Mamici de Martie-Aprilie 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna randunici...am aparut si eu pe crengutza....al meu randunoi se uita la meci,e suparat ca mananca steaua bataie,eu mi-am facut un dusulet si apoi mi-am luat o gutuie sa mananc...l-am rugat si pe al meu sot ,la inceput a zis ca nu vrea dar apoi nu se mai oprea...aproape ca mi-a mancat toata gutuia
mamici si burtici sa aveti vise frumoase,ca si eu visez numai tampenii,sa dormiti linistite si o nopate frumoasa
toate randunicile...

ramo26+ 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Rox Dox merci mult c ami-ai zis de Cd.Maine am sa sun sa intreb asistenta.Pupici si noapte buna,eu am avut treaba si de abia acum ma duc la culcare, vad ca si printesa imi da picioare ceva de groaza.Sa vad eu cum ma chinui sa ma trezesc dimineata!!!!Am uitat sa va spun ca mi-a luat bitu de la KFC un mancare si a fost picanta(mie imi place )dar am primit niste picioare dupa aia,cum n-am mai primit de vreo cateva zile.Chiar asa reactie sa fi avut bebelina la picant???
gata ma plecat la culcare ca sunt rupta de oboseala.

IRINA
+22
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Halo fetili!!

in sfarsit merge forumul... parca nu aveam stare si nici spor
!

Mihaela 25+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

ce lenese sunteti azi...
Simo, nu te speria asa rau de herpes, exista varianta cezarianei, Doamne de ce v-o fi asa frica de ea???

naty 23+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!
Ieri va citeam cum va luptati cu arcei si arsurile, si azi noapte m-au luat si pe mine arsurile . Iar de dimineatza m-am trezit datorita unui carcel criminal la piciorul drept. Deci ajutati-ma si pe mine cu remedii, pleaseeeeeee. In rest suntem foarte bine.
+24, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Sovi buna ideea cu ventilatorul!!
Floriio bine ca e ok cu bb si colul!
Naty dragutza multumesc de urari! si sa fii tot asa optimista!
Bitza cand am fost in concediu am papat si eu la KFC o data, ca mi-era pofta mai de la inceputul sarcinii, dar cum noi aici pe aproape nu avem (numai MacDonalds), nu prea am avut cum sa satisfac pofta asta... dar cum am ajuns in Buc, cum am inhatat un meniu .. si a mea s-a miscarit, dar cred ca de placere

acum apropo de arsuri... la mine se manifesta ciudat (poate nu-s arsuri?!?)... adica chiar si dupa ce beau apa si ma intind in pat imi vine inapoi ca un fel de ragaiala, dar nu naspa... si e destul de des si asta mai ales seara mi se intampla..
cat despre carcei MagneB6 e bun... eu acum sunt in pauza de vitamine, in afara de prenatale, dar luam cate 2 pastile pe zi.

Mihaela 25+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata si de la mine randunici!

Pucca, pentru carcei ia magneziu. Eu iau magneziu efervescent cu gust de lamaie si mi-a luat carceii cu mana. De cand iau n-am mai avut nici picior de carcel!

Simo, stai linistita cu herpesul, mai este destul timp pana la nastere. Vedeti atunci care o sa fie varianta potrivita pentru bebe de nastere.

Maia, si eu tot pe dreapta reusesc sa dorm cat de cat! Cu toate ca ma frichin toata noaptea.

CLAU 28 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

maia, la mine e pe invers...cum incerc sa dorm pe partea dreapta, primesc niste picioruse care nu se potolesc pana nu ma intorc cu fata in sus sau pe stanga...pana acum dorm cel mai bine pe stanga eu...caci nici cu fata in sus nu rezist prea mult.

in ceea ce priveste camera copilului...noi am facut 2 pereti galbeni si 2 portocalii...asa ca daca Raducu al nostru ne face vreo surpriza si se transforma in Raluca suntem acoperiti...cu toate ca e cam nasol atunci cand te obisnuiesti cu ideea ca o sa ai ceva si se dovesdeste a fi altceva la nastere..e ciudat..cumnata mea a trecut prin asta...toata sarcina i s-a zis ca va avea fata si a nascut un baiat de mai mare frumusetea, dar a fost in soc in ziua aia...ce sa-i faci? asta e...

asa si eu...initial sincer ma vedeam mama de fetita cu codite si tot simteam ca eu fetita o sa am...si cand colo la eco ne-a aratat dl dr cocoselul! dar acum ne-am obisnuit cu ideea...pana la proba contrarie

_
24+ cu RADU

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Neatza!
Am intrat sa va salut si ma intorc la inventarele mele.
Azi chiriasul meu nu mi-a dat nici un semn, o dormi si la ora asta?

Dana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Neatza buna!

permitetzi sa raportez::

tot baiat si avem 950 gr,suntem cu capul prezent in jos,avem toate in regula , desi unele din dimensiuni corespund la alte sapt mai mici ,27,, dar am fost asigurata ca e bine , ca bb creste in salturi si ca sa nu-mi fac probleme ca sunt in zadar.M-am plins ca nu doarme bb, ca avem petrecere continua...... si a ras dr. Am mai discutat de suturile primite in fecat si ... nu pot face nimic decit sa-mi schimb pozitia.asa ca suportam in continuare fotbalul american din burtica.....

ma ducesc sa va cetesc si apoi sa dau cu o scresoare in voi.

pina atunci sa nu-mi duceti doru ete na

Giani 27+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput