala
dandusa ca sunt din nou toti trei si fericiti
desireept noul job si bafta la intervi
dianocica bafta azi , sa trerminati repede cu actele si sa o stapiniti sanatosi
multa sanatate fulguletilor bolnaviori denis , d mic , ingrid , cristian , ivan , di ...in curind vine mosul si voi tb sa fiti sanatosi si voiosi deci virusii si toate rubedeniile lor si puneti-i pe
vazut si admirat poze ...denis super barbatel , daniel are niste ochi albastiii si nu sare peste brad cum ar face fi-mea ( sunt absolut convinsa ca daca n-ar ajunge la brad , anca s-ar urca in canapea si ar ateriza direct in bradut), roxana si cristi au desfacut darurule de la mos nicolae si au impodobit deja bradul in asteptatea lui mos craciun, mateicare e un frumos si nu-mi pare deloc slabut dar mami stie mai bine calina avut un super tort
si cam atit ca s-a dat desteptarea...taa..taaa.taa...taaa.....era o trompeta ...s-a sculat anca
lizzy spune:
am uitat sa va intreb ceva despre muci scuzari descrierile ce urmeaza
daca ieri erau mai albiciosi asa... si curgatori... si i-am pus doar apa de mare, azi deja sunt galbui si usor mai ingrosati... azi ce-i pun? (am de toate, dar chiar nu mai stiu ce sa aleg)
de fiecare data mucii nostri se transforma intr-o complicatie respiratorie, deci ce fac AZI sa previn asta?? (local, in nas...)
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
saryta spune:
acs - fetele sunt bine avem si noi muci, dar nimic grav. Antonia deja fuge cu Sara la vecina ... Sara deschide usa si fuge, iar Antonia fuga, fuga si ea ... si e super incantata si fericita cand ajunge la destinatie si nu o iau eu inapoi acasa.
roana - eu am pus vaca lola in 3maminovdec06@gmail.com
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
roana spune:
Multumesc tare saryta,
Acum descarc. fetelor am cumparat mami cu CD . de cand l-am luat numai asta ascultam. a invatat si sa dea drumul la dvd. e tare scump. si danseaza tare mult:)
asa ca mai fac un cd cu muzici ca deja il stiu pe ala pe de rost.