Ce parfumuri va plac?

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Puppe,am in fata mea Pleasures, o sticluta mica, primita din State si mie nu imi place. Nu e dulce, deci probabil e pe gustul tau. Daca vrei, da-mi adresa pe PM si ti-o expediez, cadou, cu toata placerea.

Nu imi place Omnia.

Acum sunt in ceata cu Wish, ca nu stiu care sa comand, care e mai dulce, puppe, l-ai vazut pe www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=31&products_id=124" target="_blank">acesta la cumnata ta, sau pe cel despre care zicea carrye, adica www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=31&products_id=120" target="_blank">acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Eu folosesc
Ange ou Demon - Givency
Euphoria -Calvin Klein - totusi prea dulce
Beautiful - E Lauder

Imi placea Miracle dar era cam asemanator cu primele doua- sau cel putin asa ni s-a parut, mie si sotului, asa ca am schimbat macazul total(zic eu) si am luat Beautiful

Imi mai plac Armanimania si Chanel Chance dar favoritul e Ange ou Demon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Danamiha, ti-am trimis pm. Multumesc foarte mult!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Carrye

Am mirosit un D&G o sticla patrata nu mai stiu ce era si am zis ca vars si am mai mirosit Bvlgari Femme, nu l-am vazut aici care mi-a placut cat de cat dar nu as da banii pe el.

Ai mirosit The one? www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=31&products_id=120" target="_blank">acesta Am uitat ieri sa-l studiez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Danamiha, Miracle din pacate, nu persista. Miroase bine, este cam finut pentru mine, motiv pentru care nu l-am cumparat a doua oara, dar nu persista. Este un fel de Noa :P
Da, despre acel Wish vorbesc. Miroase incredibil de bine, este un parfum aparte, apa de parfum si daca mai iei si tester este perfect. Sincer, mie mi se pare ca aduce foarte mult cu Angel. :) Insist sa il mirosi si sa imi spui parerea ta.
Nu, nu mi-am cumparat Angel pentru ca din pacate, Austria nu are cel mai bun Duty-Free...Erau niste preturi de m-am ingrozit. Nu am cumparat nici un parfum. Dar il prind eu anul asta pana la urma. :)
Nu te-am intrebat ce parere ai despre Escada Magnetism.
Puppe, te rog sa ai rabdare cu acel Dior (Fahrenheit) al sotului. Si iubitul meu il foloseste. Nu il suportam cand l-am cunoscut, si-a cumparat de dragul meu o gramada de alte parfumuri doar sa nu se mai dea cu ala. Acum cand se mai da cu el, imi trezeste amintiri si mai ales dupa ce se mai lasa, miroase chiar bine. Este Dior si asa sunt parfumurile Dior, foarte tari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Merci de incurajari, Carrye...Acu' nu divortez ca si-a luat Fahrenheit, da' zau ca preferam altceva...
Cu Miracle, ai perfecta dreptate, nu tine aproape deloc, desi mi-a placut cum mirosea. Ce am eu si persista mirosul, e Obsession-Calvin Klein, fooooarte oriental pentru gustul meu, dar sotu' il adora si musai sa-mi dau cu el la super-evenimente.
Si mie mi s-a parut ca Wish seamana la aroma cu Angel, tot gama gurmand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

cautati pe net images de parfums. veti descoperi un site superb despre parfumuri (filmuletele publicitare sunt superbe).exista si un forum despre...si, de multe ori, parerile exprimate ne ajuta in alegerea unui parfum nou. merita sa incercati.

Mergi la inceput

Mi-a placut Escada, mi s-a parut dulce, asa-i?

Carrye, tu vorbesti de Miracle sau Miracle Forever? Miracle nu imi place, dar
www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=147&products_id=479" target="_blank">acesta mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

atentie la wish ca mai e si pure wish. wish imi place, desi e cam puternic, pure wish mi se pare cam lipsit de personalitate. alien mi-a facut o impresie buna la prima vedere. din fericire au mai fost si alte "vederi" care au atenuat prima impresie, asa ca am economisit banii. asta se intampla asta vara si, din fericre, am descoperit liberte (cacharel) cu care m-am simtit excelent. e un parfum (ma rog, eau de toilette) rezistent, elegant, tineresc (eu nu mai sunt chiar...) pe care-l recomand cu incredere. acum, daca a venit iarna, merg pe ceva mai pretios ca allure sensuelle (chanel) sau midnight charm (dior). sunt, totusi, mai "coconoase".
a propos de "first" de van clef, raman la parerea ca e , pana acum, cel mai bun dintre toate scoase de acest parfumeur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Da, e dulce Escada dar imi place de mor.
Ma refer la Miracle simplu, sa tot fie vreo 4 ani cand l-am avut. Asta cred ca a aparut de curand.

Mergi la inceput