LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (125)
Raspunsuri - Pagina 5
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Madaluta... noi suntem la bradut de 1.70 de plastic...intre cele 2 canapele..la colt..pun poze...
www.flickr.com/photos/dbunny/2104129694/in/set-72157603341862543/" target="_blank">Brad
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Dbunny spune:
Am mai pus www.flickr.com/photos/dbunny/2104130274/in/set-72157603341862543/" target="_blank">poze
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
dianocica spune:
ma opreste cineva din scris......?
pfua......donia te-am prins...ti-am vazut covorul...ti-am vazut covorul...ti-am vazut covorul... si e super fain..si e super fain..daca te mai prind ravnind la covorul altcuiva te mananc...pe bune, e f simpatic. si pare si pufos..iam-iam
quote:lasa ca peste un an-doi te vad si pe tine cu diploma de eroina-n dinti ca mainile o sa fie prea ocupate...poate ai noroc de gemeni tua a doua
Originally posted by dayanara
de moment de cand cu spitalul, si toate pe cap, ma intrebam cum o fi cu 2 copii si brusc am inceput sa le vad un fel de eroine pe cele care aveti mai mult de 1
madaluta noi inca nu am facut bradul, care va fi de plastic, dar avem prin casa diverse accesorii pt familiarizare. beteala nu i-a placut deloc, a ignorat-o, i-au placut niste margele din alea pe care i le-am si dat la studiat, dar toate globurile pe care le avem momentan sunt prea mici si le poate inghiti, deci ....la alea mai studiem..oricum vrea sa le bage in gura...dar brad va fi. neaparat.
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
Laura13 spune:
ktrinel.....naspa moment pt tema ta......in afara de cele scrise de tine imi doresc de craciun sa am o relatie cu florin, ca soti, asa cum aveam acum 5-6 ani. am cazut oficial in butoi, dupa o cearta crunta
va pup
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
aka spune:
scrisesem un mesaj, nu-s unde s-a dus...reiau
in seara asta a venit un coleg al lui george pe la noi si a adus niste iaurt. era pus intr-o punga si punga pe jos. ii zic: Cristina dute si adu un iaurtel lu` tati. se ridica in picioare se duce la punga scoate un iaurt si il aduce.
azi la pranz o adorm si ma duc la bucatarie sa spal vasele ca erau o gramada. doarme vreo 20 minute si o aud cum ma striga. ma duc repede sa vad ce face. ea era in sufragerie langa canapea. si o adormisem in dormitor in patul mare. pana acum ma striga imediat cum se trezea azi a venit dupa mine.
iar acum avem program de plimbare. intr-o mana tine o papusa iar in cealalta strutul. si eu pe langa ea sa nu cada ca e obosita.
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
aka spune:
quote:
Originally posted by dianocica
ma bag si eu la terapia cu zapada si munti. eu nu vreau singura dar mi-as dori tare mult sa am baietusul sanatos si un sot mai putin...suparat/abatut/bagat in munci pana peste urechi. si neaparat zapada. si o canasta seara. si soba. pe lemne.
bine zis Diana, si as adauga cateva colege de forum, daca nu se poate toate.
Laura eu am ales sa tac. sa vedem cat o sa mai pot. cred ca pana fac poc. hai nu mai fi suparici .
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
dianocica spune:
bine ca sunteti voi destepte si ati plecat cand m-a luat pe mine vorba...
auzi, dbunny, mai da' frumusel rau s-a facut daniel al tau..ce poznas se uita la brad (care, apropo, e super..)
a...unde e ruxandra? stiam io ca-mi lipseste cineva de pe lista...ruxandraaaa? baietii bine? tu bine? hai ca nu se poate asa..nici un semn..ori oti fi si voi printr-o zapada, ceva, sa mor de oftica cand oi auzi,,,,
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
mamaana spune:
parca mi-a mai trecut somnul ca doar plec acasa, tre sa fiu fresh
s-a oprit CFO la deskul meu si mi-a admirat minunile
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
aka spune:
si inca una. aseara cautam biberonul cu apa. ma uit pe scaunul de masa, pe la biblioteca, pe langa pat, la jucarii, nu era nicaieri. o intreb: Cristina unde e bibele? se duce langa pat si se apleaca ca si cum s-ar fi uitat sub pat. ma uit si eu. bibele era acolo dar era prea departe sa poata ajunge la el. probabil i-a cazut si s-a rostogolit. ziceti si voi nu am copil mare si destept . e treaba aia cu cioara...
mi-a adormit in brate si nu-mi vine sa o pun in pat. asa ca mai stau...
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by madaluta
o intrebare pentru fetele care au impodobit bradul: ce marime l-ati luat? ma refer daca ati luat un brad normal sau un bradut pe care sa-l cocotati pe undeva.Noi nu stim cum sa procedam. Mie imi plac brazii mari, naturali, dar parca il si vad pe darius agatat de el ,cu crengile prin gura si cu beteala in jurul gatului..Voi nu ati patit la fel?Ce ma sfatuiti?
Madalina 18+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA
noi am facut brad artificial de 2 m,deocamdata inca e in picioare din cand in cand are treaba cu globurile in rest nu e prea interesata,girlande nu avem am pus fundite
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006