Ce parfumuri va plac?
Raspunsuri - Pagina 32
danamiha spune:
quote:
Originally posted by psj
pe unde ati vazut testere Elizabeth Arden in Bucuresti(in special green tea)? Ca la sephora nu aveau. Bine nu aveau nici lacoste pour femme, mai aveau sticla goala. Si mai vroiam sa miros azzaro orange tonic si oxygene(lanvin). In rest ce aveam pe lista am bifat :p
O gramada nu le gasesc in Oradea si sunt asa de curioasa.
danamiha spune:
Stiti cumva cum e MUST de la Cartier? Am citit ca miroase a vanilie si mosc.
Dar Gres-Cabotine EDT, Cartier-Le Baiser du Dragon EDP,cum sunt?
manumanu spune:
De Cabotine stiu sigur ca e fresh spre dulce, il avea o prietena in facultate... e foarte tineresc, miroase a crin si tuberoza, floare de portocal... mie imi placea
danamiha spune:
quote:
Originally posted by manumanu
De Cabotine stiu sigur ca e fresh spre dulce, il avea o prietena in facultate... e foarte tineresc, miroase a crin si tuberoza, floare de portocal... mie imi placea
puppe spune:
Am fost ieri in unica parfumerie din Resita si am mirosit si eu niste parfumuri. Nu prea aveam multe optiuni, dar am zis sa vad si eu...
Deci: am mirosit Amarige de la Givenchy si Amarige Mariage. Primul nu mi-a placut deloc, prea tare si prea dulce. Al doilea mi s-a parut mai fresh, dar dupa 15 minute mirosea la fel de dulce. Si a persistat, normal, ca pe pielea mea persista numai parfumurile care nu-mi plac...
Am mai simtit Moschino (parca Chip& Chic), prea dulce din nou, si Moschino Funny. Asta mi s-a parut ca seamana cu Aqua di Gio, dar poate nu retin eu bine mirosul. Oricum, fresh , de vara, nu m-a dat pe spate cat sa mi-l doresc.
Nu mai aveau in tester Lacoste pour femme si celalat Lacoste (Inspiration) nu mi-a placut.
Dolce & gabbana nu aveau deloc. De la Boss n-am mirosit nimic, fiindca stiam majoritatea tipurilor si nu-mi place nimic in afara de Hugo.
Am mirosit si Sensi de la Armani si din nou nici vorba sa dea bine pe mine. Nu ma mai suport, e clar. Sunt plina de figuri!! Nu-mi plac parfumurile dulci, dar vreau sa tina pe mine alea fresh, care trec in juma' de ora!!!! Si acum nu mai vreau nici parfumuri fresh, ca nu tin !!! Clar, nu ma suport.
Ar cam trebui sa-mi vina si mie Diorissimo, ca l-am comandat de o sapt. Si apoi ma bate gandul sa-mi comand Gres Cabotine Bleu (normal, fresh, ce naiba sa fac??!!) si Chloe de la K. Lagerfeld. Asta-i chiar dulce, parca vad ca iar il fac cadou cuiva.
Luni le duc fetelor la lucru Eternity- Calvin klein, sa vada care il vrea, ca mie nu-mi place de nici o culoare. Si asta nu-i dulce. Am inceput sa ma enervez eu pe mine insami !!

danamiha, te pup si merci mult!
danamiha spune:
quote:
Originally posted by puppe
danamiha, te pup si merci mult!
Si eu te pup si mai scre-mi ce parfumuri testezi si nu-ti plac
puppe spune:
danamiha, despre parfumurile care mi se par mie dulci pot sa scriu vreo 2 pagini...
Am o prietena buna si 2 colege care numai asa ceva folosesc, deci conteaza pe mine sa te tin la curent cu ce si-au mai luat...
Din pacate, nu are nimeni cunoscut Cartier-Le Baiser de Dragon si nici Miracle Forever, dar ma astept sa am ocazia sa il miros pe ultimul, ca in curand e ziua mea si voi mai mirosi ceva de la furaciosii care ma aprovizioneaza.
Week end fain va doresc la toata lumea !!
alison spune:
salut!
sunt nou nouta!imi plac forumurile astea si cum nu am timp pt. nimic(sunt mama lui simon,2ani si 2luni)le gasesc si relaxante!
eu folosesc in mod constant pe cele de la lancome:poem,tresor,miracle(so magic!),O,cam atit si multe altele ce le primesc cadou!dddar cel mai mult imi place totusi poem,chiar daca e dulce!
danamiha spune:
alison, bine ei venit pe DC. Si pe mine ma relaxeaza cititul pe forum, subiecte ce ma intereseaza, iar cel despre parfumuri e subiectul meu preferat, acum doar asta il citesc.
Pt multi, multi ani, Poeme a fost si preferatul meu pana acum cateva luni cand am descoperit Angel de la T.Mugler, dar imi place mult Poeme, dovada ca l-am comandat ieri pt ca nu mai aveam (l-am dat mamei cand mi-am luat Angel). Zilele trecute am mirosit Miracle Forever si mi-a placut mult, l-am comandat si pe asta. In schimb nu imi plac(pe pielea mea):tresor, miracle so magic, magic noir.
manumanu spune:
Puppe, daca parfumurile dulci nu dau bine pe pielea ta, iar cele fresh nu prea tin, de ce nu le incerci pe cele "semi-dulci" (nu stiu cum sa le spun exact), mai orientale, care nu sunt nici fresh deci tin bine pe piele: Dune, Shalimar, Mahora (Guerlain), Extravagance d'Amarige, Samsara (pt seara)... poate ca mai sunt dar nu-mi vin acum in minte. Si iti mai recomand un parfum dulce (si dedstul de rar din pacate) care n-are cum sa nu dea bine, e dulce si in acelasi timp foarte fin si tine muuult: Cristobal Balenciaga pour Femme.