*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (82)*
Raspunsuri - Pagina 6
kalosalina spune:
Da, mi-a dat trei zile de Augmentin, am facut urocultura care a iesit bine si beau multe lichide. Altceva nu mi-a zis. Sper sa nu ma apuce iar
A venit Bebica!!!
33+
creata2008 spune:
Fetelor, m-am ingrozit! Am fost in Mall, dupa cum spuneam, la Sensiblu. Asta a fost ok. Am lasat 280 mii pe paturicile absorbante, ser fiziologic si baneocin pudra. Si am urcat la etajul 1, la magazinele pentru copii. Am cautat la Crido Kids, Z, Miniblu si inca unul prosoape cu gluga. Pe langa faptul ca erau destul de mici (80x80), erau extrem de subtiri, cel mai ieftin era 850 mii, iar cel mai scump 1.400.000 lei!!!!!!!!!! Nu mi-a venit sa cred. Si as avea nevoie de vreo 2-3-4, cam asa.
Am sunat-o pe Simona (Gatta) si mi-a spus ca ea a dat pe cel cu brotacelul verde 280 mii. De la Baby Expo.
Asa as mai veni si eu de-acasa! Ca sa dau 3-4 milioane pe niste simple prosoape... mi se pare ABSURD!
Ellenuta spune:
creato la mall sunt ff scumpe! mergi intr-un complex comercial obisnuit .. gen SIR daca stii (in Militari), sau NICK CENTER pe calea 13 septembrie langa cinema Lira sau in magazinul Titan .. gasesti prosopele la 30 - 40 ron!
eu nu iau nicio haina ptr bebe de la mall caci dau dublu si chiar triplu fata de alte magazine .. si e fix acceasi marfa, calitate etc ..
36+ EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
Ven spune:
Fetele (LalaD, Ereena, Gugu, Creata, Aliantudor, Anca.Diana - sper ca n-am uitat pe nimeni)- mersi de lamuriri si incurajari
Vad ca azi sunt ok, si inca n-am luat decat un No-spa pana la ora asta.
Alina, am auzit ca Gynipralul intareste colul , dar la mine e exclusa nasterea normala, asa ca nu e pb. Oricum, in fct. de cum ma simt, respect / micsorez doza.
Kalosalina, da, am auzit de copii care au venit pe lume 'cu fundul inainte'. Dar n-ai vrea sa-ti povesteasca maica-mea saraca ce inseamna asta.......Zice ca a fost HORROR!! Ferfenita am facut-o, dar stiti cum era pe atunci, ce cezariana, ce figuri, naste care cum poate.........si hemoragie dupa, mama-mama. Faci cum crezi tu ca e mai bine
Revin dupa ce mai citesc ceva din urma.
Venera , mama lui Markus
AMR 15 zile
Markus e mare!
Ellenuta spune:
cretulino , eu merg la cora ptr cumparaturi si ma uit si la prosop cu gluguta. iti dau de veste cat costa acolo!
eu am doua deja si nasa imi mai ia unul .. deci sunt ok ptr primele luni!
36+ EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
ancadragoman spune:
Eu am luat prosop cu gluga cu 300 de mii din piata ....doar cutia de ser fiziologic este 220 de mii
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
LaLa_20 spune:
darene am vazut ca in capitolul trecut tu mi-ai zis k pt prob cu lichidul amniotic...sa beau multa,multa apa...numai apa sau lichide in general?apropo mercic de pont.....
zuzici...care mai stiti ce se poate face in cazul meu...dati-mi un sfat...pls
Cea mai optimista gravidutza!
Laura 32s+(dupa UM) si 33s+(dupa eco) Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 8 SAPTAMANI !!!(dupa UM) SI MAXIM 7 SAPTAMANI(dupa eco)
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
creata2008 spune:
Am cumparat de la Mothercare singurele lucrusoare de care aveam nevoie, ca in rest am primit. Si am platit exact cat m-am asteptat si nu mi s-a parut mult, pentru calitatea respectiva.
Dar chiar nu ma asteptam acum sa gasesc diferentele astea enorme de pret la niste amarate de prosoape! Adica, ok, daca de la 300 mii le gaseam la 400-500-600, era ok. Pentru cateva sute de mii, imi convenea, ca nu ma agitam in trafic, nu plecam prin ploaie etc. Adica mi-era comod si preferam sa dau banutii in plus. Dar pentru 1 milion in plus per bucata... hell!!! I'm going to the end of the world!
quote:
Originally posted by Ellenuta
creato la mall sunt ff scumpe! mergi intr-un complex comercial obisnuit .. gen SIR daca stii (in Militari), sau NICK CENTER pe calea 13 septembrie langa cinema Lira sau in magazinul Titan .. gasesti prosopele la 30 - 40 ron!
eu nu iau nicio haina ptr bebe de la mall caci dau dublu si chiar triplu fata de alte magazine .. si e fix acceasi marfa, calitate etc ..
36+ EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
creata2008 spune:
Da, chiar te rog, ca am si Cora langa mine. As putea sa dau o fuga pana acolo maine! Saru' mana mult ca te uiti!
quote:
Originally posted by Ellenuta
cretulino , eu merg la cora ptr cumparaturi si ma uit si la prosop cu gluguta. iti dau de veste cat costa acolo!
eu am doua deja si nasa imi mai ia unul .. deci sunt ok ptr primele luni!
36+ EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
Miutza spune:
salutare, zuzici!!!
suntem ok, si eu si Maya, printesa e inka la mami in burtica, dar de burtica tare si de contractii n-am scapat.
Angi, multumim mumos pt grija, si iertare ca te-am ingrijorat! revin cu explicatii
felicitari si bebei sanatosi si papaciosi alina023, eladea2005 si ginnette!
Miutza 33+ Maya Victoria, minunica noastra :)
amr 7 saptamani!
http://www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/