Romanii din Marea Britanie (16)
Raspunsuri - Pagina 8
lucar spune:
Buna ziua tuturor mamicilor si nu numai. Am intrat intamplator pe acest site in cautarea unei cazari in Londra, am dat de acest toppic si....hop si eu. Ne-am hotarat brusc (cred ca am vazut preturile astea de la easy si nu am putut rezista tentatiei) sa facem si noi o excursie la Londra, in perioada 24.04-05.05, mai ales pt baiatul nostru de 16 ani, caruia vreau sa-i deschid mintea si dorinta de a cunoaste si vedea frumusetile si valorile din aceasta lume. O problema (biletele de avion) am rezolvat-o, dar mi-a ramas cea mai spinoasa:cazarea. Apelez la voi, daca ne puteti recomanda cumva o cazare mai ieftina la vreun hostel sau un apartament (camera) de inchiriat. Nu suntem pretentiosi (mai ales ca vom pleca dim si vom veni seara ruptzi..., numai ca nu prea dispunem de prea multe finante si am vrea sa pastram si pt cat mai multe obiective.Atat vrem sa fie cat de cat curat, eventual cu baie si bucatarie (pt un ceai/cafea). Daca aveti ceva recomandari, v-as ramane profund indatorata. Va pup si va doresc numai bine
motanik spune:
Buna!
EasyHotel este ieftin si central, camerele sunt insa micute dar daca zici ca mai mult o sa hoinariti nici nu va tb mai mult.
Am dat eu o cautare pt 10 nopti si pt cele 3 EasyHotels din Londra, preturile incep cu:
easyHotel London Victoria London, United Kingdom GBP 414.00
easyHotel London Earls Court London, United Kingdom GBP 320.00
easyHotel London South Kensington London, United Kingdom GBP 375.00
Alternativ, pt bed & breakfast sau hoteluri mai ieftine, cauti pe motorul din dreapta paginii (in stanga e doar pt EasyHotel):
http://www.easyhotel.com/
--------------------
Andra
SMART spune:
Referitor la irlanda, preturile le imobiliare sunt mari decit in UK si in special in zona inspecializata IT,(in sud, cork, etc) apartamentele cu doua dormitoare sunt la 1100-1200 euro pe luna. de cumparat ce sa mai vorbim, un cottage mic ajunge la 600000 euro.
http://www.let.ie/Listing.asp,
oricum cel mai simplu de aflat este netul.
MissJJ spune:
Buna fetele!
Ce faceti?
Eu acuma ma zbat cu adimiterile la gradinitza si cu vizitele si etc.
Am trimis niste mailuri la gradinitza de langa noi care e f aproape si e f faina si au zis ca accepta copii de la 2ni si 9 luni platesc 24 de lire pe sapt primele 3 luni apoi merg gratis, dar tre sa aplic prin astia de la hertfordshire admissions si tre sa gasesc trei optiuni si explicau cum se face cu locurile si etc uff tare complicat sper sa reusesc sa intre aici langa noi ca celelate doua gradi is cam departe.
Si acu sa fac appointments sa merg sa vizitez si sa ii iau la intrebari si sa vad ce iese. Uff complicat...
Voi ce mai ziceti ce mai faceti? Eu m-am saturat de vremea asta deprimanta tare as vrea sa vina primavara aia odata sa putem si noi iesi din casa la o plimbare in parc ceva ca la cum e vremea acuma ploua mereu unde sa iesi?
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
mess0804 spune:
Fetele am si eu o intrebare daca se pricepe cineva: ne-am hotarat cam brusc (din diverse motive) si cred ca o sa fac nunta la vara (noi avem doar starea civila luata). Acuma cand ma duc acasa o sa vad sigur ce rezolv cu restaurant si celelalte probleme (o sa facem intr-o vineri seara ca sambete sunt ocupate pana in 2010).
Insa am cateva probleme mari, pe care nu stiu daca o sa am timp sa le rezolv la vara in doar o saptamana: rochia si verighete Verighete m-am cam resemnat ca o sa-mi iau de acasa cand m-am uitat pe aici prin magazine (dar partea naspa e ca tb sa stepti sa ti le aduca si noi n-o sa avem timpul la dispozitie, probabil o sa facem nunta cu altele, vedem noi). Insa fara rochie nu pot sa fac nunta Aveti idee daca prin Londra sunt magazine de rochii insa cu preturi cat mai normale?
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
motanik spune:
Sigur ca sunt iar zilele astea inca mai sunt reduceri.
Incearca Debenhams, John Lewis, sau da o cautare pe net sa gasesti reprezentante numai pt asa ceva.
Cat despre verighete, gasesti si la 150-200 un set. Ma gandesc ca asta nu inseamna f mult, nici in .ro nu sunt mai ieftine de 5-10 milioane, nu?
--------------------
Andra
mess0804 spune:
Eu chiar n-am vazut rochii nicaieri (poate nu m-am uitat eu unde trebuie). Nu imi place aurul de aici , astea de care spui tu 150-200 sunt de 9 carate si cand mi-am luat cercei de astia taica-miu mi-a zis ca in Ro aliajul asta de 9 carate nu se considera aur. Si parca as vrea sa fiu cu sufletul impacat in legatura cu verighetele. (Iar de 18 carate am vazut ceva ce ne-a placut pana ne-am uitat la pret erau 800 amandoua). Offf... deja mi se pare stresant, sa vad ce rezolv in tara cu local, meniu, muzica, etc..offf
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
carstea spune:
FETELOR, cat costa chiria unui flat cu 2 camere?Sotul meu cauta in zona Colindeal dar ma intereseaza in orice zona decenta
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
MissJJ spune:
Carstea cel mai bine intra pe www.rightmove.co.uk si ai acolo sa bagi zona in care cauti si ce tip de casa/apartament si apar o multimea. Noi asa ne-am gasit casa e f bun site-ul majoritatea agentiilor de imobiliare au casele si pe site-ul lor.
Oricum din ce am vazut eu pe site in colindale pt un apartament studio adik gasoniera sau cu un dormitor adik 2 camere is destul de scumpe, cam 800-1000 pe luna.
Noi stam putin in afara Londrei si dam 800 pe luna pe o casa cu trei dormitoare plus gradina mare aproape de statie etc.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2