Mamici de Martie-Aprilie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 17
mami_papatot spune:

NEATA gagicutzelor! s-a trezit si papaciosul, tarzior ce-i drept, am bagat un mic dejun copios ( including budinca de frisca
) ...acum va scriu si eu 2 vbe si inchid laptopul ca am planuri mari de curatenie pe ziua de azi ... tati mi-a dat aseara o veste grozavita ... de pe 21 este liber pana pe 3 sau 4 ianuarie ... so, yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! asa ca vreau azi si maine sa fac ordinica prin casa, sa spal geamurle si perdelele (baia si bucataria i le las lui florinel de frecat faianta si gresia), saptamana viitoare merg sa o ajut si pe mami si pe sorela, sa ne gaseasca Craciunelul primeniti !
am o pofta nebuna de Srabatori, veselie si bunatati! si daca va vine sau nu sa credeti, nu-mi doresc nimic de Moc Craciun...ma refer la cadouri ... mi-e suficient sa fim cu totii sanatosi, sa ne iubim si sa ne intelegm!
si cred ca si bubulina mea mica e de aceeasi parere ca imi tot da picioruse de imi vine sa o sa anume mananc toata! Aseara parca pluteam , am vazut si un film frumos pe national _ Muzica destinului parca , si imi venea sa pup pe toata lumea!
Va puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup pe toate si va doresc niste zile supebe pline de veselie si voie buna!

mami_papatot
23+ cu
Honey mica
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
Simo27 spune:
Buna dimineata,randunicilor!
In primul rand vreau sa o felicit pe NATY,pentru vestile bune!Ce bucurie trebuie sa simti!Mai mult ca sigur ,ca de Craciun vei fi acasa!Si colul ce mult si-a revenit!FELICITARI! Toata durerea si disconfortul nu au fost in zadar,dupa asemenea rezultate,nu?
Si legat de nota 10 pe care a primit-o IULIA,eu cand l-am nascut pe David,si a trebuit sa-i dea nota APGAR,i-au dat 9,desi totul era f bine,si am intrebat de ce nu i-au dat 10,iar raspunsul a fost:"10 iau doar copii de doctori!
"....asa, ca la tine se confirma !
Sa dea DD sa ia nota 10 si la nastere!te
Eu am fost ieri la control,si nu am venit tare vesela,pot spune chiar putin abatuta...pentru ca colul meu are acum 20 de mm,fata de sapt trecuta cand avea 22(dar,dr spune ca nu conteaza asa mult),colul este acum inchis,dar nu f bine "sudat",asa,ca...tot nu scap de nelinisti!Bebelusul SAMUEL are 1400,si e bine,nu e situat chiar asa jos,cum credeam eu!Si asta-i bine!
Dr mi-a zis sa am un tel...anume, data de 1 februarie,cand o sa am 35 de saptamni, cand bebelusul va putea sa se nasca fara prea multe complicatii,de fapt nu ar mai avea nici o problema daca s-ar naste dupa data de 1 februarie...mi se pare asa de departe data asta...mai ar fi vreo7 saptamani,azi implinesc 3 saptamani de cand stau in pat !Asta e!Orice sacrificiu merita scumpul nostru bebe!
Va
pe toate
Simo,mamica lui DAVID
,
28+ cu SAMUEL
bubu05 spune:
Buna dimineata, mai pe la pranz
, abia acum am deschis calculatorul.
Azi stau acasa, sunt racita, dupa cum v-am raportat ieri, mai am apoi 2 libere si sper sa-mi revin.
Am pus supa-crema pe foc, o sa-i fac niste galusti, sa iasa raceala.
Giani, felicitari pt. grasunel!
Simo27, felicitari si tie, deci colul e cat de cat ok, asa ca stai linistita in patuc!
Mami, imi place despre tine azi, vesela si cu pofta de treaba!
Pucca, tot magneziu votez si eu pt. carcei. Eu acum iau 2 pe zi, cand termin cutia fac o pauza. Dr. mi-a zis ca nu mai e nevoie sa iau, dar tot de carcei mi-e teama si mie si mi-a zis ca pot sa iau linistita 1-2 pe zi cand vreau eu.
Azi aveam in gand sa merg in Auchan, trebuie sa luam si noi cadourile de Mos, insa m-a sunat si bona ca e racita cobza si i-am zis sa n-o prind pe-aici pana luni...asa ca sa vedem cum facem, ca trebuie sa stea cineva cu copilul acasa...
Si eu sunt pusa pe fapte mari azi, acum gatesc, o sa mai bag o tura si diseara, cand pregatesc cina, vreau sa calc si poate ma apuc si eu sa spal faianta in bucatarie...sa vad ce reusesc sa fac...
Va pupic si revin!
Oana
20+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ursuleata spune:
Fetele, vreau si eu sa stau acasa si sa fac curatenie...
sa astept sarbatoriile.
Nu mai vreau la munca 

