Romanii din Marea Britanie (16)
Raspunsuri - Pagina 13
MissJJ spune:
Buna fetele!
Apar si eu prin zona cu vesti. Sorry ca ieri nu am scris am citit da nu am mai apucat sa scriu.
Deci am fost si noi ieri la spital am mers la scan mai intai si apoi la medic, la scan tanti aia m-a cam enervat cam evaziva asa am vazut capusorul, fetisoara si cel mai fain am vazut inima cu toate cele patru camerutze cum batea acolo de zor nevoie si pe bebe care statea indoit in jumate, adik nu cu genunchii pliati ci intinsi ca si cum v-ati aseza jos picioarele intinse si va intindeti sa atingeti varfurile de la picioare avem si poza cu bebe in pozitia asta, ma mir cum de nu ii e incomod. Cica avea stomacul si vezica pline, deci pp ca toate funtioneaza cum trebuie si ma intreaba daca mai vreau sa stiu ceva si zic pai daca se vede sexul poate ne ziceti si noua, asa am aflat ca a fost si ultimul meu scan , astia nu ofera decat doua, zgarcitii, si raspunsul lui tanti a fost fara sa se mai uite la bebe probably a girl. A raspuns f repede deci pp ca a vazut ceva de a raspuns asa rapid si nu a mai verificat deci avem si noi inca o .
Flo e happy, cam suparat oleaca ca nu e baietel, dar nu se supara nici ca e fetita important e ca e bebe sanatos si are toate celea la locul lor, si i-am zis daca el vrea mergem la privat si mai facem un scan mai incolo sa se mai uite odata la sex poate ii creste vreo ceva intre timp.
Apoi am fost la medic a palpat oleaca burtica s-a uitat la rezultatele de la swab facut data trecuta si a zis ca e numai candidoza si mi-a dat crema tratament deci pb mea e ok nu face urat, sper sa fie bine si la nastere sa nu am pb. Si a zis ca data nasterii se modifica la 28 iunie 2008. Na acu om vedea ca si la fata au zis 13 august si s-a nascut pe 21 deci u never know.
Mi-a zis sa mai vin la 34 de saptamani sa verifice ca e totul ok si ca pana atunci o sa ma mai vada moasele daca e nevoie, bine eu is si la al doilea bebe si al al doilea deja nu se mai agita asa tare daca prima sarcina a fost ok si nu au fost pb. Ca la primul bebe ai in total 10 vizite la moase si medic si analize si la al doilea 7 in total.
Am vb si de tensiune si mi-a verficat-o si urina si au zis ca is perfect ok amandoua si ca sa stau linistita a zis ca se poate sa fi crescut tensiunea si de aia sa fi avut durere de cap asa persistenta da daca nu am si alte simptome sa nu imi fac probleme.
Apoi am fost si cu Flo la medicul de familie am nimerit la o tanti super dragutza si i-am zis toata istoria i-am arata analizele din ro pacat ca cd-ul din ro nu a mers pe calc ei, si a zis ca daca nu are dureri care se transmit in picior sau sa ii amorteasca picorul sau sa il intepe si pt ca durerea a cedat dupa cateva zile nu a durat mai mult nu crede sa fie nevoie de rmn si ca vrea mai intai sa faca o radiografie si dupa ce primeste rezultatele ne contacteaza sa ne zica ce trebuie sa facem. A zis ca cel mai probabil va face ceva fizioterapie si apoi vom vedea cum se simte si ce zic cei de acolo de cum evolueaza treaba.
Normal trebuia sa discutam numai despre un sg subiect da eu am sarit rapid si i-am zis si de bacteria de la stomac si de analizele la sange si a zis ca analizele sunt normale nu ingrijoratoare si ca pt bacteria aia e bun tratamentul cam asta prescriu si ei aici dar sa faca o sg tura nu doua ca bacteria asta e normal sa fie in organism deci la analiza va fi mereu prezenta.
Pupici!
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
motanik spune:
Mada, ma bucur ca sunteti bine si ca o sa aveti inca o fetita, sper sa primesc si eu vestea la fel cu a ta :)
Eu am tinut-o in dureri groaznice abdominale, azi parca e mai bine, am luat no-spa si paracetamol, maine ma vad cu moasa, am 16 saptamani si 2 zile azi, cred ca facem testuld e sange pt Down maine.
In rest, mai nimic, ma bucur de vremea frumoasa.
Ce faceti englezoaicelor?
--------------------
Andra
MissJJ spune:
Andra ms. Bafta la control azi speram ca totul e ok, da de la ce ai durerile astea?
Bebe 2
mammy2706 spune:
Mada ce coincidenta cu data de nastere! Mama mea e nascuta pe 28 iunie, iar Andrei pe 27 - ea a zis intotdeauna ca Andrei e cadoul ei .
Andra, bafta la teste si sa scapi cat mai repede de dureri.
