LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (125)
Raspunsuri - Pagina 6
dianocica spune:
aka si pe mine ma surprinde d in fiecare zi. azi ii aratam intr-o carticica un melc si s-a dus sa-mi aduca o jucarie de-a lui melc. desi nu prea semanau . azi chiar m-am gandit sa notez ce cuvinte stie. sunt foarte curioasa cam cate sunt pt ca in fiecare zi ma uimeste cu ceva.
ieri a vazut sapunul lui de baie pe pervaz. de obicei nu i-l dau ca il baga in gura (e din ala mare,, la sticla, cu aplicator). nu prea are cum sa ii ajunga sapun in gurita dar...nu prea risc. asa ca de obicei ii zic: da, mami, il luam si il punem in sertar. e, ieri mi l-a cerut, si apoi imi arata sertarul sa il pun acolo.
a, si cum vede un obiect nou te pune sa ii spui la ce foloseste. am luat un burete de baie , din ala imbracat in texti, cu suprafat mai rugoasa pe o parte si cu un fel de maner..ma rog..i-a aratat alex de unde il tii si cum te speli cu el. cum a aparut mama a strigat-o sa o spele
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
lizzy spune:
laura, felicitari! meritai dupa cat te-ai stresat pt astia! sigur nu e NASA?! aaa, si ce program fain! vei putea sa te bucuri cateva ore bune de dani! este super, crede-ma! eu in zilele cu tura de dimineata ajung acasa la 6pm, in alea cu tura de seara plec la 10.30 si ma intorc la 8pm... as vrea si eu programul tau!
dayanara, ce misto... te cauta prin casa 'fara sa zica pas'
madaluta felicitari! stiu ca ti-au dorit fetita si iata dorinta ti s-a implinit! sarcina usoara in continuare!
donia, m-am delectat cu pozele voastre... offff, ce spun eu? le-am savurat! a mia oara, dar nu ultima, iti spun ca ai doi copii minunati! oooo, ce vad? si noi avem coarne de reni din alea!!!
dianocica, la canasta ma bag si io. cu conditia sa ma invete shineva
si apropos de shineva... unde v-ati ascuns doamna rux?? va rugam poftiti, dati cu subsemnata sa stim si noi...
erika, de aerius iti zice flore! ea foloseste. e pt alergici! o sun maine, daca nu e prea tarziu, ca vad ca nu apare...
crykett, ce emotie pt andrei... prima serbare... daca te ajuta cu ceva... la prima serbare la care a participat ianis, de 1 iunie, jumate din copii erau prea preocupati de alte chestii si spuneau tot al 5-lea cuvant din poezie, restul zicea educatoarea, un sfert din ei isi cautau parintii/plangeau/nu stateau la locul lor, iar sfertul care a zis poezia erau cei mai marisori. oricum va fi super, chiar daca e mai greu cu poezioara in public, vor fi tare emotionati... oricum, tinem pumnii! si sanatate lui antonio!
dbunny, maica da' ce ochi ai si tu! pe ai lui i-am mai vazut da' nu stiu cum sa-ti zic, credeam ca aparatu' e de vina... nuuuu, genetica e de bai...
heheee, ce strategic e pus bradu'
despre brad: nu am facut inca, doar in 22 il facem, va fi mare si natural. si la etaj in hol unde marc nu are acces decat supravegheat
despre dorinte arzatoare: sincer sincer de tot, eu vreau sa-mi fie copiii sanatosi, zau ca asta-mi doresc cel mai mult, dupa cate am tras anul asta... pe locul 2 ar fi sa ma admita aia la master in us :-) si pe trei sa iau si viza :-))
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
shoshika spune:
Seara buna!
Sunt mai bine... Am iesit cat de cat din butoi. Sa vedem cat ma tine. Va multumesc mult de tot inca o data. Parca nu ma mai simt asa de singura... (am uitat sa va spun ca si de singuratate sufar un pic; cum spuneam, s-au adunat prea multe)
Ieri am fost in vizita la nepotelul meu de un an si 8 luni, azi am fost la alt baietel doar cu o luna mai mare. Ne plimbam toata ziua! Mititelul meu e foarte surescitat dupa vizitele astea...
