Ce parfumuri va plac?

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Carrey, bine ai venit acasa, consultantul nostru! M-am gandit la tine, sa te intreb dar stiam ca esti plecata. Ti-ai luat Angel?

Ieri am mirosit D&G Red si mi s-a parut dulce,la fel si Burreburry London, ce zici de el? Am mirosit DKNY Be delicios, cel rosu, la fel mi s-a parut ca e dulce,vanzatoarea spunea ca Kenzo Jungle cu elefant e identic ca si cel cu tigru, dar eu nu cred, voi ce ziceti? Vi se pare parfumul dulce?

Carrey, am mirosit a doua oara Crystal noir si ce sa crezi...imi place, cred ca daca mai miros si a treia oara Allure imi va placea, doar avem gusturi comune la parfumuri, nu? parca mi-a placut Allure sensuele mai mult. Iti place Chance? spune-mi te rog cume e Wish, adica cu care parfum dulce seamna?

Mergi la inceput

Carrye, eu retin ca mi-ai spus ca V de la Valentino e dulce, eu nu l-am gasit sa-l miros, poate gresesc eu.

Ce parfum e mai dulce dintre urmatoarele si pe care l-ai alege:CRYSTAL NOIR, lANVIN ECLAT D'ARPAGE,MIRACLE FOREVER, SHALIMAR, WISH, CASMIR. Dintre acestea am mirosit doar primul si Miracle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Carrye, multumesc frumos pt raspunsuri. Deep Red am incercat o data, mai demult, si nu mi-a placut cum mirosea pe mine, dar V de la Valentino nu-l stiu, incerc sa dau cumva de el sa il simt. Joy chiar ma tenta, sper sa-l si gasesc, cat despre L'Air du temps, l-a avut mama cand eram eu prin liceu, primit chiar din Franta, si stiu ca imi dadeam cu el ca si cu spray-ul, si i l-am terminat intr-o luna, ce curele pe fund mi-am luat...Nu-mi mai amintesc cum mirosea...
Nasol e ca in Resita e un singur magazin unde exista testere pt parfum si sunt niste domnisoare extrem de intepate acolo, am fost prin noiembrie sa miros ceva si mi-a zis una ca "numai pe hartie va pot da, nu aveti voie sa va dati pe mana, unde am ajunge daca toata lumea ar incerca pe piele??!!". Eu, de regula, sunt foarte pasnica, dar atunci m-am enervat rau, am facut scandal, cum adik sa il miros de pe un carton?? Pai de ce exista testere?? Asa ca singura solutie este sa prind cate un parfum pe la prietene si sa le miros (pe mine, nu pe cartoane), altfel nu-mi dau seama daca imi plac sau nu.Din pacate, nu-mi pot da seama intotdeauna daca si persista mirosul, si de obicei imi iau teapa. E adevarat ca si pielea mea e extrem de dificila. Singura sansa e sa-mi iau casete complete, cu gel de dus, crema de corp si parfum, dar nu gasesc intotdeauna.
Inca o data, merci pentru sugestii. Dau sfoara in tara la furnizorul meu de parfumuri. Pana in februarie sper sa ma pot lauda cu ceva ca lumea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by danamiha
[...] spune-mi te rog cume e Wish, adica cu care parfum dulce seamna?

Mie mi se pare ca Wish-Chopard seamana cu Euphoria-Calvin Klein.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Puppe, eu sunt spaima vanzatoarelor din parfumerii, intru intr-o parfumerie si vanzatoarea mai intepata, imi arata ea, iar eu tacticos imi scot pixul si imi scriu pe fiecare hartiuta ce parfum e. Dar m-a intrebat daca vreau pe hartie sau pe mana. Si uite asa am fost de vreo trei ori si am testat. Si am sa mai merg. Intr-o alta parfumerie vanzatoarea a fost de milioane, dupa ce miros vreo 15 nu mai stiam care ce, iar ea mi-a luat fiecare hartie parfumata si mi-a scris numele parfumului.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Oana_B

quote:
[...] spune-mi te rog cume e Wish, adica cu care parfum dulce seamna?

Mie mi se pare ca Wish-Chopard seamana cu Euphoria-Calvin Klein.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Multumesc pentru raspuns, imi place Euphoria.

