Ce parfumuri va plac?
Raspunsuri - Pagina 28
CrisaS spune:
Vera Wang-Sheer veil si Ralph Lauren- Glamourous(exceptional!!) Vi le recomand cu caldura!!
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu 
blue eyes spune:
Puppe, Diorissimo e foarte inecacios la inceput; nu stiu cum o fi dupa accea, ca nu am avut rabdare.
Un parfum special, un parfum vechi si cu o poveste aparte e Joy, de la Jean Patou; vezi descrierea pe pagina anterioara.
Foarte deosebite sunt First, de la Van Cleef&Arpels si L'Air du Temps, de la Nina Ricci. Toate trei sunt foarte rafinate si persista, lasa o delicata urma in aer, pe imbracamine si pe piele; L'Air du Temps il simt si dupa spalare. Joy si L'Air du Temps exista doar ca EdT, First atat ca EdT cat si EdP.
Inca ceva special e Pupée, de la Rochas. Are o nota aspra-eleganta si persista.
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
clyo spune:
[quote]Originally posted by CrisaS
Vera Wang-Sheer veil si Ralph Lauren- Glamourous(exceptional!!) Vi le recomand cu caldura!!
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu 
[/quote]
Glamourous e parfumul meu de suflet!!!!
pacat ca nu se mai gaseste.
manumanu spune:
Feteloooor, aveti grijaaaaa! Sa nu cumva sa comandati de pe site-ul parfumoriginal.as.ro, cel din Timisoara.... A patit-o cumnata mea, a comandat ceva si i-a venit un fals grosolan!!! Noroc ca aveam eu originalul si i-am aratat, s-a ingrozit. Drept e ca isi putea da seama dupa preturile suspect de mici ca ceva e in neregula, dar... aveti grija, MEGA TZEAPA!!!

danamiha spune:
quote:
Originally posted by manumanu
Feteloooor, aveti grijaaaaa! Sa nu cumva sa comandati de pe site-ul parfumoriginal.as.ro, cel din Timisoara.... A patit-o cumnata mea, a comandat ceva si i-a venit un fals grosolan!!! Noroc ca aveam eu originalul si i-am aratat, s-a ingrozit. Drept e ca isi putea da seama dupa preturile suspect de mici ca ceva e in neregula, dar... aveti grija, MEGA TZEAPA!!!
Daca nu ma insel, la acest site s-a facut reclama la mica publicitate si eu am intrebat daca stiu fetele ceva despre el, preturile erau cu 60-70 lei mai ieftine decat pe site-ul de unde iau eu. Prin urmare am forbit cu cei de la care iau eu si le-am spus de acest site f.f.ieftin si mi-au spus ca daca vreau falsuri imi comanda si iei de dincolo.
Imi pare rau ca s-a pacalit cumnata ta.
danamiha spune:
quote:
Originally posted by danamiha
Xio, tu nu ai auzit de www.parfumuri-originale.uv.ro ? Ca sunt de la tine din oras
Uite, chiar aici ma interesam si eu.
Spune-i cumnatei tale sa se inscrie pe DC si afla de unde sa nu cumpere
Azi mi-a sosit Hypnostic Poison. Imi place mult.
geniest, ti-a sosit Cerruti 1881 Blanc? Am vrut sa vad cum miroase, dar nu aveau in parfumerie.
Va place Miracle Forever de la Lancome? Data trecuta am mirosit Miracle si nu mi-a placut. Am mai studiat Burberry London si mi-a placut, spre deosebire de B Brit care nu mi-a placut. Am cerut parfumuri dulci la studiat. Nu mi s-au parut dulci Chance Chanel si nici Allure Sensuele.
Va rog sa-mi spuneti daca urmatoarele parfumuri sunt dulci, pt ca nu am unde sa le miros:Shalimar, Wish si Casmir de la Chopard, Lanvin eclat d'arpage.
manumanu spune:
[quote urmare am forbit cu cei de la care iau eu si le-am spus de acest site f.f.ieftin si mi-au spus ca daca vreau falsuri imi comanda si iei de dincolo.
[/quote]
Danamiha, parca tu comanzi de pe esentedelux, nu? Deci sunt de incredere? ca acum as vrea sa comand eu ceva si parca nu mai am incredere in nimeni
. Oricum, cumnata mea a trimis parfumul inapoi cu ramburs si individul respectiv a promis ca ii va trimite banii inapoi. Nu era o suma prea mare (nu stiu cum a putut comanda la astfel de preturi, era evidednt ca e tzeapa... asa e cand nu intrebi), dar... situatia in sine e neplacuta. Spune-mi te rog daca sa comand la esentedelux...
danamiha spune:
quote:
Originally posted by manumanu
[quote urmare am forbit cu cei de la care iau eu si le-am spus de acest site f.f.ieftin si mi-au spus ca daca vreau falsuri imi comanda si iei de dincolo.
Danamiha, parca tu comanzi de pe esentedelux, nu? Deci sunt de incredere? ca acum as vrea sa comand eu ceva si parca nu mai am incredere in nimeni
.draga mea, poti sa comanzi CU TOATA INCREDEREA. Am luat deja vreo 7 buc si toate sunt originale. Chiar azi mi-a sosit Hypnotic Poison si sunt f.multumita. Am vrut sa-mi comand si Poeme, dar tocmai l-a vandut, dar in 2 sapt primesc marfa din nou. Sunt f amabili, de ex cineva vroia Cerruti 1881 Blanc si i l-a adus. I-am rugat sa-mi trimita o lista cu parfumurile de pe stoc ca sa vad ce au acum si mi-au trimis. Parfumul a sosit fff bine ambalat prin posta. Nu merita sa platesti bani in plus la curier rapid. Mi-am comandat Le cassique dar EDP, nu au decat EDT, dar mi-au promis ca se intereseaza. Pana in prezent numai cuvinte de lauda.
Nu stii nimic de parfumurile de care am intrebat?
Carrye spune:
Puppe, ma gandesc de la V de la Valentino, sau Deep Red de la Hugo Boss.
DKNY ala verde miroase bine.
Danamiha, am eu Wish de la Chopard, o sa iti placa cu siguranta, comanda-l cu incredere. Miroase foarte bine. Doar sa ai grija ca am vazut ca sunt 2 sticle, una mov si una albastra. Eu o am pe cea albastra. S-ar putea ca cealalta sa fie vreo editie limitatat ceva, nu stiu. Iar D&G Red este un parfum "greu". Trebuie sa ai caracter sa il suporti, este foarte tare.
Am fost plecata din tara si am tot intrat prin magazine cu parfumuri si desi am mirosit foarte multe nu mi-a atras nimic atentia. Am mirosit un D&G o sticla patrata nu mai stiu ce era si am zis ca vars si am mai mirosit Bvlgari Femme, nu l-am vazut aici care mi-a placut cat de cat dar nu as da banii pe el.