*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (82)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Alinaatudor mie mi se par seriosi cei de LA redoute.Poate ca intarzierea e din cauza ca aici posta a facut o zi de greva si poate ca s-au dat peste cap cu livrarile.

danonique 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Ai vazut ca toate temerile tale nu si-au avut rostul???? Bravo, sa fie bine si in continuare!

quote:
Originally posted by danonique

Dupa 3 luni de stat in pat cu teama ca voi naste prematur am ajuns si noi la 37 sapt implinite.Nu imi vine sa cred ca de acum bebele nu va mai fi considerat prematur.Ieri am pus si eu la spalat hainutele si am pregatit bagajul pt spital.Pana acum nu am vrut sa pregatesc nimic de teama sa nu il fac pe bebe sa vina prea repede.Din acelasi motiv nu am pus nici AMR.

danonique 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

kalosalina , pt bebe la giulesti nu ai nevoie da hainute decat pt iesit dn spital. trebuie sa ia servetele umede, pampers,garmastan, sanosan ulei, baneocin pudra.

33+

Eco bebe
Lucrusoare bebe
Mami si tati
Diverse

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Aoleu!!!! E groaznic! Durerile alea sunt nasoale rau! Nu stiu cum sunt alea de nastere, dar nu mai am mult si o sa aflu, in schimb alea de colica renala sunt naspa rau!!! Imi pare rau ca te-ai imbolnavit chiar acum. Dar n-ai de ce sa nasti mai devreme. In niciun caz! Esti in 31+. Fii in stand by pana prin 37+. Pupam fata!

quote:
Originally posted by kalosalina
Eu am avut duminica trecuta o durere puternica in partea dreapta care m-a obligat pana la urma sa ajung la spital la 3 dimineata. Mi-era frica sa nu fie cumva apendicita...La spital mi-au facut un amestec litic si un control vaginal (colul era ok) si mi-au dat drumul acasa. Dar luni tot nu am scapat de durere...Pana la urma am ajuns la o eco unde mi-a zis ca am colica renala. Mi-au facut un piafen si gineo mi-a dat sa iau augmentin. La cateva ore dupa injectie mi-a mai trecut din durere, dar totusi am stat acasa toata saptamana...De aceea nu v-am mai scris - ca nu am net acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

kalosalina, in afara de pampersi nu i-au cerut nimic la maternitate. nici cu hainutele tale nu te lasa! iti trebuie hainute doar pentru cand il scoti din spital! ea lasa in patut la bebe pampersi, servetele umede si bepanthene!

ea si-a luat la ea niste mostre de samponel, cremute din astea primite pe la baby expo dar nu le-a folosit!

o sa vorbesc cu ea sa-mi spuna exact ce si cum!

36+ EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Cati si Irinouka, am vazut pozele voastre. Mumoase rau!!!

Mergi la inceput

aha .. si betadina ptr buricut!

iar pentru ea .. cred ca le stii si tu deja .. iar de nascut nasti in camasa lor, nu te lasa cu a ta!

36+ EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

offf .. ce suparata sunt .. abia acum au venit astia cu mobila si mi-au dat planul de shopping peste cap .. dar poate apare socrella si ramane ea .. sotzu m-a rugat sa raman eu sa-i supraveghez si n-am niciun chef!!

si o prinsesem si pe mama libera (ea e profa si are si meditatii si are programul foarte strans ..) caci ea si tata sponsorizeaza ptr salteluta, carucior, cadita etc ..

bine ca n-au intrat zilele in sac dar azi nu am iesit nicaieri si deja imi vine sa ma urc pe pereti!

36+ EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Ereena, Ellenuta multumesc pt listuta.
Creata duminica si luni au fost mari durerile, dar nu au fost continue si apoi, luni seara, m-au lasat aproape de tot. Eu inca ma intreb dc totusi a fost colica renala? Sa fii scapat eu asa usor de ea? Auzisem ca este fff dureroasa...Acum sunt in sapt. 34 (uitasem sa-mi schimb semnatura)

A venit Bebica!!!

33+

Mergi la inceput

N-ai scapat de colica, ai scapat doar de dureri. Ti-a dat augmentin, cumva? Sau incurc eu borcanele? Teoretic, daca ai colica cu nisip la rinichi, o sa elimini repede, daca tii regimul. Si cred ca cu nisip ai, ca daca era cu pietre, te internau. Era mult mai grav. Eu am facut acum 14 ani si de atunci beau numai apa de la sticla si multa. Bine, am facut si cura (regimul) respectiv atunci si, in fiecare vara, fac o cura de ceaiuri.

Daca nu e colica renala... mai poate fi apendicita. Doar astea doua dau dureri in aceleasi zone si radiaza si in fata si in spate.

quote:
Originally posted by kalosalina

Ereena, Ellenuta multumesc pt listuta.
Creata duminica si luni au fost mari durerile, dar nu au fost continue si apoi, luni seara, m-au lasat aproape de tot. Eu inca ma intreb dc totusi a fost colica renala? Sa fii scapat eu asa usor de ea? Auzisem ca este fff dureroasa...Acum sunt in sapt. 34 (uitasem sa-mi schimb semnatura)

A venit Bebica!!!

33+

Mergi la inceput