Romanii din Marea Britanie (16)
Raspunsuri - Pagina 6
tusferi spune:
Multumesc pentru raspunsuri!
Deci se pare ca sunt unele chestii mai scumpe decat in UK. Stiu ca ea s-a uitat de chirii si dupa cum ziceam a mai intrebat in stanga si in dreapta si mi-a zis ca a intalnit un tip care si-a cumparat un apartament cu un singur dormitor si il costase 350.000 euro, iar niste romani stateau 4 intr-o casa cu 4 dormitoare, deci shared, si plateau 1600 euro/luna chiria. Ea si-a gasit in Malahide cu 2000 euro pe luna 3 dormitoare...
mada_mxm, te rog intreaba-i pe prietenii tai (daca nu e prea complicat) si de scoala. In Birmingham fetita ei se duce la o scoala de fete, Edgbaston cred ca se numeste, care am inteles ca este o scoala foarte buna si evident ca in Irlanda ar vrea tot o scoala buna...
Multumesc mult!
MissJJ spune:
Tusferi eu ii intreb da mai pe seara ca acuma nu sunt pe net si sa vad ce zic ei. Nu stiu cate stiu despre scoli dar oricum.
Uite aici niste site-uri unde mai pot afla ceva informatii despre sistemul de educatie din irlanda: http://www.educationireland.ie/ ,http://www.education.ie/home/home.jsp?pcategory=27173&ecategory=27173&language=EN .
Hope it helps!
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
Ancuta-Maria spune:
cat v'am cautat si in cele din urma am deschis un subiect pe la prieteni, care sa imi spuna cineva pe unde sa va gasesc. Sunt bleaga, nu'i asa??
Vreau sa iau si eu legatura cu voi, vecinele mele, ca romani nu cunosc, si duc lipsa de prieteni. Ma primiti?
MissJJ spune:
Ancuta-maria bine ai venit.
Tu pe unde stai?
Bebe 2
Ancuta-Maria spune:
am uitat sa va intreb...are cumva vreuna din voi botezul la cupil luna viitoare? Mi'a spus sotul de un botez la care suntem invitati, poate dau de voi p'aici
MissJJ spune:
M-ai lamurit de numa. Eu ma refeream unde locuiti.
Noi stam in afara, am stat in Londra pana anul trecut din vara stam in afara. Eu nu stiu de vreun botez. Poate celelate fete stiu.
Bebe 2
Ancuta-Maria spune:
pai serios mai... acum de ex sunt in Londra, maine plec in redhill, apoi prin walton... ma invart asa ca oaia . Servicul meu si al sotului e de asa natura...ne plimba si avem cate o camera pe unde trecem
MissJJ spune:
Sper nu te superi ca intreb da ce lucrati de tre sa va plimbati asa?
Bebe 2