Ce parfumuri va plac?

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
Originally posted by CrisaS

quote:
Originally posted by manumanu
Hmmmm... deodorant parfume... o fi ceva gen "perfumed deodorant" adica gen spray deodorant si astea or avea si altceva in compozitie care le schimba mirosul perceput... nu ma pricep, imi dau si eu cu parerea... am vazut si eu ca multe parfumuri au in gama acest "perfumed deodorant/deodorant parfume", chiar am avut si eu unul Cerutti 1881 primit in set cu apa de toaleta... ala mirosea destul de bine dar nu persista deloc.
L-am gasit si eu pe cel de care zici la Dior pe site www.dior.fr, are si forma aceea dde spray. Deci eu zic ca e deodorant si nu eau de parfum. Oricum, eau de toilette miroase foarte bine, zic eu...
An nou fericit si la cat mai multe parfumuri (si bune!) in 2008!!!

Este exact ''deodorant parfume'' asa cum am mai zis , este in sticla(si nu spray!!) identica cu apa de toaleta doar ca pe el...scrie DEODORANT PARFUME...e luat din Franta si dupa parerea mea miroase de 10000 de ori mai bine decit apa de toaleta (care o am si pe-aia) si persista tot la fel de mult.
Imi cer scuze ca am scris ca am apa de parfum...ok..nu e apa de parfum e deodorant pefume\perfumed deodorant..dar care miroase mai bine ca apa de toaleta si persista mai mult.
Ideea e ca ca-mi place!
Crisa

In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu

Super, multumesc pt. idee... o sa-l caut si eu cand merg in Franta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Carrye

Eu mi-am luat de curand Noa Cacharel tester si nu ma tine decat pana cand ajung la prima destinatie. Este apa de toaleta, si sunt sigura ca daca nu era tester, probabil ca dupa ce ma urcam in masina ma gandeam ca am uitat sa ma dau cu parfum cand am iesit din casa...:p
Alina, daca te referi la Versace ala cu capacul in forma de cristal, negru miroase bestial. Eu nu l-am luat din cauza capacului, nu iau decat la 100 ml si nu il puteam lua in geanta, dar am luat Versace Woman, care miroase intr-un mod aparte. Sticla este cu niste pietre roz, arata foarte bine.

Carrye,
Ai dreptate cu Noa Cacharel.Miroase tare fainutz dar nu persista...aproape deloc.L-am probat si eu astazi si m-am lamurit...Da,e apa de toaleta dar in alta varianta nu l-am vazut.

Da,Crystal Noir e cel cu dopul acela mai voluminos,in forma de cristal.Miroase bestial!
Data viitoare probez un Versace Women,eu miros numai 2 parfumuri/sesiune de cumparaturi,doar asa pot sa le aprofundez .

Azi am probat si Bright Crystal,Vesace,cel cu ambalajul roz.Nu prea mi-a placut,nu mi se potriveste mie.

Mai am pe lista de-aici,citeva de probat.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Surprinzator la voi cu Noa , la mine miroase ffff bine si persista!!
Sincer, fara sa vb aiurea.
De fapt am sesizat chestia asta , pentru ca am si fost foarte atenta acum multi ani am primit acest parfum.A fost primul meu parfum.Si mi-a placut asa de mult ..incit pina lunile trecute nu m-am mai gindit sa mi-l cumpar.Si am facut-o dupa fff multi ani!! Mie mi se pare ca persista la fel de mult ca atunci.
Dar am o intrebare pentru voi.Sint curioasa daca mai gasiti pe undeva Hot Couture? Dar in varianta sticla aceea ca un trup de femeie?Doamne mult mi-a placut parfumul ala...dar nu mai miroase la fel...
Numai bine,
Crisa

In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Poate sunt si eu obisnuita doar cu parfumuri tari avand in vedere ca folosesc parfumuri gen Chanel, Cerruti 1881 sau D&G Red care sunt apa de parfum.
CrisA, nu stiu parfum decat ala Gaultier cu bust de femeie care miroase incredibil de bine. De la Givenchy nu am auzit, n-am gasit nici macar poza pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:

Poate sunt si eu obisnuita doar cu parfumuri tari avand in vedere ca folosesc parfumuri gen Chanel, Cerruti 1881 sau D&G Red care sunt apa de parfum.
CrisA, nu stiu parfum decat ala Gaultier cu bust de femeie care miroase incredibil de bine. De la Givenchy nu am auzit, n-am gasit nici macar poza pe net.

Carrye,
Exact la www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=82&products_id=904" target="_blank">acest parfum m-am gandit si eu. Imi place mult si intentionez sa-l cumpar, dar in varianta apa de parfum. Carrye, tu il ai? Tine mirosul? Ca daca nu esti multumita nu il cumpar. Nici eu nu am fost prea incantata de Noa de la Cacharel, prin urmare ieri l-am dat mamei. Ea a primit de la o prietena Moschino Couture si mi l-a dat mie, dar nu mi se pare prea grozav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by angiuta

E greu sa gasesti un parfum care sa-ti placa intra-adevar. Mie imi placea foarte mult Extravagance d'amarige de la Givenchy dar de

In noi.au lansat un nou parfum Ange ou etrange si seamna destul de bine cu Extravagance

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Pe mine m-a fermecat acum si nu ma mai opresc folosindu-l pe tot ce port, desi are "coada",ca un parfum care se respecta, de :"Very irresistible" de la Givenchy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Danamiha, l-ai mirosit? Pentru ca este un parfum puternic. Sorei mele nu ii place in sensul ca i se pare prea puternic. Bine, ea nu suporta parfumurile mele :P Se da cu alt gen de parfumuri.
Si este si destul de dulce, nu miroase a prajitura precum Nina.
Dar mie imi place foarte mult :)
Si eu am avut apa de parfum si persista foarte bine. Chiar o sa il mai iau si eu dupa ce apuc si eu sa imi iau Angel ala dupa care tot suspin. Poate reusesc acum cand plec din tara.
Eram sigura ca nici tie n-o sa iti placa prea tare Noa, ca doar avem gusturi asemanatoare la parfumuri :P
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

www.osmoz.com/encyclo/recherche/result2.asp?MARQUE_ID=96&ANNEE_DEBUT=0&ANNEE_FIN=0&GENRE_ID=0&SS_FAMILLE_ID=0&PAGE=3" target="_blank">Organza

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:

Danamiha, l-ai mirosit? Pentru ca este un parfum puternic. Sorei mele nu ii place in sensul ca i se pare prea puternic. Bine, ea nu suporta parfumurile mele :P Se da cu alt gen de parfumuri.
Si este si destul de dulce, nu miroase a prajitura precum Nina.
Dar mie imi place foarte mult :)
Si eu am avut apa de parfum si persista foarte bine. Chiar o sa il mai iau si eu dupa ce apuc si eu sa imi iau Angel ala dupa care tot suspin. Poate reusesc acum cand plec din tara.
Eram sigura ca nici tie n-o sa iti placa prea tare Noa, ca doar avem gusturi asemanatoare la parfumuri :P
Pupicei

Da, am mirosit Jean Paul Gaultier-Le Classique si imi place f.mult.
Sunt curioasa cum e Crystal Noir-Versace, dar nu l-am gasit ieri in parfumerie ca sa-l testez.

Ai reusit sa studiezi parfumurile de la Elisabeth Arden? Eu nu le-am gasit. As fi vrut sa vad cum e 5th Avenue, dar mai caut.

Drum bun unde pleci si...sa nu te intorci fara Angel

Mergi la inceput