LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (125)
Raspunsuri - Pagina 9
saryta spune:
roana - vezi ca mai pun acum cateva
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
dayanara spune:
dia - aici se recomanda si nu prea vaccinul, mie mi.a spus pediatra avantaje si dezavantaje si am decis ca e mai bine sa nu.l pun, deci una din reactii ar fi fost refluxul, el avand deja destul in perioada aia ,apoi nu protejeaza de toate formele de rotavirus, chiar daca i.l pui tot e posibil sa faca o forma sau mai multe chiar, in spital mi.au spus ca mereu vor fi epidemii de asa ceva datorita climei care nu e foarte rece etc
dbunny - pe dani il stiam ca e scump , dar din toate pozele in astea ultimele ai iesit superba de.a dreptul si slaba ca.mi dau seama dupa fatza, macar la ceva ma pricep si eu :)) daca la copii nu prea :(
ah mai nou ivan nu mai bea nici apa nimic decat lapte, dar vad ca.l hidrateaza bine, dimineata cred ca avea pampersul 1 kg :))
am gresit.o ieri rau, am scris dolores in loc de desiree, ma scuzati incurc nickurile dar nu fetele, stiu ca cel mic al lui desiree seamana perfect cu mama si cu bunicul :) si dolores sta in dr taberei cred :) inainte ca sa nu ma incurc ma gandeam la ce scrie fiecare si deja incepusem sa mi.aduc aminte de dianoncica cand vedeam un mango, de adeju cand era vorba de mamaliguta cu branza si cand deschid cutii de suc le spal si ma gandesc la marani , ca ea a dat past la articolul ala
iar am mai vrut sa scriu ceva si a zburat cu minte cu tot
ivan si dayanara
dayanara spune:
quote:
Originally posted by Dbunnyquote:
Originally posted by flore26
2 rochite pentru Alessia, absolut superbe PRIVITI...si o pereche de pantofiori de lac, roz...deci cum arata in rochite
Oh-la-la Vreau si eu o printesucaaaaa
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
cand ma uit la pozele ei, vreau si eu, vroiam oricum dar deja nu mai am rabdare
ivan si dayanara
desiree spune:
flore, e o papusa scumpa in rochietele alea
dianarus, diana, programul ar fi destul de naspa, ca in orice companie unde se munceste pe rupte, gen 8-18, chiar prelungit uneori pana la 19 seara..naspa, ajung tarziu, 20, 20.30 acasa...clar o sa il alaptez dimineata, noaptea si seara....problema e ca nu stiu daca sa ma bucur de treaba asta sau nu...ca nu le poti face pe amandoua..si cariera si copil 100% din timp..mi-as dori sa mai stau langa el dar totusi momentul "despartirii"..nu poate fi prea mult amanat...pe de alta parte, imi place provocarea!...uf, e grele!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dayanara
dia - aici se recomanda si nu prea vaccinul, mie mi.a spus pediatra avantaje si dezavantaje si am decis ca e mai bine sa nu.l pun, deci una din reactii ar fi fost refluxul, el avand deja destul in perioada aia ,apoi nu protejeaza de toate formele de rotavirus, chiar daca i.l pui tot e posibil sa faca o forma sau mai multe chiar, in spital mi.au spus ca mereu vor fi epidemii de asa ceva datorita climei care nu e foarte rece etc
dbunny - pe dani il stiam ca e scump , dar din toate pozele in astea ultimele ai iesit superba de.a dreptul si slaba ca.mi dau seama dupa fatza, macar la ceva ma pricep si eu :)) daca la copii nu prea :(
ah mai nou ivan nu mai bea nici apa nimic decat lapte, dar vad ca.l hidrateaza bine, dimineata cred ca avea pampersul 1 kg :))
Tocmai azi dimineata m-am delectat cu ziarul local care zicea de rotavirus... vaccinul impotriva rotavirusului costa 180€ in 2 reprize de cate 90. si are o eficienta de 78%...dar.... ceea ce inca nu s.a studiat prea mult este efectul acestui vaccin pe termen lung. Asa ca... nu ne vaccinam. Cica spitalul judeteam din Murcia(sectia pedriatrie-urgente) a fost colapsat...2500 de copii intr-un sfarsit de saptamana..toti cu aceasi probleme: bronsita si gastroenterita.
Dani are reflux...ieri toara ziua, parca-i venea ceva in gat...acu m-am prins...era reflux...cu ce pot sa-l ajut? Nu vomita, n-are diaree, dar nici copil linistit nu-i...nas infundat si tuse la greu...atata tot.
Dayanara pampersu de 1 kil zici? ...na las ca la noi a iesit... si am udat patul lu mami... cele 2 biberoane de azinoapte si-au spus cuvantul...
