Ce parfumuri va plac?

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alicia_S spune:

Cel mai mult imi place Hot Couture - Givenchy (EDT), adica cel cu eticheta roz. Persista chiar daca imi dau foarte putin. Vara am folosit Miracle sau Premier Jour. Ma tenteaza Angel, dar parca e cam tare pentru zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Eu folosesc angel ziua, mai exact dimineata cand plec la birou. imi place enorm.

A sosit Wish-Chopard si imi place. Primul parfum pe care l-am comandat fara sa il miros inainte. E puternic, dulce, pe gustul meu. Va multumesc mult pentru explicatii Casmir a mirosit careva, cum e?

Carrye, ai reusit sa mirosi Miracle forever? Sunt curioasa cum ti se pare. Nu se compara cu Miracle, dupa parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Scumpa mea, ma bucur enorm ca iti place Wish, ti-am zis ca e divin. Nu iti seamana putin cu Angel?
Mi-a luat mama Opium YSL abia astept sa il miros. E nebuna de-a dreptul, deja nu mai stiu ce sa ii mai zic sa imi aduca si mi le ia de capul ei, sper sa imi placa.
A, si mi-a mai adus Givenchy Amarige Extravagance. Ma duc acum sa vad cum miroase.
Ies pe seara si intru in Sephora sa miros Miracle ala. Fug ca ma cearta iubi. PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Extravagance d'Amarige este supeeerb... l-am avut (sticla era altfel decat am vazut acum pe site-uri) si mi-a placut enorm. Bine ca a reaparut, ca de vreo trei ani nu l-am mai vazut prin parfumeriile din Franta.

Mergi la inceput

Abia astept sa-mi spui parerea ta despre Miracle forever, predomina scortisoara, asa mi-a spus vanzatoarea. Am mirosit Opium YSL si mi-a placut, e un parfum greu si puternic.Sunt tare curioasa ce zici de el! Am mirosit zilele trecute si Givenchy Amarige Extravagance si mi-a placut, dar nu atat cat sa mi-l doresc.

Am mirosit J.P.Gaultier - Le classigue EDT si EDP. Imi plac ambele, deci nu stiu ce sa aleg. Ati mirosit Fragile? Am inteles ca e mai dulce decat le classique.

Mergi la inceput

Tocmai ce i-a adus mama si lui iubi meu Gaultier 2. Este dulce si miroase incredibil de bine. In general, imi place Gaultier foarte mult. Mai ales cu bustul de femeie in cutia aia metalica. Imi scapa numele acum.
Scuzati-ma, stiu ca vorbim de parfumurile pentru noi dar nu am putut sa ma abtin. :)

Mergi la inceput

Am mirosit Gaultier 2 si e dulce, mi-a placut.
Carrye, parfumul se numeste Le classique, te rog sa-l mirosi si sa-mi spui ce e mai dulce EDT sau EDP. Nu stii cum e Fragile? Poate reusesti sa le studiezi in acesta seara.

Mergi la inceput

Ok, scumpa!
Sunt foarte suparata, ma enerveaza foarte tare cineva la un alt subiect. Deja ma doare stomacul...
Le-am notat si maine intru si iti spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

pe unde ati vazut testere Elizabeth Arden in Bucuresti(in special green tea)? Ca la sephora nu aveau. Bine nu aveau nici lacoste pour femme, mai aveau sticla goala. Si mai vroiam sa miros azzaro orange tonic si oxygene(lanvin). In rest ce aveam pe lista am bifat :p

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Carrye

Ok, scumpa!
Sunt foarte suparata, ma enerveaza foarte tare cineva la un alt subiect. Deja ma doare stomacul...
Le-am notat si maine intru si iti spun.

Mergi la inceput