Io incep sa fiu foarte desumflata cu job-urile astea. De o saptamana aplic la greu si ... ioc interviuri. De parca as fi aplicat pt pozitie de manager sau something .O sa dau o fuga prin aeroport sa vad daca gasesc ceva.
motanik spune:
Mamy, nu te desumfla, o saptamana e putin :) Asa imi ziceau si mie toti cand am venit. Ai incredere, jobul tau inca te asteapta! Multa bafta!
Eu azi am auzit inimioara lui bebe, am un Speedy la purtator ca asa repede se misca incat abia l-a prins moasa sa ii auzim tic tac-urile Ce frumos...
Am luat si sange pt quadruple test, acum asteptam cuminti rezultatul (sper negativ) si luna martie sa aflam mai repede ce e.
Ce mai faceti?
--------------------
Andra
MissJJ spune:
Buna fetele!
Cam liniste pe aici, nu mai vreti sa scrieti, noi ieri am fost la shopping pt botez am gasit o parte din ce cautam mai avem cateva de luat in rest bine burtica creste fata si ea si cam atata. mai merg la spital la 28 de sapt la analize de sange si apoi pe la 34 la control la medic.
Sper ca sunteti ok toate.
Bebe 2
mammy2706 spune:
mada cum adica cumparaturi pt botez? De pe acum?
Eu ma plimbai azi pana la Windsor. Si-au luat prietenii nostri masina si ca sa mai exerseze soferul ne-am gandit sa dam o fuga pe autostrada.
MissJJ spune:
Mammy noi mergem pe 2 martie la un botez in Irlanda suntem nasi la o fetita de aia am facut cumparaturi pt botez. Pt botezul bebelui 2 mai avem de asteptat.
Bebe 2
ni-na spune:
Hop si eu...am deschis un subiect la topicul de rigoare dar n-am primit nici un raspuns.Va intreb si pe voi:cat ma costa preotul la un botez in Londra.Eu voi fi nasa,traim si muncim in Romania asa ca va imaginati ca trebuie sa-mi planific banutii.Alta intrebare lumanare de botez aduc din romania sau cumpar de acolo,si cat costa?Nu voi arata ciudat daca aduc lumanare din tara(le stiti voi,sunt mai groase,si oricum nu va fi ornata ca la noi.............sau trebuie ornata??Ce alte taxe mai am de platit(legate strict de botez).
Daca a botezat cineva acolo va rog spuneti-mi amanunte.
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by ni-na
Hop si eu...am deschis un subiect la topicul de rigoare dar n-am primit nici un raspuns.Va intreb si pe voi:cat ma costa preotul la un botez in Londra.Eu voi fi nasa,traim si muncim in Romania asa ca va imaginati ca trebuie sa-mi planific banutii.Alta intrebare lumanare de botez aduc din romania sau cumpar de acolo,si cat costa?Nu voi arata ciudat daca aduc lumanare din tara(le stiti voi,sunt mai groase,si oricum nu va fi ornata ca la noi.............sau trebuie ornata??Ce alte taxe mai am de platit(legate strict de botez).
Daca a botezat cineva acolo va rog spuneti-mi amanunte.
Buna!
Noi am avut botezul la fata in 2006 si noi ne-am ocupat de toate deci pot sa iti dau detalii.
Lumanare poti sa aduci din ro de ornat o poti orna usor aici de gasit lumanari asa cum sunt la noi pt botez e cam greu eu cu chiu cu vai am gasit ceva asemanator la un magazin de indieni dar am cautat destul magazinul ala. De ornat eu am facut-o cu trandafiri si gerbera si ierburi puse in burete din ala sa nu se ofileasca a iesit f frumoasa si am dat 40 de lire, dar am mers inainte la florarie si am vb cu ei si le-am explicat ce vreau ca sa aduca florile dinainte si sa aiba timp ca dureaza sa orneze lumanarea.
Taxa la biserica nu se da decat cat vrei tu sa oferi. In Londra biserica este in centru in cadrul unei biserici catolice de a lor. Au o intrare separata pe preot il cheama Pufulete.
Trebuie un prosop si sapun pt preot, lumanarea, set de haine sa scoti bebe din biserica, o paturitza pe care sa il scoateti pe bebe si sa il miruiasca preotul si certificatul de nastere.
Dar referitor la bani dati la preot sau la biserica nu sunt taxe nasul fetei noastre a intrebat la sf si preotul i-a zis ca el nu cere bani daca vrem sa donam noi pt biserica e altceva.
Daca vrei pot sa iti dau nr lui de telefon si cel mai sigur e sa intrebi si iti va spune exact ce aveti nevoie, dar cam asta se cere daca nu s-o fi schimbat intre timp dar nu cred.
Daca vrei iti pot da mai multe informatii, daca vrei poti sa imi dai nr tau de fix din ro ca eu pot suna gratis pe fix si poti sa ma intrebi ce vrei tu sau putem vb pe messenger id-ul meu e mada_mxm si iti pot arata si poze de la botezul fetei sa vezi ce si cum.
Bebe 2