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
dayanara spune:
dbunny - uite link de pe o pagina buna, de incredere
http://www.aepap.org/familia/gastroenteritis.htm#cuatro
ivan si dayanara
dayanara spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Tocmai azi dimineata m-am delectat cu ziarul local care zicea de rotavirus... vaccinul impotriva rotavirusului costa 180€ in 2 reprize de cate 90. si are o eficienta de 78%...dar.... ceea ce inca nu s.a studiat prea mult este efectul acestui vaccin pe termen lung. Asa ca... nu ne vaccinam. Cica spitalul judeteam din Murcia(sectia pedriatrie-urgente) a fost colapsat...2500 de copii intr-un sfarsit de saptamana..toti cu aceasi probleme: bronsita si gastroenterita.
[/quote]
aici la fel e epidemie de gastroenterita , dar si de bronsiolita nu de bronsita , asta de aci:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1268
ivan si dayanara
anateo2004 spune:
va multumesc pt urari si ptr cuvintele frumoase de ieri.
am vrut sa serbam in 4,si sambata cu familia extinsa,dar nu s-a putut ne-am trezit cu una bucata bunic peste noi.in fine am supravietuitcel putin avem poze in formatie completa,ca altfel ar fi lipsit unul din noi.
am primit flori,seba ar fi devorat tortul,teo a fost fericita ca poate sufla in lumanare,am avut si artificii,si....in sfarsit dupa o pauza de 2 ani am baut alcoool...nu cine stie ce o cutie de bere,dar tare bine a fost
si bomboana de pe tort:seba de asera a inceput sa tuseasca,stranuta,se freaca la nas,uneori e infundat-undeva sus,ca se simpte doar la supt,uneori parca e si un picut ragusit,deci tot tacamul mai putin febra.la 12 aveam programare la dr-a,dar inca doarmenu inteleg,n-a trecut nici o sapt intre muci
temabilete la teatru.n-am mai fost de cand eram gravi cu teo.si noi eram mari amatori.am mers o data 3 zile la rand.ce vremurichiar ma uitat sa vad daca gasesc ceva,vreun matineu,dar nu,doar piese pt copii
laura felicitari
flore ce domnisoara frumoasa
acse scump,ce-i drept,dar ne-am gandit ca poate gasim sponsori:bunici,nasi,unchi poate scoatem 1/ 2de curs
desireeeu zic ca poti sa ii dai dimineata,sera si noaptea
doinace draguti sunt
crykettsi noi avem serbarea marti.noi n-avem probleme cu repertoriu il stie de la gradi deja,ba chiar si pe ale altoranoi speram sa nu ne loveasca varicela si sa putem participa.
lulypoate e ceva legat de alimentatie?la gradi mai sunt mezeluri,dulciuri cu multe E-uri
pupci ca da semne de sculare
acs spune:
Saryta, ce dulci trebuie sa fie fetitele cand alearga una dupa alta! De-abia astept sa mearga si lenesul meu :). Multumesc pentru cantecele!
Flore, superba Alessia!
Dianarus, si noi ne confruntam cu mucisori cam grosi. In afara de ser si scos cu batista bebelusului, nu mai facem nimic. Dar la noi dureaza de vreo saptamana si, cred eu, sunt pe sfarsite. Dimineata-l supara mai tare, dar in timpul zilei pare in regula. Multa sanatate!
Hei, fetelor din Spania! Ce-i acolo la voi cu bebelusii bolnavi! Ia faceti bine si cereti-i mosului sa termine cu bolile! Multa sanatate!
Anateo, si noi facem un efort si le punem pe amandoua pe schiuri. Bine ca putem! :)
Si noi avem serbari la gradinita. Din pacate sunt amandoua in acelasi timp, adica miercurea viitoare. Sunt cam necajita ca n-o sa pot sa le vad pe amandoua (decat in poze). Probabil ca ma voi duce la Ioana, ca ar plange altfel, iar la Maria sa-i trimit pe Stef si pe mama (ca o compensatie). Sunt aproape sigura ca-mi va zice Maria ca ea nu vrea sa mai fie cea mare :(. Asta-i unul din momentele in care orice-as face, tot nu e destul de bine si-mi pare rau pentru printesele mele. Dar le mai fac rochite la papusi sau desene de colorat sau mai-stiu-eu-ce si poate le impac.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
dayanara spune:
dianarus - cred ca local in nas in afara de apa de mare sau ser nu ai ce.i pune, sper sa nu se complice si de data asta
dianoncica - sa va intoarceti cu garsoniera si fara febra din nebunia care e prin oras si eu cred ca e mai bine sa-l iei cu tine, mai ales ca nu e bine de tot si simte nevoia sa suga mai des
ivan si dayanara