Mergi la inceput

Carrye, www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=31&products_id=649" target="_blank">acest, parfum il ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Danamiha, eu nu am incredere in felul in care miroase parfumul pe cartoanele lor, fiindca am patit-o cu Hugo de la Hugo Boss: pe carton nu-mi placea deloc, l-am prins odata la cineva si l-am folosit pe mana si m-a dat pe spate. Deci, tot incheietura mainii e sfanta.
Cumnata-mea avea Wish de la Chopard , o sticluta gri movulie parca, si l-am incercat odata. Ce pot sa-ti spun: m-am spalat constiincios pe maini, mirosul persista.A tinut pana a doua zi, de ma baga in boala, era mult prea dulce pentru gustul meu si mi se parea ca sunt o mare prajitura. Asa l-am perceput eu pe mine, ca mirosind dulce, a vanilie, a ciocolata, nu stiu, cert e ca nu se pupa deloc cu pielea mea. In schimb, pe cumnata-mea mirosea total altfel si imi placea.
A avut cineva Estee Lauder- Pleasures? Din ce grupa face parte? Floral- fresh, floral-oriental, floral-floral? Tine ceva mirosul?
Azi sunt total deprimata, ca mi-am luat Omnia Crystalline cu mine la lucru si m-am dat cu el din nou la ora 12 si tot degeaba...nu se mai simte mirosul...Nu-mi mai suport ph-ul pielii!!!!De ce pe altele miros bine toate parfumurile si pe mine abia se simt???!!!
Sotul meu drag si-a ales de ziua lui (eu am platit) Fahrenheit de la Dior. Imi provoaca dureri constante de cap.Exclus sa-mi vina sa-l pup cand simt cum miroase.Si-am mai dat si 2 milioane, ce misto!! Da' daca lui i-a placut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:

quote:
Originally posted by manumanu

[quote urmare am forbit cu cei de la care iau eu si le-am spus de acest site f.f.ieftin si mi-au spus ca daca vreau falsuri imi comanda si iei de dincolo.

Danamiha, parca tu comanzi de pe esentedelux, nu? Deci sunt de incredere? ca acum as vrea sa comand eu ceva si parca nu mai am incredere in nimeni.

draga mea, poti sa comanzi CU TOATA INCREDEREA. Am luat deja vreo 7 buc si toate sunt originale. Chiar azi mi-a sosit Hypnotic Poison si sunt f.multumita. Am vrut sa-mi comand si Poeme, dar tocmai l-a vandut, dar in 2 sapt primesc marfa din nou. Sunt f amabili, de ex cineva vroia Cerruti 1881 Blanc si i l-a adus. I-am rugat sa-mi trimita o lista cu parfumurile de pe stoc ca sa vad ce au acum si mi-au trimis. Parfumul a sosit fff bine ambalat prin posta. Nu merita sa platesti bani in plus la curier rapid. Mi-am comandat Le cassique dar EDP, nu au decat EDT, dar mi-au promis ca se intereseaza. Pana in prezent numai cuvinte de lauda.

Nu stii nimic de parfumurile de care am intrebat?

Danamiha, dintre parfumurile de care ai intrebat, stiu doar ca Shalimar nu este dulce... este lemnos-oriental, cu un iz de vanilie la baza... Este foarte bun, dar destul de tare... potrivit pentru seara. Eu nu l-am purtat niciodata, dar imi place foarte mult.
Miracle nu mi-a mplacut nici mie deloc.
Multumesc pt sfatul in legatura cu site-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:

quote:
Originally posted by manumanu

[quote urmare am forbit cu cei de la care iau eu si le-am spus de acest site f.f.ieftin si mi-au spus ca daca vreau falsuri imi comanda si iei de dincolo.

Danamiha, parca tu comanzi de pe esentedelux, nu? Deci sunt de incredere? ca acum as vrea sa comand eu ceva si parca nu mai am incredere in nimeni.

draga mea, poti sa comanzi CU TOATA INCREDEREA. Am luat deja vreo 7 buc si toate sunt originale. Chiar azi mi-a sosit Hypnotic Poison si sunt f.multumita. Am vrut sa-mi comand si Poeme, dar tocmai l-a vandut, dar in 2 sapt primesc marfa din nou. Sunt f amabili, de ex cineva vroia Cerruti 1881 Blanc si i l-a adus. I-am rugat sa-mi trimita o lista cu parfumurile de pe stoc ca sa vad ce au acum si mi-au trimis. Parfumul a sosit fff bine ambalat prin posta. Nu merita sa platesti bani in plus la curier rapid. Mi-am comandat Le cassique dar EDP, nu au decat EDT, dar mi-au promis ca se intereseaza. Pana in prezent numai cuvinte de lauda.

Nu stii nimic de parfumurile de care am intrebat?

Danamiha, dintre parfumurile de care ai intrebat, stiu doar ca Shalimar nu este dulce... este lemnos-oriental, cu un iz de vanilie la baza... Este foarte bun, dar destul de tare... potrivit pentru seara. Eu nu l-am purtat niciodata, dar imi place foarte mult.
Miracle nu mi-a mplacut nici mie deloc.
Multumesc pt sfatul in legatura cu site-ul.

Mergi la inceput