Romanii din Marea Britanie (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Bine v-am regasit!!!

LA MULTI ANI tuturor, un An Nou plin de impliniri, sanatate si multa fericire!!!

Am ajuns si noi in Londra in sfarsit. Am calatorit cu maisna, am plecat de acasa pe 1 ianuarie si am ajuns pe 3, ne-am oprit si in Germania o noapte si am dormit si am venit catinel catinel incoace...Inca n-am terminat de despachetat, mai trebuie sa-mi soseasca din lucruri printr-un sofer de tir, incerc sa ma reacomodez cu altii in casa etc etc...dar una peste alta, deocamdata sunt fericita ca sunt aici ...

Intrebare urgenta pentru bunny/mada sau fetele care au copii mici...incerc sa-i schimb laptele lui Denis. Sa-l trec de pe lapte praf pe lapte de continuare si am vazut ceva de la Cow&Gate sau Milupa...Deci, voi ce ati folosit???

De asemenea, sper sa ajung maine cu Denis la GP sa-l inregistrez...dar dat fiind ca Denis are o problema la un rinichi (pentru care e urmarit de la nastere) cum fac sa obtin un appointment la un pediatru nefrolog? Cer GP-ului sa ma trimita? Stiu ca poate dura mult, chiar cateva luni, si nu ma deranjeaza intrucat nu e ceva urgent...suporta amanare, dar e musai sa fie supravegheat indeaproape...

aaaa...ce mai era...ca mai era ceva sigur :)))...

Cristina, te sun zilele astea, numa' sa ma mai dezmeticesc putintel

Va pup deocamdata...mai vin ca sigur mai am intrebari legate de asta micu'


Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow


Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Azi e marti... si inca n-am raspuns la cererea de concediu si asa as fi vrut sa merg acasa ... offf...
Is angajata doar de 7 luni, chestia e ca is part-time si de asta nu ma baga in seama (si poate putin si nationalitatea, nu stiu de ce dar mi se pare putin cam trasa de par faza ca in firma asta din 35 de oameni nu au nici un negru, nici un indian, etc... si asta in Londra. Cel mai degeaba is eu pe aici). Acuma sa vad si eu cat de tare is bat joc de mine, chiar is curioasa, de obicei nu tin chestia cu 11 luni aici in firma, e o tipa angajata de 3 luni si a avut deja 3 saptamani concediu, dar probabil ca depinde de cum le place fata ta, etc



Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Draga Mess0804, da, isi bate joc de tine, una, pentru ca esti part time si 2 pentru ca esti sub 11 luni (nu ca asta ar fi un motiv). Du-te si piseaza-l la cap. Te poti plinge la HR si eu sa fiu ca tine as face-o. Este inadmisibil ce iti face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

La Multi Ani la toata lumea, si bine ai venit, draga Oana!
Am revenit si noi in Uk pe 6 ianuarie, si inca nu am terminat de scos de prin genti.
Oana, eu i-am dat Georgiei milk formula de la Cow&Gate si i-a mers foarte bine. Si acumn tot din asta consuma, insa fii atenta ca trebuie sa cumperi cutia galbena, aia e cea mai indicata pentru varsta lor.
In privinta problemei lui Denis, eu zic sa o precizezi GP-ului, pentru ca el e prima veriga in tot lantul asta reprezentat de NHS. El trebuie sa iti dea trimitere la specialist nefrolog, insa tine minte sa il bati mereu la cap in legatura cu asta, pentru ca altfel s-ar putea sa ignore problema asta. E mai bine sa te creada nebuna pe tine si sa iti vezi tu sacii in carutza decat sa te ia de proasta,si sa te poarte cu vorba cum vor ei. Cam asa ceva se poarta in mare pe aici.
Oana, unde stai?>
Mi-ar place sa ne vedem, sper sa imi gasesc timp, cu toate ca la mine a reinceput nebunia.Luna viitoare iar vom pleca din UK, si iar aveam deade line pentru multe, multe chestii de rezolvat.
Andra, ce iti mai face burtica? Cum te mai simti?
Va pup acum pe toate, ma duc la ale mele treburi.


Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

offf... no answer yet, mai las o zi pt ca in acelasi regulament care zice chestia cu 11 luni, zice si ca trebuie sa imi dea un raspuns (de orice fel) in 5 working days, asa ca vreau sa vad ce bucata din regulament alege sa respecte... (Oricum n-am cui sa ma plang, nu este nici un HR, e o firma mica de 35 de angajati). Daca nu-mi dau concediu ma apuc sa caut altceva. daca imi dau astept pana dupa concediu sa caut altceva ca prea ma enervat faza asta.



Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Buna fetelor, ce mai faceti?
Am venit sa ma laud si eu cu bebelusul, avem 11 saptamani si 2 zile si deja ne place tare sa pozam! Dovada!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Sa-ti traiasca, Andra, si sa va umple viata de bucurii,sa va fie sanatos si sa asculte pe mami si pe tati!
Imi inchipui ce fericire e pe capul tau. Sa ai grija de tine si sa nu cari chestii grele, macar in primul trimestru.
Numai bine in continuare!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Cristina, multumesc mult pentru primire si pentru sfaturi...am luat si eu formula de continuare de la Cow&Gate si pare ca e ok...nu papa asa de bine ca laptele cu care era obisnuit, dar asta e!...am fost si la GP de-am inscris copilu', acuma-i studiaza astia vaccinurile sa vada ce-i lipseste. Stii cumva, se platesc vaccinurile? Pupici

Motanik, m-ai emotionat tare cu poza bebicului ...Sanatate multa!

Intrebare: nu reusesc sa detectez branza de vaca...Stiti ceva?

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow


Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Sar'na, multumesc!

Asiza, ne auzim la un tel? Unde stai? Dai un pm cu nr?
Branza de vaci gasesti la orice magazin turcesc.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Oana, vaccinurile nu se platesc in Uk, cele care tin de schema de vaccinare de aici. fac exceptie cele legate de calatorii. Noi am platit la greu vaccinurile astea.
In Uk nu se face vaccin contra hepatitei B, pentru ca se considera boala ca fiind eradicata. Daca vrei, tu poti sa o ceri GP-ului,cu vreo doua luni inainte de data la care preconizezi ca vei pleca in vizita in Romania.
Mai mult, voiam sa iti spun sa stai linistita daca ai sa descoperi unele diferente in materie de varsta la care se fac vaccinarile. In Romania, stiu ca pe la doi anisori si jumate se mai face o injectie, care aici nu exista. In schim, aici se face un boosted imunisation in jur de patru anisori. Si asta e tot. A! La un an si la 13 luni aici se face vaccinare, asa ca ar trebui sa te interesezi daca Denis intra in calcul sau nu, dat fiind faptul ca el a facut injectia in Romania la un anisor.
Cam atat.
Multa sanatate si numai bine la toata lumea!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput