Romanii din Marea Britanie (16)
Raspunsuri - Pagina 20
Letitia1 spune:
Hai mai Letitita ca nu e chiar asa, mai stiu si eu pe ici pe colo, nu chiar tot!
si sper sa te vad mai des pe aici, ce mai faci?
Motanik
Ba chiar e adevarat. De la tine am aflat 1001 de chestii (inclusiv de Dumitrescu), chiar daca eu sint aici de aproape 8 ani! Si ma bazez in continuare in caz de nevoie.
Sint destul de des "pe aici" dar nu scriu totdeauna, cum iti spun, citesc sa mai aflau una alta de la voi.
lucar spune:
quote:
Originally posted by motanik
Lucar, pai ti-a raspuns Letitia, nu platesti cand schimbi trenul. Parca ai primit deja un link pt stabilirea rutei de transport, vezi ca ai acolo si preturile (journey planner pe www.tfl.gov.uk)
Asa e, la taxi platesti o singura taxa pt toti dar nu as putea sa iti spun cat poate fi. Varul e aici?
--------------------
Andra
Da e acolo, dar nu prea are timp de internet, iar la telefon urmeaza sa mai vorbim. Am intrat de acel site, am gasit si cea mai buna ruta cu trenul, dar nu reusesc sa gasesc pretul, pt ca daca intru pe "Fares and tickets ", imi spune ca nu gaseste ruta. De asta nu reusesc sa-mi finalizez informatia. Cred ca o sa-i mai las eu un mesaj varului meu, poate ma lamureste. Si nici Oyster card nu cred ca pot sa iau pt ca Gatwick nu cred ca intra in zona 1-6. Of, am capu cat o banitza, de cate informatii sunt despre Londra. Iar eu ma agit atat pt ca nu dispunem de foarte multi bani (ti-am zis, vreo 1000 lire la 3 persoane)si ma cam inspaimanta preturile. Sper sa ne descurcam totusi la fata locului.
va Pup si va doresc numai bine acolo unde sunteti.
motanik spune:
Lucar, din cate stiu, de la Gatwick pana la London Victoria (punct important de legatura pt trenuri, metrouri si busuri)un bilet la autocar dus-intors costa 15 lire de persoana (www.nationalexpress.com). Din Victoria poti cauta ruta voastra cu Journey Plannerul asta http://journeyplanner.tfl.gov.uk/user/XSLT_TRIP_REQUEST2?language=en iar bilete puteti lua single de la casele de bilete de la metrou.
Cu trenul nu iti gaseste ruta pt ca nu e directa. Din Gatwick pana in centrul Londrei vei veni cu un tren care se plateste separat si apoi din centru vei lua alt tren/metrou catre destinatia ta finala. Cand am zis ca daca te dai jos dintr-un tren si iei altul nu platesti, ma refeream numai la Londra zonele 1-6. Ce e in afara zonei 6, se plateste separat.
http://www.gatwickairport.com/portal/site/default/menuitem.73decfbf04264ffe78a5e186c02865a0/
Aici gasesti informatii despre toate modalitatile de transport de la/spre aeroport. De ex la by taxi, am gasit:
A journey to central London takes approximately 65 minutes and costs around £77 (plus £5 congestion charge if your destination is within the charging zone).
Ceea ce cred ca e ok la 4 persoane (congestion charge nu se plateste in weekend).
Alternativ, ai putea sa il rogi pe var sa vorbeasca la o companie de minicab legat de pretul unei calatorii Gatwick-destinatia voastra.
--------------------
Andra
lucar spune:
quote:
Lucar, din cate stiu, de la Gatwick pana la London Victoria (punct important de legatura pt trenuri, metrouri si busuri)un bilet la autocar dus-intors costa 15 lire de persoana (www.nationalexpress.com).
Andra
Andrutza, multumesc mult, intru acum pe net si incep sa sap din nouCum e timpul acolo, sper ca pana pe 23 sa se mai incalzeasca. Tu mai ai mult pana devii mamica? Te pupsi-ti doresc numai bine.
Luciana
motanik spune:
12-14 grade si ploicele scurte si dese. Sper si eu sa fie mai bine saptamana viitoare.
In iulie avem marele eveniment, e fetita si deja cea mai rasfatata din familie.
--------------------
Andra
lucar spune:
quote:
12-14 grade si ploicele scurte si dese. Sper si eu sa fie mai bine saptamana viitoare.
In iulie avem marele eveniment, e fetita si deja cea mai rasfatata din familie.
--------------------
Andra
Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoase si fetita si mamica. Va pup
carstea spune:
Fetelor dragi stie cineva daca se poate calatori cu buletinul din Anglia in Spania?
Sotul meu mai are pasaportul valabil doar 3 luni si nu stiu daca se aplica regula aia de 6 luni.Cei de la fleet way ne-a4 cerut datele de pe pasapoarte si nu stiu ce sa fac.
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
asiza spune:
quote:
Originally posted by carstea
Fetelor dragi stie cineva daca se poate calatori cu buletinul din Anglia in Spania?
Sotul meu mai are pasaportul valabil doar 3 luni si nu stiu daca se aplica regula aia de 6 luni.Cei de la fleet way ne-a4 cerut datele de pe pasapoarte si nu stiu ce sa fac.
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
da, asa stiu si eu...se poate calatori DOAR cu buletinul!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!