Donia, iti multumesc si tie pentru incurajare. Ar fi tare buna o cabanuta la munte si-o cana cu vin. Bine, hai, un butoi! :) Cine m-a suparat? Sincer? sotul... iar daca ma supar cu el... ma simt extrem de singura. El e si cel mai bun prieten al meu, asa ca... :(
Katrinel, ca tot intrebai de ce ne dorim de sarbatori... Eu imi doresc in fiecare zi asta... CASA MEA! vreau sa am casa mea! Sa speram ca 2008 o sa ne aduca si casa mult dorita... Asa ca e o dorinta la care lucram sa se indeplineasca.
Mamaana, felicitari! Sa fie sanatoase fetitele (dar si baiatul)! Inca o poveste a nasterii tare frumoasa!
Tre'sa ma apuc si eu de povestit. Bine, intai pentru mine, in gand, si dup-aia pentru voi...
Yagmur,
Dandusa, ma bucur ca a revenit sotul acasa. Ma bucur de bucuria ta! Tare bine trebuie sa-ti fie acum in familie!
Madaluta, iti multumesc pentru incurajare! Multumesc! Si felicitari pentru fetita din burtica! Sa creasca mare si sanatoasa, dar sa nu te chinuie cand vine pe lume! :) Chiar esti o mamica curajoasa!
Laura13, felicitari pentru noul job! Mult succes!
Aka, iti multumesc! Dar problema e ca la cate kilograme am, exista sansa sa nu ma poti trage in sus... Dar daca tot am iesit acum... eu sper sa nu ma mai intorc! Ca e tare nasol sa stai singurel acolo...
Roxanica, si eu ma gandesc uneori cum era inainte si parca mi se face dor uneori. Dar cand ma gandesc ca mai e un an... Imi aduc aminte ca e mai bine acasa si ca trebuie sa profit de perioada asta alaturi de puiut... Nu sunt nerabdatoare sa ma reintorc la munca! Sincer!
shoshika spune:
Merge calculatorul asta ca naiba! Nu mai pot de nervi!!!
Dbunny, foarte frumos bradul! Foarte frumosi ochii albastri (Dani are parul mai lung decat Tudor... :)). Misto cum v-ati gandit sa puneti voi bradul, dar aveti si spatiu! Noi o sa-l punem pe birou ca alta solutie n-avem. Si il impodobim in ajun.
Chiar asa de vreo zapada in Bucuresti ati auzit?? Ca eu de-abia o astept!!
:))
desiree spune:
Inca una si ma duc...
incredibil, incredibil..tocmai ce o imbarbatam eu pe Laura ca Dani o sa fie bine, o sa se obisnuiasca...iata ca in seara asta am primit si eu un telefon de la o amica de-a mea, manager la Henkel, daca nu ma intereseaza un post acolo la ea, junior account...glumesti? una la mana: la cei de la care am plecat oricum nu m-as mai fi intors pentru ca eram prost platita pentru ce responsabilitati aveam; a doua la mana: Henkel e multinationala, deci salariile pe masura;trei la mana: in febrruarie-martie voiam sa incep sa caut de lucru...
saptamana viitoare am interviu cu al mare boss..va zic eu sa imi tineti pumnii...si daca merge, incep lucrul sfarsitul ianuarie-inceputul februarie...
Problema e NU CE FACE BAIATUL FARA MINE, CI:
CE MA FAC EU FARA BAIAT? CE MA FAC CU ALAPTATUL? il intzarc, nu il intzarc? incep sa ii dau si alt fel de lapte? incep sa il obisnuiesc si cu altcineva? daca ma iau astia, nu vreau sa fie brusca despartirea..nu ma asteptam asa repede, dar e o oportunitate!
ruxandra, unde esti? stiu ca ai mai zis da tampa de mine a uitat! de unde procur si eu scaunul ala de masina MAXI COSI PRIORI XP (parca, NU?), trebuie sa il iau urgent si nu stiu unde sa ma indrept!sau cine ma poate ajuta!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
Dia1609 spune:
pe scurt, ca m-a scos din minti netul zilele astea:
- deci nu am uploadat nici o poza de la party pe motiv ca de fiecare data cand aproape reuseam pica netul si se ducea naibii toata treaba
- dayanara, multa sanatate la ivan, sa treaca rpd rotavirus uracios.. chiar, la voi nu s-a recomandat vaccinul? ca eu am citit ca in romania nu prea are incidenta virusul asta si nu e cazul sa-l facem, sper sa nu regret
- chris, sanatate la toti 3!
- madaluta, felicitari pt fetita!
- desiree, maxi cosi gasesti doar la miniblu, au exclusivitate dupa cate stiu eu... si mai poti lua de la tipa din germa cu borcanele
- tema zilei: brad cred ca vom face artificial pe motiv de ace... oricat mi-ar placea mie mirosul ala de brad natural, nu ma risc
- dbunny, frumos brad... si frumos copil
- si ce mai era....
- mi s-au inecat si mie corabiile.., dar rau de tot: oana a slabit 300 g in 2 saptamani... si a mancat chiar binisor in perioada asta, deci chiar nu stiu de ce... pe acelasi cantar, in acelasi moment al zilei .. e vesela, vioaie ca de obicei, dar mi s-a parut slabuta iar... si am zis initial ca iar s-a lungit... si cand am pus-o pe cantar m-am ingrozit: 300 g mai putin ... sa-mi spuna si mie cineva de ce
Dia1609 spune:
inca una si ma duc: in seara asta am tuns-o pe oana dupa ce a adromit, ca efectiv nu se mai putea... de vreo 2 saptamani i-a crescut parul tare de tot, ii intra in ochi si o deranja... si nu ma lasa sa o tund... i-am tot explicat ce fac si cand ma vedea cu foarfeca ca-i iau un pic din par o lua la picior tinandu-se de pleata ... si am zis ca n-o tund fortat ... si in seara asta m-am vazut nevoita sa-i tai unghiile dormind, ca pur si simplu nu ma mai lasa... si dc am vazut ca merge asa de bine, am zis hai s-o si tund... intinsa pe spate, i-am tuns bretonul si pe lateral.. si in varful capului... vedem maine ce-a iesit ... si de tuns in spate si retusurile maine, daca ma lasa [:D\]
na, v-am lasat, ma duc la o baie fierbinte, poate imi mai alunga supararea
luly spune:
Salutare fetelor!
Hop si eu, sa ma vait binenteles. Nu mai poooot, imi vine sa .
De-abia ii "reparasem" fatza lui Di si am facut greseala s-o duc iar la gradi (trageau educatoarele de mine ca pierde pregatirea pt serbare si era element de baza acolo) si in 2 zile (luni si marti) s-a umplut iar de bube . E clar are alergie la ceva de la gradinita. Trebuie s-o retrag de la gradinita asta si ... nu stiu ce sa fac mai departe - s-o tin acasa, s-o duc la o gradinita cu program scurt , sa caut alta gradinita cu program lung?
Offff, mi-o mila de Di, ea are un ten f alb si fin si acum e (iar) acoperit de bube. Of, ce pacatoasa e DA asta. M-am saturaaaat - am fost la 3 dermatologi +1 pediatru + n-shpe vizite la dr de fam. +bani aruncati pe creme inutile + timp pierdut - si ea arata de te-apuca mila cand te uiti la ea. Nu mai spun de cum se uitau ceilalti parinti de la gradi la ea si sareau care mai de care sa-mi recomande dr de parca eram niste parinti care-si neglijeaza copilul si-l lasa asa plin de bube si nu fac nimic.
Hai ca m-am racorit si eu un pic ca nu mai puteam.
Isa e bine, o sa va mai povestesc de ea cand o-i fi in toane mai bune.
Danita, Daphna,Teutz multumesc pt raspunsurile PM.
Va si va doresc o noapte cat mai linistita!
Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea
Ktrinel spune:
madaluta, felicitari!!
dbunny, eu platesc totul, integral la daycare, indiferent daca merge sau nu si cate zile...de Sarbatori am convenit ca nu o mai duc , adica din 22dec pana pe 2 ian..poate ca la cele de stat nu se plateste, nu stiu, desi cred ca e la fel...aici e inchis 24-25-26 , 1 , 2. intre e deschis , ii poti duce, dar multi copii raman acasa ...
in alta ordine de idei...zi drept cu ce ai colorat pozele alea...ca ochii aia albastrii nu-s adevarati...si da si numarul de vopsea la blond ...:)))...sunteti atat de frumosi
m_monique, ce mi-a placut sa aud iar cuvantul "jordita"...credeam ca nu il mai foloseste nimeni,...mie asa de drag...eu primeam in fiecare an ..:))
aka, ce frumos e cand incep sa raspunda ...si eu raman uneori surprinsa can Julia intelege ceva , dar depinde mult si de starea ei...ca mai apoi repet aceeasi actiune si nu raspunde la fel :(
dianarus, dar tu nu ai inceput inca serviciul , nu?...in ce domeniu e masterul?..pai te cred si eu ca nu iti mai doresti nimic dupa ce ai primit o masina
laura, aka,shoshika.. va inteleg si ma alatur voua...poate Sarbatorile astea ne vor face din nou mai buni, mai apropiati...si nu in ultimul rand MAI INTELEPTI.
desiree, orice decizie ai lua, ia-o din timp si tine-te de ea...am aici o prietena care va incepe serviciul intr-o luna si abia acum incearca sa il intzarce, sa il adoarma fara tz...ii e ingrozitor de greu...deci e bine sa va pregatiti din timp. bafta la interviu ! tu esti cu contabilitatea ?
dia, bine ca ai aparut ca vroiam sa te strig...pai cat ati chefuit ....3 zile?..nu e chiar asa relevant 300de gr...e putin...la varsta asta nu mai judecam dupa sute de grame...eu zic sa te linistesti...parca fusese si un pic bolnavioara inainte...e normal ca nu a mai pus pe ea..
off.auzi, tu o tunzi si eu de cand tot astept sa ii creasca parul si Juliei ...cred ca am ramas cel mai in urma la capitolul asta..
restul de timisorence s-au trezit dupa chef ??
luly, nu ii poti face niste teste ...poate depistezi cauza...
dianocica maine udam garsoniera? merci ca m-ai updatat despre exarhu ..
edit: sa imi cer scuze, ca recitind imi dau seama ca ma exprim aiurea...mea culpa...dar nu stiu de ce imi iese asa
m_monique spune:
desiree ce veste buna ai primit. merita sa incerci. in legatura cu octavian, va trebui sa-l inveti si cu o alta persoana, sa-i faci program de tzitzi dimineata si seara, iar in restul zilei sa-l inveti cu alt lapte. nu e usor, dar nici greu. abia dupa ce-l obisnuiesti si cu alt lapte, poti incerca sa-l intarci, daca vrei. din proprie experienta iti spun ca nu se intarca asa usor, ca doar sunt baieti, si toata viata vor fi numai dupa tzitzi.
luly s-ar putea sa faca alergie la ceva de la gradinita. sanatate multa, si astept poze si impresii de la serbare.
Ktrinel si eu primeam in fiecare am joarda. atunci cand nu am mai primit, m-am suparat. eu sunt ardeleanca, de asta stiu de joarda.
tema dorinta: liniste, odihna, sanatate. sa putem lua o casa mai mare, fara sa o vand pe a mea. sa fiu inclusa in noul proiect care va incepe la job. iar sotului sa-i mearga si mai bine bussinesul.
Andrei (16.12.2006)