Ce parfumuri va plac?
Raspunsuri - Pagina 33
mihaeladm spune:
Pe site-ul recomandat de voi (esente de lux), voi cum comandati?
Prin Posta sau curier?
Iar prin posta vine tot acasa sau trebuie sa merg la Oficiul Postal?
Eu am si avut niste experiente nefericite cu Posta..
danamiha spune:
quote:
Originally posted by mihaeladm
Pe site-ul recomandat de voi (esente de lux), voi cum comandati?
Prin Posta sau curier?
Iar prin posta vine tot acasa sau trebuie sa merg la Oficiul Postal?
Eu am si avut niste experiente nefericite cu Posta..
Mihaela
Eu comand prin posta, costa 6 lei, vine fff bine ambalat,acum astept doua bucati si am mai comandat de la ei.Iti vine aviz acasa si mergi la posta ridici pachetul si platesti ramburs.
aimee_b spune:
puppe, incearca Versace-Bright Crystal. Este fresh, proaspat...a aparut in 2006. L-am incercat ieri pe incheietura mainii si a persistat aproape toata ziua. Si eu sunt in cautare de ceva fresh, floral-fresh care sa ma tina mai mult de 4 ore.
arinaa spune:
de ce nu precizati si preturile de achizitie?pe langa sfaturile voastre legate de aroma si calitatea parfumului ,cred ca si asta ar fi un punct de vedere...
ultima mea achizitie Sensi de la Armani(299,5ron/50 ml).
arinaa
Carrye spune:
Pai pentru ca eu, de exemplu, nu stiu cat costa...
Si oricum, e clar. Cine cumpara din magazine cumpara mai scump, cine cumpara de pe site-uri sau de la diverse persoane, cumpara mai ieftin.
Nu stiu ce relevanta ar avea :)
Danamiha, imi pare tare rau, insa nu am ajuns inca sa miros Miracle ala desi daca ma gandesc bine precis l-am mirosit. Cum ajung intr-un Sephora te anunt despre Gaultier si Lancome. Sunt notate in creieras pentru tine. Pup
danamiha spune:
quote:
Originally posted by Carrye
Pai pentru ca eu, de exemplu, nu stiu cat costa...
Si oricum, e clar. Cine cumpara din magazine cumpara mai scump, cine cumpara de pe site-uri sau de la diverse persoane, cumpara mai ieftin.
Nu stiu ce relevanta ar avea :)
Danamiha, imi pare tare rau, insa nu am ajuns inca sa miros Miracle ala desi daca ma gandesc bine precis l-am mirosit. Cum ajung intr-un Sephora te anunt despre Gaultier si Lancome. Sunt notate in creieras pentru tine. Pup
Ce rau imi pare, am tot intrat sa vad daca ai scris. Nu-i nimic ramane pe data viitoare, o sa ai o lista mai lunga
danamiha spune:
quote:
Originally posted by aimee_b
puppe, incearca Versace-Bright Crystal. Este fresh, proaspat...a aparut in 2006. L-am incercat ieri pe incheietura mainii si a persistat aproape toata ziua. Si eu sunt in cautare de ceva fresh, floral-fresh care sa ma tina mai mult de 4 ore.
Acest parfum e fresh, miroase a trandafiri.
danamiha spune:
quote:
Originally posted by arinaa
de ce nu precizati si preturile de achizitie?pe langa sfaturile voastre legate de aroma si calitatea parfumului ,cred ca si asta ar fi un punct de vedere...
ultima mea achizitie Sensi de la Armani(299,5ron/50 ml).
arinaa
Ce mult ai dat pe el! Armani- Sensi EDP 100 ml costa 209 lei, iar 5o ml(tester)e 139 lei, uite www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=60&products_id=387&osCsid=mcnkp898oc36dfqd50v13umpb0" target="_blank">aici.
manumanu spune:
Va invit la un nou capitol despre parfumurile noastre dragi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114706