Romanii din Marea Britanie (16)
Raspunsuri - Pagina 9
Ancuta-Maria spune:
Fetelor, as avea si eu o intrebare pentru cele care au fost internate sau care au nascut aici... Cum e? Se poarta plicul? Exista sansa sa nu fiu bagata in seama daca nu am bani?
bunny spune:
Ancuta...nici sa nu incerci. Daca dai o cutie de bomboane la o sora e ok si asta asa ca sa te simti tu bine , dar ele se schimba des, dar bani in plic la dr aici nu se practica. Cel putin din cele ce stiu eu si am fost in spital la 6luni - soacra-mea si ea a mers cam des in ultimul timp.
Ancuta-Maria spune:
quote:
Originally posted by bunny
Ancuta...nici sa nu incerci. Daca dai o cutie de bomboane la o sora e ok si asta asa ca sa te simti tu bine , dar ele se schimba des, dar bani in plic la dr aici nu se practica. Cel putin din cele ce stiu eu si am fost in spital la 6luni - soacra-mea si ea a mers cam des in ultimul timp.
Mani si Alex
m'am speriat pt ca am o prietena internata si mi'a spus ca daca nu dadea nu era tratata ok... acum io stiu? poate are ea fite, sau minte... Oricum, m'a incurajat raspunsul tau. Multumesc.
MissJJ spune:
Ancuta eu am nascut aici si am umblat prin spitale timp de vreo doi si nici vb de asa ceva, nici chiar cutia de bomboane. Nici sa nu incerci. Esti tratata f frumos si respectuos nu conteaza nationalitatea sau varsta sau culoarea pielii sau mai stiu eu ce. Deci nu stiu de unde le scoate prietena ta da eu de cand sunt aici, si repet am stat destul prin spitale si am vazut detui medici nu am auzit de asa ceva.
Si am fost la mai multe spitale si la diferiti gp nu la un sg spital, deci ceva experienta am in domeniul plimbat prin spital.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
mammy2706 spune:
Aproape gata cu mutatul .... ca de obicei se strang usor si se aseaza greu, mai ales ca e alta mobila. Dar casa e faina, f mare cu 4 camere, 3 bai (eu ocup master bedroom deci am baia mea in sfasit ), bucatarie imensa si un living unde poti juca fotbal. A meritat asteptatul...si banii.
Sambata plec in tara pt doua saptamani, asa ca alte bagaje alta distractie. Mai ales ca acolo trebuie sa-l ajutam pe fratele meu care tocmai si-a construit casuta, sa se aranjeze in casa noua.
Andra, dupa cum zice si mada la easy jet sunt bilete ieftine daca prinzi ofertele si faci rezervare din timp. Pentru plecarea asta, doua persoane return ne-a costat 95 lire aprox.
Cum merge sarcina, ceva schimbari, pofte?
Mada, ce ai rezolvat cu gradi? Doar asa de ieftina este?
MissJJ spune:
Mammy bravo ma bucur ca ati reusit si v-ati mutat, asteptam poze. Unde v-ati mutat acuma?
Mai gradinitza asta e ieftina ca e de stat si ii ia numai de la 2 ani si 9 luni si platesc astea 3 luni pana face 3 ani si are gratis merge de 4 ori pe sapt la gradi si dau 6 lire pe zi. Na eu is multumita daca ii gasesc loc ca e f aproape de noi si arata f bine din cate am vazut, acuma urmeaza sa fac o inspectie mai amanuntita cu lista de intrebari dupa mine etc. Mai este o scoala buna outstanding dupa ofsted dar e cam departe de noi si nu as vrea sa trebuiasca sa o duc pana acolo saracutza. Bine nu extrem dar oricum asta de aici de langa noi ar fi ca o plimbare placuta pana la gradi.
Na acuma oi vedea ce-o iesi bine ca m-am apucat de sapat dupa inf din timp sa fiu sigura ca nu raman in plop si ma trimit ei unde mai au loc.
As putea sa o dau si la privat dar toate quote-urile de pana acum is extrem de high si ma obliga la cel putin doua zile full adik 8-6 si nu vreau asa.
Bebe 2
Ancuta-Maria spune:
Fetelor
Si eu merg destul de des la controale, mai exact o data la 2 luni, pentru ca am Lupus. Insa atunci cand mi'a spus ca se dau bani (ea e aici de 15 ani) mi'a inghetat sangele in vene... ca stiti cum e la inceput in alta tara... nu ai, nu dai.
Acum m'am linistit. Intrebarea a sunat stupid, nu'i asa?
MissJJ spune:
Ancuta acuma sincera sa fiu intrebarea nu a fost stupid da ma tot minunez unde a dat ea bani aici la medici. Ca eu de trei ani is aici si in afara de reteta care o platesti si o poza de la eco sau din astea nu am dat un sg penny pe nimic. Bine doar daca mergi la privat atunci da dai bani si cu gramada.
Eu asta ma tot minunez ca nu am auzit aici si am si cunostinte britanici si nu am auzit de bani dati la medic. Deci sincer nu stiu de unde a scos ea asa ceva.
Bebe 2
Ancuta-Maria spune:
Pe unde umblati??
Apelul. Toata lumea ok?
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)