Romanii din Marea Britanie (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Hello!!
Nu mai scrie nimeni? Mada, Andra ce va mai fac burticile?

Mergi la inceput

Incerc sa fac rezervari la easyjet pt sfarsitul lui Aprilie si nu imi gaseste nici-un zbor; de fapt nu mai gaseste nimic incepand cu luna aprilie.
Stie cineva ce se intampla? Au sistat zborurile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Da, Easyjet nu mai zboara spre/dinspre Romania din 29 martie.
Pana zilele trecute, ultima data era 1 iunie dar acum au anulat si inainte.
Noi aveam o rezervare pt mama in iulie, am luat banii inapoi si am rezervat la Wizzair, desi am zis ca nu ne mai folosim de ei.
Acum in seara asta tb sa sun pt refund la biletul unchiului meu care avea pt Paste un dus intors.

Se pare ca nu le convine, nu e cererea asa mare.

Salutari, am si uitat!
Noi suntem asa si asa, luni avem eco de 20 saptamani si speram sa aflam ce sex avem In rest, tot cu dureri de burta, dar nu foarte rau.

Voi ce faceti fetelor?

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Tocmai am sunat la EasyJet pt a vedea ce facem cu biletul unchiului meu, 23-30 aprilie.
Prima tipa cu care am vb mi-a zis ca zborurile sunt ok, dar s-au schimbat nr lor.
Am sunat inca o data pt confirmare am vb cu altcineva, un tip care mi-a spus ca zborurile au fost redirectionate, in loc de Baneasa, sosirea si plecarea sunt la Otopeni.

Asadar verificati, mie mi-au spus ca imi trimit si mail pt confirmare, zborurile NU au fost anulate.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna
Sper sa -mi raspunda si mie cineva repede.
Sotul meu vrea sa aplice pt N.I .Cat dureaza pana te te cheama la interviu?e adevarat ca nu poti lucra fara NI?(cred ca stiti ce inseamna)
Sotul meu tocmai a ratat prima lui slujba ca sofer SI IMI VINE SA MOR DE CIUDA ca nu a stiut .Pana acum a lucrat ca muncitor

POZE rares(7 mai 2007)
Am 9 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Eu intii m-am angajat si apoi am aplicat pentru NI. Oricum mi-au trebuit niste referinte de la locul de munca pe care le-am prezentat la interviul de la NI, deci nu vad cum sa obtii NI daca nu lucrezi (stiu ca se poate prin JOBCENTRE dar atit). Dupa ce am telefonat, au trecut vreo 2-3 saptamini pina m-am dus la interviu. Dar cum a lucrat ca muncitor fara NI?

Mergi la inceput

In UK nu poti lucra fara NI number - este codul de taxe pe care il primesti in functie de cate ore lucrezi si la ce salariu. Daca a lucrat pana acum fara el inseamna ca nu si-a platit taxele - ceea ce nu este tocmai legal (dimpotriva).
Pentru a-l obtine trebuie sa sune la jobcentre, i se face o programare de obicei in 2 saptamani (aprox) si el va trebui sa se prezinte la interviu cu scrisoare de la angajator, pasaport, permis de munca sau documente ce dovedesc ca are dreptul sa munceasca in UK, dovada adresei in UK. Interviul e ceva f simplu - dureaza un sfert de ora si ti se pun intrebari de genul unde lucrezi, ce salariu, cate ore, cum se scrie numele tau ... Tot cam in doua sapt primesti codul de taxe prin posta urmat de cardul NI.
Poti sa lucrezi pt inceput si fara el (primele sapt pana il obtii) dar ti se va impozita salariul cu un cod de taxe de urgenta - cam dublu decat normal.
Ulterior poti obtine diferenta de taxe.

Mergi la inceput

Andra, cred ca cei de la easyjet habar n-au de capul lor.
Acum pot sa gasesc bilete (am observat ca s-au schimbat orele) dar uite ce mi se raspunde pe mail:

"Dear Mrs Mitran,

Thank you for contacting us.

Unfortunately, we do not operate flights to Bucharest anymore but, our nearest destination would be from Gatwick to Sofia. For more information about flights to Sofia i.e., flight times and prices, please visit www.easyJet.com.

I have included a link below for more information about easyJet destinations:

http://www.easyjet.com/EN/Planning/Destination/index.html

Thank you for taking the time to contact us Mrs Mitran. If you require any further assistance, please do not hesitate to contact us again via the contact us section of the easyJet web site.

Yours sincerely

Daniel Piotrowski
Customer Services Representative"

Acum ce sa mai crezi? Sa imi iau bilete si sa-i dau forward la confirmari d-lui Daniel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Multumesc pt raspunsuri.
Ca muncitor nu i-a trebuit decat UTR in constructii.Am mai citit pe net ca daca nu lucrezi inca trebuie sa prezinti 3 scrisori de la agentiile de recrutare.
Daca poti sa aplici dupa ce te-ai angajat de ce e asa problema?
Sunt tare suparata ca eu vin cu bebe in 2 saptamani si voiam sa termine cu actele pana atunci.
Azi e MAREA INTALNIRE?distractie placuta!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 9 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Cum iti spun, eu intii m-am angajat si apoi am aplicat. Asa cum spunea Mammy, vreo citeva saptamini, pina mi-a venit NI m-au taxat cu taxa aia speciala si pe urma am recuperat banii. Deci puteau sa-l angajeze si pe urma el sa-si faca NI. Acuma ar trebui sa mearga sau sa sune la jobcentre si sa-si faca, sa-si ia de-o grija.

Mergi la inceput