Mamici de Martie-Aprilie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 18
gbutucica spune:
revenita dupa cum promisei:
Mihutza , sarumina' pt fulgi,desi ii drept ca s-au cam topit.
aaaaaa si super banculetele si sa mai spui ca ai neglijat trebile de sv pt noi.
Blanka bine ca e sanatos ca ce este e mai putin important, eu te felicit si pt ficior.
Pidana pup si io, desi is tot demoralizata, dar cei drept mai adunata
is tuta rau ca am uitat ca ieri am mai scris cateva mesaje si dupa ce am raspuns pina la pag 5 am vazut si poatarile mele de ieri.
cu raspunsuri la citeva.of batranete ce ai cu mine......
Olga sarumina pt raspunsul cu placenta , asa mi-a spus si dr ieri .![]()
Ela felicitatines pt grasunul tau.
Marina nu te ingrijora pt viese.
Simonetta , mama lui de harpes cum ii face griji la fata. pup io sa treaca grijile
pentru Prislea cel voinic
, io asa am crezut ca tre sa stai locului , ete ca nu-ti mai cint nik,na
Alexa iti doresc sa fie bb, dar trebuie sa ai nitica
rabdare
Floriio bine ca venisi cu vesti bune sa traoiasca marele RAdu
Ioana si io am emotii cind cetesc de la zuzele
NAty un pup mare si pt tine
, pt Iulia ta
( cum simte ea pe mamai cind vine injectia) ma bucur ca luasi un 10 .. si petru colega noastra de odisee si a ta de suferintza
Diana , nici eu nu stau stralucit la capitol somn, dar ce pot sa-ti spun ca nu-l afecteaza pe cel mic.
BUbule cum ai reusit sa racesti maica, ei cum parca is prosta si io , ce intrebari pun. multa sanatate iti transmit si sa nu ia si Vladutz

Pauza de aprobare ceva la sv.
da revin io acush...........
gata
Ramo , cum ramasei tu fara gutuie , mama lui de raindunel.....

Pucca sunt naspa si arsurile si...... circeii, pt care poti lua magnne B6
Pup si papiciosul , care doarme mult 
Simo 27
Giani
27+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
nicol_conte spune:
Salutare stool!!
Eu sunt suparata: de o ora ma strofocam sa scriu o scrisoare mare cu cate un gand pt fiecare randunica..cand colo a sunat telefonul si nu stiu pe ce tasta am apasat din viteza 
ca s-a inchis fereastra si toata munca mea s-a dus.... stiti si voi cum e ca vi s-a mai intamplat si voua..
Ma duc pana afara sa iau o gura de aer si revin
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
20+ cu
si Alexia(24aug2005)
zozela spune:
Moaama Delphinasule ce harnicuta ai fost!
Noi abia acum am inceput sa cumparam cadourile
Marina te-ajut si eu la aprinderea focului!
Pai la asa complicatii el il trimite la defilari si demonstratii?!Hmm
Pupici multi pt.burtica!
Off mai Nicol..stiu cum e
Hai-ia o gura de aer si incearca sa-ti reiei ideile!Stim noi ca erau ganduri frumoase si sfaturi bune asa ca nu te necaji!!
Dau 1000 de
!!
Fiti pe faza randunici!!Vine
!!Ela..
in 25+ cu
!!Varsta mogaldetei
Photos
bitza037 spune:
Hello si de la mine!!!!
Bubule, te duci la Auchan-ul ala din Titan???Daca da, astept sa-mi zici si mie ce-i fain pe acolo.

Pupilicioi pentru toate randunicile

IRINA 
+22

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/
gbutucica spune:
Marina imi pare rau pt ce ti se itimpla, dar suntem cu sufletul alaturi de tine.si pupi multi 
Nicol stiu cum e sa pierzi scrisoroaiele., io am patit ieri numai ca nu stiu prin ce minune totusi mesajul a aparut.........
sa treaca supaare
Delphin are dreptate de mine tre sa fim onorate cu neste prezentari de la .....IAsule, IAsule mindra cetate.......
pupici pe burtici de la mine
peseu io nici acu nu cred, adica sigur, nu am schimbat semnatura( io am 28 si aclo scrie 27) si simbata pun 2 , sunt mai smechera, na.....
Giani
27+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
nicol_conte spune:
Asadar,
Zoze multumesc pt pupici . Pup si eu pe tine 

Mami_papatot esti tare radioasa astazi, spor la curatenie si ai grija sa nu uiti sa stergi pervazul de praf![]()
Sovi ia ai tu grija cu caratul asta, dupa ce ca te dor salele si colul ala mai face figuri, sau vrei sa-ti iei bataie
? eeeee...
Giani felicitari pentru bebe sanatos si bataios! Si bebe meu da non stop din picioare, ma intreb oare cand mai doarme?
Simo eu zic sa nu mai plangi din cauza de herpes(mama lui de herpes nepoftit) si sa iei foarte serios in calcul varianta cezarienei, ca astfel elimini si cel mai mic risc sa-l infectezi pe bebe, si asta e cel mai important lucru, nu? 
Simo27 tu sa stai acolo cumintica in pat, ca eu sunt sigura ca si bebe va sta cuminte acolo la caldurica. Pupici
si multa rabdare
Ursule pai ce mai cauti la munca daca nu mai vrei?Eu deja ma gandesc serios ca din ianuarie sa nu mai vin la munca.Asadar, se pare ca mai am doar pana pe 21 dec de venit la munca si apoi VACANTA!!!! URAAA!!!
Marina multa sanatate randunoiului tau!!
In rest, pup eu toate randunicile, si cele nenominalizate 

vreau sa va spun ca eu nu am probleme cu carceii pana acum,or sa apara mai tarziu sau pot sa nu apara deloc?Ca din cate imi amintesc nici la prima sarcina nu am avut probleme.
Ce ma dispera pe mine, este ca in astea 6 ore care le stau la servici nemiscata pe scaun(mai am 30min si plec) ma dor ingrozitor muschii de la umeri, ma exaspereaza..nu mai suport durerea asta, oare daca iau No-Spa nu mai doare?Ia sa incerc de maine ca abia acum mi-a venit ideea..
Mai fetelor , voi ma aveti greturi?Ca eu si acum vomit aproape in fiecare dimineata pe stomacul gol..
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
20+ cu
si Alexia(24aug2005)
nicol_conte spune:
...si in graba mea sa termin mai repede scrisorica care oricum am scurtat-o fata de ce scrisesem prima data, am uitat sa dau multi pupici Iuliei de Naty ca sta ea cumintica acolo la mami in burtica, si vor ele sa-l faca fericit pe tati de Craciun.

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
20+ cu
si Alexia(24aug2005)
ramo_cata spune:
buna randunici..am aparut si eu pe crengutza,cam tarziu dar asta e...
giani-sa va traiasca baietelul...
..da ma si asa cu randunoiul meu pofticios...
mami-ai grija cu curatenia sanu faci mult efort ca sa nu o deranjezi pe micutza ta....totusi spor la treaba...
simo-daca o sa fii cumintica si cu ajutorul lui d-zeu o sa fie totul bine....iar despre sapt care mai sunt ai sa vezi ce repede o sa treaca....mult noroc cu colul neascultator...am vazut ca tu implinesti 3 sapt decand stai la pat...eu pe 8 dec am implinit 2 luni decand stau la pat...ma ridic merg la baie,imi iau papica...trec la pat..si tot asa...nici nu mai stiu cum sa mai stau...cand pe stg,cand pe dreapta,cand pe spate...pt ca nu e bine sa stai in poponeata....
bubu-sper sa scapi repede de raceala...eu decand sunt gravida o singura data am racit,dar atunci am tras de ea vreo 2 sapt...si am scapat cu ceai,lamaie si miere...nimic altceva...
ursuleata-baga un mic concediu daca vrei sa stai acasa...asa ca un mic cadou de sarbatori...
teo-incearca sa te linistesti,d-zeu o sa fie alaturi de voi...iar noi randunicile ne rugam pt voi si va tinem pumnii....fir-ar ea de dr...
naty.zoze-
delphi ce harnicutza esti cu cumparaturile..
nicol-si mie mi s-a mai intamplat si iar am luat-o de la capat..ce sa-ti zic spor la scris...
cat despre greturi ce sa-ti zic decand a miscat bebelul meu...adica de exact o luna,pe 13 noiembrie, numai dam la bobocei...mai am dimineti cand mi se mai face un pic de greata dar daca mananc ceva si ma pun in pat repede gata au disparut...
aseara si noi am avut chef de joaca....mami ii canta lui bebe...bebe aproape ca zic ca dansa,seamaana cu mami ii place muzica si dansul...iar tati se uita si se minuna...iauite cum face ,uite cum misca...ii place ii place...bebicul meu misca cel mai mult cand stau pe spate...daca stau intr-o parte nu prea misca...pe spate se simte el cel mai confortabil...
iar despre gatit azi si eu am in plan sa fac o mancarica de mazare cu carne de vitel si niste snitele...deja am pus carnea la fiert pt mancare...
off ce repede trece timpul asta deja s-a facut ora 2
va pup pe toate si sa auzim de bine....
ramo26
+
22 sapt
nicol_conte spune:
....ca tot se facu ora 2, va instiintez oficial ca programul meu pe ziua de azi s-a terminat...plec.
Spor la ciripit si sunt sigura ca maine cand voi veni,o sa va gasesc deja pe o ramurica noua,pe care probabil ca Zoze
deja o impodobeste.
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
20+ cu
si Alexia(24aug2005)

vreau si eu cativa 
macar de carciun sa avem si noi zapada....