Romanii din Marea Britanie (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Debilutza, sper ca moderatorii sa permita linkul, uite aici un articol cu ce trebuie sa stii daca vrei sa iti aduci pisicuta in UK.
http://www.romani-online.co.uk/content/view/7945/371/

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deBilutza spune:

motanik, esti o acadea, de la voi stiu si eu site-u cu Romani Online, doar ca n-am apucat sa-l puricesc cum trebuie!! M-am linistit dupa ce am citit demandurile(o sa fie ceva tevatura si agitatie!!!), e important ca exista alternativa la nenorocirea aia de carantina!! e cam spuchi faza cu chipu' implantat, ce sa mai, va trebui sa ma interesez de pe-acum, scot la imprimanta pagina si morti-copti ne tinem punctual de dansa!!!

Multumim muuuult, pupici la toata lumea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

deBilutza, ma ung pe suflet postarile tale, zau asa! ...din pacate, in 2004, cand am venit noi aici prima data, a trebuit sa renunt la cei doi motani pe care-i aveam acasa si atat de rau mi-a parut...nici nu-ti pot spune...stiu ca sunt pe maini bune, ca i-am dat la prieteni, dar tot mi s-a rupt sufletul ca nu i-am putut lua cu mine!!!

Madaaaaaaaaaa, totul ok???

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deBilutza spune:

asiza: oooh doamne! inteleg perfect sentimentu', nu te mai rascolesc inutil cu animalutele, bine ca a fost cu happy end si sint ingrijiti si iubiti acum!

Credeti ca se pot organiza expozitii de pictura la ambasade sau la centre romanesti? Am gasit tot din cele postate de voi o firma de transporturi "crespocom", firma care ar transporta stuff, ma gandesc ca n-ar zice nu la niste lucrari de arta! O sa intru sa vad de adrese si persoane de contact in this regard.

Voi cum mai sinteti? Totu' ok in uk?

chisizzzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Chiar, cu transportul pt parinti, cum ati facut? sau aveti masina, poate....

Lucar, da, noi avem masina. Taxiurile sint cam spcumpute. Spre exemplu, de la mine din oras (stau la 40 km de londra) si pina la Heathrow este in jur de 100 lire. Si nu ma refer la taxiuri de alea negre ci de alea obisnuite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucar spune:

quote:
Originally posted by Letitia1

Chiar, cu transportul pt parinti, cum ati facut? sau aveti masina, poate....

Lucar, da, noi avem masina. Taxiurile sint cam spcumpute. Spre exemplu, de la mine din oras (stau la 40 km de londra) si pina la Heathrow este in jur de 100 lire. Si nu ma refer la taxiuri de alea negre ci de alea obisnuite.

Ma gandeam eu, Letitia ca taxiurile sunt scumpe. Nu stiu de ce mi-o fi zis varu-meu ca e mai ieftin cu taxiul decat cu trenul. Banuiesc ca s-a gandit ca suntem 4 persoane, iar la taxi nu platesti pe persoana. Dar daca schimbi trenul intr-o statie ca sa iei in alta directie, trebuie sa-ti cumperi alte bilete? O zi buna!
Luciana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Acu, s-ar putea ca varul tau sa aiba dreptate, ca si trenurile sint destul de scumpe. Daca iti iei travel card nu trebuie sa cumperi bilete de cite ori schimbi trenul. Din pacate nu stiu ruta ta si deci nici preturi nu stiu sa-ti dau. Motanik in schimb stie si toaca-n cer poate te mai ajuta ea pe parcurs.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Letitia1
Motanik in schimb stie si toaca-n cer[

Hai mai Letitita ca nu e chiar asa, mai stiu si eu pe ici pe colo, nu chiar tot!
si sper sa te vad mai des pe aici, ce mai faci?

Ella pe unde o mai fi?

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucar spune:

quote:
Originally posted by motanik

[quote]Originally posted by Letitia1
Motanik in schimb stie si toaca-n cer[

Andra, HELP!!!!
Va puuuuuuuupp!!!!

Mergi la inceput

Lucar, pai ti-a raspuns Letitia, nu platesti cand schimbi trenul. Parca ai primit deja un link pt stabilirea rutei de transport, vezi ca ai acolo si preturile (journey planner pe www.tfl.gov.uk)

Asa e, la taxi platesti o singura taxa pt toti dar nu as putea sa iti spun cat poate fi. Varul e aici?

--------------------

Andra

Mergi la inceput