LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (125)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
Originally posted by madaluta

o intrebare pentru fetele care au imodobit bradul: ce marime l-ati luat? ma refer daca ati luat un brad normal sau un bradut pe care sa-l cocotati pe undeva.Noi nu stim cum sa procedam. Mie imi plac brazii mari, naturali, dar parca il si vad pe darius agatat de el ,cu crengile prin gura si cu beteala in jurul gatului..Voi nu ati patit la fel?Ce ma sfatuiti?

Madalina 18+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA

Anul acesta o sa merg pe varianta brad plastic, 150 cm + globuri plastic. Sa vedem ce va fi! La beteala in jurul gatului nu ma gandisem, recunosc, probabil nu mai punem sau eventual , mi se pare ca exista una care se rupe f usor si cred ca nu exista vreun pericol de strangulare . Si multe felicitari pentru fetita! Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

ziggy ce tort interesant ati avut!
madaluta ce ma bucur pt tine!
donia m-am distrat de minune la pozele tale. vad ca si acolo se practica jordita. anul asta am scapat de joarda, dar la anu' nu cred ca vom mai fi asa de cuminti. poate cristinel vrea sa aplicati noile tendinte in impodobit bradul.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by madaluta

o intrebare pentru fetele care au impodobit bradul: ce marime l-ati luat? ma refer daca ati luat un brad normal sau un bradut pe care sa-l cocotati pe undeva.Noi nu stim cum sa procedam. Mie imi plac brazii mari, naturali, dar parca il si vad pe darius agatat de el ,cu crengile prin gura si cu beteala in jurul gatului..Voi nu ati patit la fel?Ce ma sfatuiti?

Madalina 18+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA

noi inca nu am luat brad.
ne gandim la unul natural, micut. avem numai globuri care nu se sparg. vrem sa-l punem in tarc, ca zmeul nu serveste tarc.
desi parca vad ca daca punem bradul in tarc, vrea si zmeul acolo.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

n-am timp de nimic. dar. pe mailul de yahoo e primit un mail care cere nush ce confirmare. e teapa. va rog nu dati reply ca ramanem fara parola la cont.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by dianocica

n-am timp de nimic. dar. pe mailul de yahoo e primit un mail care cere nush ce confirmare. e teapa. va rog nu dati reply ca ramanem fara parola la cont.

Sterge-l inainte de a raspunde careva...

Madaluta... noi suntem la bradut de 1.70 de plastic...intre cele 2 canapele..la colt..pun poze...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

deci: d e binisor. nici rau nici bine, muci dar nu f multi, un pic de ferba acum pe seara dar am bagat niste nurofen. si azi pe la 12 cand i am dat panadol. n am pus termometrul, m-am luat dupa...mana. eu am fost iar la dentist, m-am mai relaxat un pic cu niste gaz ilariant. maine semnam actele pt garsoniera, tineti pumnii.

dbunny am sters. daca ma gandeam de la inceput...da' cine sa mai si gandeasca...

sa vad ce mi amintesc ca se umplu capitole una-doua...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

vazut poze. de auras cu o familie ca-n povesti, denis langa bradul ala mare razand cu gura pana la urechi (asizu ai slabiiiit, si mi plac cizmele de mor. am si eu la fel )

roana imi pare tare rau. sper din suflet sa o gasiti

bambo hai, mami, putere. gandeste-te ca pt ea e si mai rau :((

dandusa pfiu..ce ma bucur pt voi.

lavinia pai atat? de voi nimic? ce mai face mihaita?

adinazot offf...si ale? hai, uite o sa prindeti putere sa treceti si peste asta.

roxanica nici voi nu dati raportul? ntz ntz ntz...hai mai, povesteste ne un pic de davidutu

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

aka aham, si la voi au venit mucii? care i-ai trimis la bucuresti? hai, la inaintare...

madaluta supeeer bravo! ma bucur mult ca a iesit cum voiai. super..ti-ai tras huh?

irina of, bine ca la tine a fost cu happy end. ai acum o familie minunata. nu?

lauraaaaaaaaaaa iu-piiiii. mama ce ma bucur. na, sa moara dusmanii de ciuda ma bucur mult, pe cuvant. cu dani...totul va fi bine. e deja in relatii super cu bona. mai bine de atat nici ca se putea. bravo!

dayanara ai baiat mare. te a simtit suparata si a zis sa nu te mai derajeze, vine el la tine [:d]. ai incredere in tine. daca simti ca e ceva in neregula te duci la spital. sunteti trecuti prin destule, iar tu esti informata. nu se va intampla nimic rau. hai ca poti. si fruntea sus!

gata un capitol. revin

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

saryta pai bine dome, in loc de capitol nou (facut perfect, multumim ) nu mai bine ne ziceai ceva de voi? ce fac iedutele? zi-ne si noua cum e cu 3, pt cele care inca mai viseaza

donia, shoshika ma bag si eu la terapia cu zapada si munti. eu nu vreau singura dar mi0as dori tare mult sa am baietusul sanatos si un sot mai putin...suparat/abatut/bagat in munci pana peste urechi. si neaparat zapada. si o canasta seara. si soba. pe lemne.

katrinela mda, buna tema. ma gandesc...mai, pana acum putin timp exarhu era la guerilla. pe care il poti aculta live. da' parca de ceva timp s-a mutat. revin cu detalii. stai pe loc/te rog treci mai in fata/ asculta, asculta/rondul de dimineata...si parca si rondul de noapte inainte, nu? sau invers..

laura ai luat trenulet, huh? noua metoda de intrebuintare e facut 2 semicercuri cu jumate din sine fiecare, si pe unul leganam un soricel, pe unul o biluta. sau trenuletul. sau girafa. sau...sau...

mamaana

ziggy frumosi. si tortul super simpatic.

donia m-au terminat pozele. dar asta... am innebunit. sunt atat de frumosi. si fericiti. doamne cum trebuie sa fie cand te uiti la ei...

erika n am auzit de aerius. dar daca iei sa ne zci si noua ce si cum

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

BUNA SEARA.

In primul rind LA MULTI ANI tuturor fulguletilor ,pe care i-am ratat.
SANATATE multa celor bolnaviori.
Nu am apucat sa citesc nimic,am vazut doar citeva poze,sa va traiasca copilasi.
Eu am fost in curatenie ,caci in sfirsit am terminat zugraveala ,ma cheaunise .Antonio e racit,tuseste un pic si muci la greu dar e fericit ca poate sa umble in voie acum prin toata casa.Sunt un pic emotionata ca pe 18 avem prima serbare a lui ANDREI si ma chinui sa il invat poezia care trebuie sa o spuna.Va pup si sper sa mai revin

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004

Mergi la inceput