Bubu faci praji bune?
20+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
Teo2rina spune:
tuturor. starea mea de tristete e acum intemeiata, sotul trebuie sa se opereze... acum ia un antibiotic f puternic apoi il programeaza pt operatie. mai trebuie sa faca radiografie si apoi nu stiu ce sa vada dc nu are si pe langa creier punga cu puroi ca are toata fata umflata are un pungoi intre nas si ochi. simt ca nu mai pot
revin cand se va simti mai bine
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 29+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
zozela spune:
Salutare,salutare!
Noi suntem mai puturosi azi,pt.ca bebelache iar nu m-a lasat sa dorm azi noapte!
Se pare ca ne-am pricopsit cu un petrecaret nocturn!
Sa numai spun de durerile de solduri care ma omoara..Dar las' ca scapam noi si de-astea pana la urma!
Naty pupez sticluta de Cola si pe mamica ei mooov!!Dr. tau ce a zis de rez.ecografiei?Da unda verde la mers acasica?!
colegele de salon!
Sarutmana Blanka!
Butu meu felicitari pentru barbatelul grasunel din burtica!
Pupez si una bucata mami vesela!Asta-i atitudinea!Bravo!
Simo o sa vezi ce repede trec cele 7 saptamani..desi am o presimtire ca lui BB Samuel o sa inceapa sa-i placa la caldurica burticii si o sa decida sa zaboveasca mai mult pe-acolo!![]()

pt.randunici!
Edit:Marina sa inteleg ca randunoiul s-a pricopsit cu o mega-sinuzita?!
Off..Hai nu fii suparata,suntem alaturi de voi!Cu optimism inainte randunica draga!Trebuie sa dam nastere la niste copilasi sanatosi si voiosi-asa e telul nostru acum!Hai,capul sus-curaj!!

Fiti pe faza randunici!!Vine
!!Ela..
in 25+ cu
!!Varsta mogaldetei
Photos
delphin spune:
eoooo! Azi e joi si e 13, se simte cineva cu musca pe caciula? Sau la Iasi nu mai sunt mushte?
Ete merge forumul!De dimi o randunica matinala ma intreba daca la mine merge forumul...ca sa vedeti ce face dependenta asta!
Eu una am terminat cu toate cump. de Craciun, mi-a mai ramas sa cumpar fructe si legume proaspete cand e nevoie. Astept cadourile comandate...ca sa le pot impacheta!
Simonette, stai mami linistita...nu-i bai asa mare! Spun din cunostinta de cauza. Eu aveam programata cezariana si bloc operator rezervat in cazul in care apare herpes pe ultima suta de metrii. Nu a fost herpesul de vina si tot in cezariana am ajuns, insa sa stii ca eu prefer. Poate sa zica lumea ce vrea...eu vreau ce e mai bine pt. mine...si cezariana ma aranjeaza perfect. Tie de ce ti-e teama mai exact? daca ai intrebari sunt aici ca sa te lamuresc....
Pt. mainile umflate...incearca niste ceai din cozi de cirese...ebun!
Magne B6 si eu recomand pt. carcei...si mai recomand pt. stress acelasi lucru si il recomand si pt. randuneii care sufera de dureri musculare...Le trece imediat si in acelasi timp sunt si mai rabdatori cu noi.
. Mi-e mi-a recomandat dr si eu le impart cu randunoiul meu...si la vie est rose la noi!
Gianiii, felicitari pt. flacau frumos si miscacios!
fug sa termin un circuit si mai vin!
pozici
bb2
burticutza
underqueen spune:
neatza!
toate randunicile!
Marina sanatate multa sotului! o sa vezi ca o sa fie bine pana la urma...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
28+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
Teo2rina spune:
mega-sinuzita,da, si cu niste complicatii... sinuzita o avea de ceva timp, dar s-a agravat de cand cu misiunile pt 1 decembrie si acum pentru revolutie, ca numai pe afara sta... si acum e la o misiune, imi vine sa-i dau foc dr ca nu i-a dat concediu medical, doar stie ca sta numai pe afara acum.
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 29+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
underqueen spune:
Marina, da ce lucreaza sotul tau? daca nu e secret...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
28+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png