Mamici de Martie-Aprilie 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Am citit acum despre herpesul genital la nastere.... Nu va pot spune cat de rau m-ia intrat morcovul!!!

Bagami-as picioarele, chiar trebuia sa se intample asta!?????

mami de Luca si 29+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Simonette imi pare tare rau ti-a aparut problema asta cu herpesul, dar mai e timp sa treaca pana la nastere, nu? Sa speram ca nu va fi nici o problema. Poate daca nu citeai despre ce se poate intampla, nu ai fi asa speriata. Pt mine uneori e mai bine sa las totul pe medic, stie e el mai bine, ca daca ma apuc sa ma informez pe internet ma sperii si mai rau. Linisteste-te, toate randunicile se vor ruga pt tine si pt bebe, asa ca ai incredere ca va fi bine.

Monica 27+ cu

Mergi la inceput

Monicutza, incerc si eu sa ma agatz de spusele dr-ei ca daca e herpes il lasam in pace ca trece pana la nastere si nu e chiar asa grav....
De trecut sigur trece pana la nastere dar mi-e teama sa mai risc acum stiind ce urmari poate avea asupra lui bb! Tre sa iau serios in calcul cezariana desi eu m-am batut cu pumnul in piept ca voi naste natural.... Doamne Ajuta-ma!

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simo, of, of...mai bine faci tu cezariana dacat sa ia bb herpesu, dar poate n-o sa fie cazul...stiu ca te gandesti la tot felul, dar mai bine vezi atunci cum va fi si ce zice doctorita! Hai, nu te mai gandi! Pupi

Naty, ma bucur mult ca Iulia e bine, bine si poate pleci si tu acasica! Pupi si la tine!

So, eu sunt racita nu stiu cum...imi curge nasul si se mai si infunda si ma dor ochii incap...mi-am facut o limonada cu miere si lamaie multa.
Si Vlad a tot stranuta azi, sper sa nu il ia si pe el

Oana 20+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Bubulico, ai grija de tine si fa-te bine rpd.....da-i ordin la randunopi sa te menajeze!!!

Va doresc noapte buna tuturor si vise de om normal!!!

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Randunele,eu am observat la bb-ul meu ca face nazuri la pozitia mea de somn.Acum ca l-am ghicit dorm toata noaptea fara probleme.Pe partea stanga nu-i place lui cred ca se agita si rostogoleste pana ma dau batuta si ma asez pe dreapta cum vrea el.La inceput se scutura burta-n toate partile dupa care linisteee...doarme pana dimineata sau pana merg la toilette.Cu fata-n sus e naspa caci asa e pozitia de joaca iar eu din cauza lipsei de aer nu pot sta prea mult asa desi mi-ar placea mult, sa ne inghiontim cat mai mult.Incercati sa dormiti pe dreapta fetelor si cu doua perne sub cap plus doua sub picioare...

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 27+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Salutare randunici!

SIMONETTE nu stiu daca mai tii minte ca eu ma plangeam ca m-i se umfla maiinile si toata lumea mi-a spus sa reduc sarea.Ceea ce am si facut dar tot asa ma umflam
De o saptamana de cand m-a pus dr. la regimul ala de 150 de grame de carbohidrati nu ma mai umflu ,care e legatura habar nu am dar acum mananc mai sarat ca mananc branza sarata ,cascaval ,mezeluri(proteine). Nu stiu care e explicatia poate te ajuta si pe tine
Mananci multe dulciuri ?

NATYma bucur ca sunteti bine ,in legatura cu sexul bebeului meu nu mai zic nimic pana saptamana viitoare.Cert este ca camera lui va ramane roz si daca va fi Eric,o sa-i explic lui mai tarziu de ce

ZOZE felicitari pentru grasunel

MAMI felicitari pentru analizele beton!
DIANA G bea si tu un laptic sau ceai de tei inainte de culcare poate asa vine mai repede Mos Ene

BUBU fa-te bine ,nu ai incercat propolisul fara alcool?
mie imi face tare bine ,pun cateva picaturi pe un betisor de urechi si il bag in nas ,ma desfunda imediat

SOVI ai grija cu caratul mai asta iti lipseste, nu te doare destul spatele?

va pup si va doresc o noapte buna

blankar 2cu?????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

blankar 26 cu ?????? am vrut sa scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Buna seara!
Acum am facut si eu ochi si am mancat ca nu mai puteam de foame. Acum bate vantul in frigider si numai ce facuse mama o oala de macare. La noi e ca la cantina. O oala de sarmale abia a ajuns intr-o zi.

Am citit printre randurile de inventar si acum nu mai stiu cui trebuia sa-i scriu, m-am bucurat ca Naty a luat nota 10 pt Iulia si colul e cuminte si inchis. Felicitari si pt Oana, Maia, Ursu, Zoze si cine a mai facut eco si bbii sunt bine .
Sovi chiar ca inima de aviator mi-ar trebui!

Am gasit hartia de la dr cu ce analize se fac in sarcina si zice asa:
-ex. paraclinice efectuate la 26 sapt de sarcina: HLG, coagulograma, glicemie, uree, creatinina, ac uric, tgo, tgp, sumar urina, urocultura, ex bacteriologic sec vaginale,pap test
-ex. paraclinice la 35 sapt :culturi din col, sumar de urina, urocultura

De vreo trei zile am inceput sa iau iar nospa ca simt intepaturi in zona ovarelor si in pasa si nu-mi place deloc. Cand m-am ridicat azi din pat m-a durut burta tare ca atunci cand ti se pune un carcel, dar a tinut ceva- 15-20 secunde. O fi fost o contractie? Prea am citit multe in ultimul timp ...

Nu-s ce tot fac astia ca de ieri nu mai e caldura, azi nici apa calda nu e si ma mananca jegu'. Am pus apa la incalzit macar un dus sa fac. Ma duc sa vad daca s-a incalzit.
Va pupam pi toate randu! Somn usor!

Dana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Dana, multumesc pt. raspunsul cu analizele!

Blankar, sunt alergica la propolis, sa nu-l vad! Stiu ca e bun, dar n-am ce face. Mi-e frica sa-i dau si lui Vlad tot din cauza asta...
Mi-am baut limonada , m-am acrit toata

Simo, ce masaj...ca randunoiul vine pe la 2 noaptea, ca are treaba la servici

Iar am strans tonele de jucarii, uf, greu mai e...am transpirat toata...eu le strang, el le "aranjeaza"...faza e ca el chiar le aliniaza, ma refer la masinute, in ordinea dimensiunilor , zice ca face parcare si le insira in sir indian prin toata camera...

Oana 20+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput